mn90 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Καλησπερα παιδια, Να ρωτησω..εχει γεννησει καμια τωρα τελευταια (με τον κορονοιο )σε ιδιωτικο μαιευτηριο ;; Το ατομο που μπαινει μεσα ως συνοδος μπορει να βγει ή μενει και τις 3 μερες μεσα στο μαιευτηριο;;
nogoso Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Γενάρη που γέννησε η γυναίκα μου Θεσσαλονίκη, είχες δυο επιλογές σαν συνοδός. 1 ραπίντ τεστ ή PCR 24 ωρών το πολύ και κάθεσαι κατά τη διάρκεια της γέννας μόνο. Μόλις πάει στο δωμάτιο σε διώχνουν. 2 PCR και κάθεσαι μέσα τρεις μέρες και πληρώνεις αναγκαστικά μονοκλινο δωμάτιο. Σχεδόν σε όλες τις κλινικές ήταν το ίδιο, με κάποιες να μη δέχονται Ράπιντ στο 1. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2021 από nogoso
Xejolontas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 10 λεπτά πριν, nogoso είπε Γενάρη που γέννησε η γυναίκα μου Θεσσαλονίκη, είχες δυο επιλογές σαν συνοδός. 1 ραπίντ τεστ ή PCR 24 ωρών το πολύ και κάθεσαι κατά τη διάρκεια της γέννας μόνο. Μόλις πάει στο δωμάτιο σε διώχνουν. 2 PCR και κάθεσαι μέσα τρεις μέρες και πληρώνεις αναγκαστικά μονοκλινο δωμάτιο. Σχεδόν σε όλες τις κλινικές ήταν το ίδιο, με κάποιες να μη δέχονται Ράπιντ στο 1. Τα 2 χιλιάρικα τα πήρατε? 1
mn90 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 18 λεπτά πριν, nogoso είπε Γενάρη που γέννησε η γυναίκα μου Θεσσαλονίκη, είχες δυο επιλογές σαν συνοδός. 1 ραπίντ τεστ ή PCR 24 ωρών το πολύ και κάθεσαι κατά τη διάρκεια της γέννας μόνο. Μόλις πάει στο δωμάτιο σε διώχνουν. 2 PCR και κάθεσαι μέσα τρεις μέρες και πληρώνεις αναγκαστικά μονοκλινο δωμάτιο. Σχεδόν σε όλες τις κλινικές ήταν το ίδιο, με κάποιες να μη δέχονται Ράπιντ στο 1. 🤔🤔Νομιζω καθε μαιευτηριο εχει την δικη του πολιτικη!Αυτη την επιλογη πρωτη φορα την ακουω (στης Αθηνας τουλαχιστον τα μαιευτηρια δε το εχω ξανα ακουσει)
Burgos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Τον Αύγουστο που γέννησε η γυναίκα μου στη Θεσσαλονίκη έκανα PCR και έμεινα μέσα κανονικά μαζί της. Εφόσον γινόταν αυτό στο Διαβαλκανικό τότε το ίδιο ισχύει και στο Ιατρικό Αθηνών Εννοείται βέβαια πως πας αναγκαστικά σε μονόκλινο ή σουίτα. Σε δίκλινα και τρίκλινα δεν υπάρχει η δυνατότητα να μείνει συνοδός.
AristidisZ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Στο Ιασώ τέλη Μάρτη σε 2κλινο έκανα PCR με την εισαγωγή της συζύγου και μετά μπαινόβγαινα κανονικά Για τα 2 χιλιάρικα, τα 1000€ πιστώθηκαν τέλη Μαϊου, τα υπόλοιπα 1000 είναι νομίζω κάνα 6μηνο μετά τη γέννηση
SilentVoice Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Στο δημόσιο, δωρεάν το rapid test, κλείνεις ΜΟΝΟκλινο με 55ευρώ την βραδιά και είσαι ασφαλής εσυ , ο σύντροφος και το παιδάκι σου. Τα υπόλοιπα λεφτά που γλιτώνεις απο το ιδιωτικό τα βάζεις στην άκρη για το παιδί. Το μόνο που χρειάζεται είναι να σου συστήσουν τον καλό γιατρό εκει και να τον εμπιστευτείς.
vforvaggelis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Το rapid test ισχυει και για τους εμβολιασμενους; (με 2 δοσεις) Εμεις γενναμε Δεκεμβρη/Ιανουαριο και θα ειμαστε και οι 2 κομπλε εμβολιασμενοι. 1
AristidisZ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 40 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε Το rapid test ισχυει και για τους εμβολιασμενους; (με 2 δοσεις) Εμεις γενναμε Δεκεμβρη/Ιανουαριο και θα ειμαστε και οι 2 κομπλε εμβολιασμενοι. Kαλά και συ, εδώ δε ξέρουμε τι γίνεται σε 10 μέρες, εσύ ψάχνεις να βρεις τι θα γίνει τον Γενάρη ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις