Z1A9 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Εχω το Xiaomi Mi note 10 και κυριολεκτικα καθε update που εχω κανει ειναι υποβαθμιση στο UI. Δεν θα μπω σε λεπτομεριες για τα προηγουμενα updates, το τελευταιο update ηταν απο τον απριλιο αλλα επειδη τα ειχα δει ολα με τα προηγουμενα "updates" δεν το ειχα κανει μεχρι τωρα. Η τουλαχιστον νομιζα οτι τα ειχα δει ολα. Το συγκεκριμενο update εγραφε μονο security update ουτε για bugs ουτε για UI ουτε τιποτα. Σημερα λεω ας το κανω τι εχω να χασω ποσο πιο σκ@τ@ μπορουν να τα κανουν πια. Και η απαντηση που πηρα ειναι "οσο δεν το περιμενα". Εβγαλαν τα gestures! Ναι αν δεν θες να χρησιμοποιησεις τον κ@λ@ launcher τους δεν εχεις πια gestures! Και αποτι φαινεται δεν το εκαναν μονο στο δικο μου κινητο Τα εχουν παιξει οι Κινεζοι?
Ntouris3 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Στο Redmi Note 10 που έχω με τη τελευταία αναβάθμιση έχασα τη δυνατότητα split screen όταν χρησιμοποιώ gestures. Στο Reddit διάβασα ότι το έκαναν επειδή επιβάρυνε τη συσκευή και οι χρήστες έκαναν παράπονα, αλλά το θεωρώ κακή κίνηση.
Wheysted Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Εγω εβαλα ultra power saving mode και στο X3 nfc και στο f1 pro γιατι αλλιως πεφτει πολυ drain στην μπαταρια και ζεσταινοντε παιζοντας youtube vanced μονο ενω εχουν υγροψυξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα