Προς το περιεχόμενο

sigrisis sxetika me ati kai nvidia

web-master

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν ενδιαφέρεσαι μόνο για παιχνίδια, αλλά και για 3D APPLICATIONS (AUTOCAD, 3D STUDIO MAX, MECHANICAL DESKTOP, κτλ) τότε η ΑΤΙ είναι μονόδρομος. Βλέπεις, σε όσα μηχανήματα έχω ενεργοποιήσει την 3D accelleration, αν είχαν κάρτα της NVIDA οι επιδόσεις ήταν σαφώς χαμηλότερες απ'ότι αν είχαν ΑΤΙ. Γενικά οι OpenGL drivers της ATI μου αποδίδουν καλύτερες επιδόσεις από NVIDIA.

(Αυτή την σύγκριση την είχα κάνει πρίν από κανά 2 χρόνια. Τώρα που η Autodesk υποστηρίζει και DirectX accelleration, ίσως να μήν είναι τόσο δραματικά πιο αργές οι κάρτες της Nvidia)

Δημοσ.
Καλύτερα να περιμένεις λίγο ακόμα. Η τιμή της Χ800PRO από το mgmanager είναι 420€ χωρίς ΦΠΑ. Τόσο θα κάνει και η 6800GT και θα 16 pipelines ενώ η Χ800PRO νομίζω ότι έχει μόνο 12.

Και αλλά αυτό δεν την κάνει κατ' ανάγκην πιο γρήγορη...

Δημοσ.

Σωστό και αυτό.

Τα 16 pipelines δεν θα δώσουν απαραίτητα καλύτερες επιδόσεις στην 6800GT.

Τώρα για το θέμα με τα Pixel Shaders εκτός του προηγούμενου post μου , πρόσθέστε και το ότι θα αργήσουμε να δούμε παιχνίδια που να χρησιμοποιούν εφέ PS3.

Δημοσ.

simera mou eipe enas filos oti diavase sto pc magazine oti ir8e stin ellada i x800 xt kai oti i timi tis anamenete sta 128 euros alla den ksero an ali8euei esis ti lete; emena pantos mou fenete teleios adianoito

Δημοσ.

ama h ATI X800 upostirize Pixel Shaders 3.0 8a sou elega ATI. Tora den ksero... ego pados den 8a eperna tipota. Kai 8a perimena mexri na vgalei h ATI ton epomeno core me PS3.0.

Auto stin periptosi pou exeis h sou perisevei kavatza mia VGA tis klasis Radeon9600 kai pano.

• Super Moderators
Δημοσ.
ama h ATI X800 upostirize Pixel Shaders 3.0 8a sou elega ATI. Tora den ksero... ego pados den 8a eperna tipota. Kai 8a perimena mexri na vgalei h ATI ton epomeno core me PS3.0.

Auto stin periptosi pou exeis h sou perisevei kavatza mia VGA tis klasis Radeon9600 kai pano.

pisteuw na 3erei oti h GeForce 6800 Ultra SERNETAI otan xrhsimopoiei Pixel Shaders 3...ara kai pou thn uposthrizei siga to pragma...

Δημοσ.

Τίποτα ιδιαίτερο. Απλά, όσοι δεν ξέρουν, θα την αγοράζουν επειδή θα γράφει στο κουτί με τεράστια λαμπερά γράμματα "Pixel SHaders 3.0!". Όπως και την FX που έγραψες...

Δεν μιλάμε βέβαια για ίδια μεγέθη, αλλά για το διαφημιστικό της υπόθεσης....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...