Προς το περιεχόμενο

To Ελ Σαλβαδόρ αποδέχεται το Bitcoin ως εθνικό νόμισμα!

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
9 ώρες πριν, panospeter είπε

Για αυτό γίνεται όλη η φάση.

Για να γουστάρεις εσύ άπειρα.

Ωμο για να κλαψει να δουμε που θα βρει.

8 ώρες πριν, panospeter είπε

Αυτό είναι σωστό, αλλά δυστηχώς όπου νάνε έρχονται τα αντίποινα made in USA (Ξέρεις σε τι νομικούς μπελάδες τους βάζει το El Salvador ? Καταρχήν πρέπει πλέον να αποδεχθούν το BTC ως νόμισμα και όχι ως asset. Για αυτό τρέχει το ΔΝΤ άρον άρον).

Τι ΔΝΤ βρε παιδια?

Δεν υποτιθεται οτι ολα αυτα μπιτκοιν μιτκοιν ειναι <<ελευθερα>> απο ελεγχους?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 237
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

27 λεπτά πριν, herbalife3 είπε

Συγγνώμη σε ποια χώρα του κόσμου τρώνε όλοι με χρυσα κουταλια; πάντα οι λιγοι είναι ευνοημένοι Δυστυχώς

Φιλε μου καλε καλε μου φιλε , ειπα εγω κατι διαφορετικο απ'αυτο που λες εσυ τωρα;

Ειναι πρωι ακομη , πιες τον καφε σου , εγω εχω 3 ωρες που ηπια καφε.

Επισκέπτης
30 λεπτά πριν, herbalife3 είπε

Συγγνώμη σε ποια χώρα του κόσμου τρώνε όλοι με χρυσα κουταλια; πάντα οι λιγοι είναι ευνοημένοι Δυστυχώς

Του το χαλασες τωρα.

Νομισε οτι ειπε ΤΟ επιχειρημα.

1 λεπτό πριν, triplex1 είπε

Φιλε μου καλε καλε μου φιλε , ειπα εγω κατι διαφορετικο απ'αυτο που λες εσυ τωρα;

Αυτοι οι λιγοι δεν χρειαζονται το μπιτκοιν για να φανε με χρυσα κουταλια

τρωνε ετσι και αλλιως

3 λεπτά πριν, intensobank είπε

Του το χαλασες τωρα.

Νομισε οτι ειπε ΤΟ επιχειρημα.

Αυτοι οι λιγοι δεν χρειαζονται το μπιτκοιν για να φανε με χρυσα κουταλια

τρωνε ετσι και αλλιως

προσωπικα δεν μ'ενδιαφερει κανενας τους , ολοι χωρις τα χρυσα κουταλια θα πανε στην μονοκατοικια τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, SakafliaC said:

Τι φωτογραφίες είναι αυτές που συνοδεύετε το άρθρο αυτό, αλλά και το προηγούμενο πριν λίγες μέρες με το ίδιο θέμα? Σα να προσπαθείτε να οδηγήσετε το θέμα στο trolling, κάτι που έτσι κι αλλιώς θα γίνει βέβαια.

Σοβαρολογείς; Πως το άρθρο προδιαθέτει σε trolling, απο τη στιγμή που αυτή είναι η επίσημη φώτο προφιλ του ίδιου τους του πρωθυπουργού;

Screenshot 2021-06-11 at 10-00-02 (19) Nayib Bukele 🇸🇻 ( nayibbukele) Twitter.png

Επεξ/σία από Lomar

Επισκέπτης
Μόλις τώρα, triplex1 είπε

προσωπικα δεν μ'ενδιαφερει κανενας τους , ολοι χωρις τα χρυσα κουταλια θα πανε στην μονοκατοικια τους.

Εσυ ειπες για χρυσα κουταλια.

3 ώρες πριν, thanosAIAS είπε

Και όμως το Bitcoin θα μπορούσε να αποκαταστήσει τον κανόνα του χρυσού, που σπάσανε για να κλέβουν τον κοσμακη.

Δε θα μπορούσαν να τυπώνουν χρήμα, οπότε πάπαλα!

Η αξία του θα καθορίζεται από το τι παραγουμε και τι δουλειές / αξίες ανταλλάσσονται.

Δεν το ελέγχουν οι τράπεζες δε μπορούν να στο κλέψουν. Είναι αποκεντρωμένο.

Εξού και η προσπάθεια των τραπεζών να τα πάρουν όλα και να τα ελέγχουν αυτές, καταργόβτας ουσιαστικά τη φύση του νομίσματος.

Μακάρι να πετύχει και να εξαπλωθεί σε όλη τη Λατινική Αμερική που τόσο έχουν καταστρέψει και κατακλεψει οι Αμερικανοί.

Κυριε οικονομολόγε δεν ειμαστε στο 1950........

3 λεπτά πριν, intensobank είπε

Εσυ ειπες για χρυσα κουταλια.

