Προς το περιεχόμενο

sigrisis sxetika me ati kai nvidia

web-master

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ δεν έχουν βγει καλά-καλά έξω, στην Ελλάδα θα είχαν έρθει?... Πάντως να έχεις υπόψην σου, πως αν αγοράσεις με το που θα εμφανιστούν, θα τις πληρώσεις πολλά λεφτά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ήρθαν μερικές X800 Pro στις αντιπροσωπείες σήμερα ( εγω έχω υπό διάθεση την έκδοση της PowerColor ).

Σε κανά 20ήμερο θα είναι εδώ και οι X800 XT.

Σϋντομα ακολουθούν και οι X800XT Platinum.

Τιμές δεν έχω επίσημες ακόμα ( για Ελλάδα ).

Για την Pro υπολογίζω κανα 400-450 ευρώ )

Sorry φίλε Χάρη.

Ήθελα να σε πάρω τηλ , αλλά μέσα στο όλο...νοικοκύρεμα , και ύστερα με το Benchmarking για τα reviews...

Ακόμα γράφω κάποια reviews...

Θα κανονίσουμε για Παρασκευή πρωί , ή από Δευτέρα φίλε μου ( Σάββατο πρέπει να είμαι οπωσδήποτε Αθήνα για ένα meeting... γμτ... )

Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι αρκετά συγκεκχυμένα όσον αφορά τις κάρτες γραφικών. Από ιδεολογία, ποιότητα απεικόνισης κτλ. θα προτιμούσα ΑΤΙ αλλά κάπου άκουσα ότι η ΑΤΙ υποστηρίζει μέχρι pixel shaders 2.0 ενώ η nvidia pixel shaders 3.0. Δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει, αλλά τα πράγματα νο΄μιζω μπερδεύουν. Ίσως θα ήταν καλύτερο να περιμένουμε λίγο ακόμη.

Καλύτερα να περιμένεις λίγο ακόμα. Η τιμή της Χ800PRO από το mgmanager είναι 420€ χωρίς ΦΠΑ. Τόσο θα κάνει και η 6800GT και θα 16 pipelines ενώ η Χ800PRO νομίζω ότι έχει μόνο 12.

Σχετικά με αυτό που ειπώθηκε για τους Pixel Shaders.

Ναι η nVIDIA υποστηρίζει P.S.3 , ενώ η ATi όχι.

Το θέμα είναι άλλο.

Όπως και στην αρχή με το DirectX 9.0 από nVIDIA , το ίδιο γίνεται και τώρα με τους P.S.3.

Αρχικά τέστ δείχνουν ότι δεν επαρκεί η ισχύ της κάρτας , μιας και με P.S.3. η κάρτα σέρνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...