καλο ειναι να εισαι πιο προσεκτικος ''οπτικα''

355667169_Screenshot2021-06-11at10-04-48ToBitcoin.png.a4261fcc4f199f7af79625f4e081a1ce.png

Για να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση: Κακοί αμερικάνοι, κακοί τραπεζίτες, χώρα πρότυπο το Ελ Σαλβατόρ. Το bitcoin είναι το νόμισμα του εργάτη. Αρκεί βέβαια να μην κάνει κανένα tweet ο Musk και πατώσει η αξία του.

Επί του θέματος, δικαίωμα της κάθε χώρας είναι να έχει ότι νόμισμα θέλει, γιατί ο πληθωρισμός είναι από τα πιο σημαντικά προβλήματα της οικονομίας.

Το θέμα βέβαια με το bitcoin είναι ότι αν ξεχάσεις τον κωδικό σου, πάνε τα χρήματά σου έχουν κάνει φτερά.  Ειδικά σε μια χώρα με πολύ χαμηλές τεχνολογικές δεξιότητες, όπως το Ελ Σαλβατόρ θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

Επισκέπτης
7 λεπτά πριν, triplex1 είπε

καλο ειναι να εισαι πιο προσεκτικος ''οπτικα''

355667169_Screenshot2021-06-11at10-04-48ToBitcoin.png.a4261fcc4f199f7af79625f4e081a1ce.png

1 ώρα πριν, triplex1 είπε

Λιγοι , οχι ολοι , θα το καταλαβεις μετα απο λιγο καιρο τι θα γινει.

Δεν εβαλες ομως και την δικη σου απαντηση, εκει που λες για τους λιγους.

Κανεις μονο την μια αναρτηση παραθεση.

οπως και να εχει αυτα τα δικηγοριστικα δεν τα γουσταρω.

42 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Την κολοκυθιά θα παίζουμε τώρα; ειπα ειπες ειπαμε οκ. Πώς τον πίνεις τον καφέ σου λοιπόν; (Αλλαγή θέματος)

9 ώρες πριν, BackFromHell είπε

Αυτοι οι αρνητες, οσο περναει ο καιρος και καταρριπτονται ενα ενα τα «επιχειρηματα» τους τοσο πιο ψεκ θυμιζουν… 

image.jpeg.8101eb4d291d71de33aa6417155aec67.jpeg

Το bitcoin απο σημερα ειναι νομιμο χρημα σε κυριαρχο εθνος κι αυτη ειναι η ουσια της ειδησης, οσο κι αν οι αρνητες προσπαθουν να την υποβαθμισουν με γραφικες τρολλιες ή στην καλυτερη, ανεδαφικα επιχειρηματα. Θα ακολουθησουν κι αλλα εθνη βεβαιως.

Εσύ δηλαδή ξέρεις πολλούς που παίρνουν bitcoin γιατί το βλέπουν ως νόμισμα και όχι γιατί ευελπιστούν ότι η τιμή του θα συνεχίσει να αυξάνεται; Για το 99% των ατόμων που δεν το χρησιμοποιούν για περίεργα πράγματα, είναι speculative play. Τώρα το τι θα γίνει με τα cryptos θα το δούμε όταν κάποια μεγάλη κεντρική τράπεζα βγάλει digital currency ή εάν κάποια μεγάλη εταιρεία βγάλει stablecoin. Τελείως διαφορετικά πράγματα μεταξύ τους. Άλλο να θέλω να έχω κάπου τα χρήματα μου και να ξέρω ότι αύριο με αυτά τα χρήματα μπορώ να πάρω τα ΧΥΖ αγαθά και μετά από κανά χρόνο άντε να μπορώ να πάρω 1-2% λιγότερα και άλλο να θέλω να έχω κάπου τα χρήματα μου και να ελπίζω του χρόνου να έχουν διπλασιαστεί και παράλληλα να ελπίζω να μην έχουν υποδιπλασιαστεί.

Επένδυση είναι το bitcoin για την συντριπτική πλειοψηφία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, DrFreeman said:

Kανένας δεν τους απαγορεύει να μετατρέπουν σε USD ότι εισπράττουν σε Bitcoin, αν ανησυχούν για επικείμενη πτώση. Λύσεις υπάρχουν πολλές.

μέχρι να κλείσουν το μαγαζί και να πάνε σπίτι παίζει να έχουν χάσει το 10%.

θα μου πεις να γίνει άμεσα το exchange (να είσαι με το κινητό στο χέρι 'η με αυτόματο τρόπο)... τότε ποιο το νόημα να δέχεσαι bitcoin?

Καλά τέσπα, εγώ πιστεύω ότι είναι απλά ένας νόμος και δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα στην καθημερινότητά τους. το 99.999% του κόσμου έχει δολάριο και με αυτό θα συνεχίσει και ας υπάρχει το bitcoin παράλληλα.

Επεξ/σία από NotAliki177
  • Like 1

Το καλό από αυτή την υπόθεση είναι ότι κάποιοι μάθανε το Ελ Σαλβαδορ, οπότε με τα χρήματα που βγάλανε θα είναι και έναν εξαιρετικός τόπος για διακοπές…

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...