Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με καλεσε ενας αριθμος, με το που το σηκωσα, το εκλεισε. Τον καλεσα πισω μετα απο 20 λεπτα και μου εβγαλε το παραπανω ηχητικο μηνυμα. Επισης το εβαλα στο viber, αλλα δεν υπαρχει, οπως επισης δεν βγαζει και καποιο αποτελεσμα το google.

Τι στο καλο μπορει να ηταν; Και πως γινεται να με πηρε τηλεφωνο και μετα απο λιγα λεπτα να ειναι ανενεργος ο αριθμος.

• Super Moderators
Δημοσ.

Είτε εχει κάποια φραγή εισερχομένων είτε ήταν κάποιο virtual νούμερο και σε κάλεσαν μέσω voip υπηρεσίας. 

• Like 4
Δημοσ.

Εγινε το ιδιο ακριβως σημερα σε ενα φιλο,καλεσε και του ειπε οτι δεν χρησιμοποιειται ο αριθμος.

Μετα απο λιγο που καλεσε παλι χτυπουσε κανονικα,αλλα δεν απαντουσε.

Δημοσ.

Μου συνέβαινε και μένα μια περίοδο όταν καλούσα τηλέφωνο φίλου. Μερικές φορές έλεγε ότι δεν χρησιμοποιείται, ενώ άλλες φορές το σήκωνε κανονικά. Αυτός έλεγε ότι το ίδιο παράπονο του έχουν κάνει και άλλοι όταν τον καλούν αλλά δεν είχε ιδέα τι συμβαίνει. Είχε κοσμοτέ.

Δεν το έχει κάνει εδώ και αρκετούς μήνες πάντως

Δημοσ.
2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Μου συνέβαινε και μένα μια περίοδο όταν καλούσα τηλέφωνο φίλου. Μερικές φορές έλεγε ότι δεν χρησιμοποιείται, ενώ άλλες φορές το σήκωνε κανονικά. Αυτός έλεγε ότι το ίδιο παράπονο του έχουν κάνει και άλλοι όταν τον καλούν αλλά δεν είχε ιδέα τι συμβαίνει. Είχε κοσμοτέ.

Δεν το έχει κάνει εδώ και αρκετούς μήνες πάντως

Χiaomi smartphone εχει; Κατι τετοια παλαβα κανουν

• Like 1
Δημοσ.

Έχει τύχει σε γνωστό μου όταν ήταν στην δουλειά, τους πήρε τηλέφωνο μια πελάτισσα μετά κανόνισαν να την καλέσουν πίσω γιατί είχε μια δουλειά, ο αριθμός που καλείτε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητη...... Και μιλάμε για σταθερά νούμερα. 

Είναι κάτι που μπορεί να γίνει. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, billdanos είπε

Είτε εχει κάποια φραγή εισερχομένων είτε ήταν κάποιο virtual νούμερο και σε κάλεσαν μέσω voip υπηρεσίας. 

Οταν ο αλλος εχει φραγη το ηχητικο δεν λεει οτι ο " συνδρομητης εχει ενεργοποιησει την φραγη εισερχομενων " ;

Τουλαχιστον ετσι θυμαμαι ελεγε πριν χρονια.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Χiaomi smartphone εχει; Κατι τετοια παλαβα κανουν

Έχεις δίκιο σε αυτό είχα το MiA1 και από κάποια φάση και μετά μου έκαναν όλοι παράπονα ότι τους έλεγε ακριβώς αυτό. Μέχρι και SIM άλλαξα αλλά τελικά έφταιγε το τηλέφωνο.

Sorry για το off topic περισσότερο το έγραψα για να μην απορούν με το σχόλιο σου επειδή ισχύει

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, DogElon είπε

Με καλεσε ενας αριθμος, με το που το σηκωσα, το εκλεισε. Τον καλεσα πισω μετα απο 20 λεπτα και μου εβγαλε το παραπανω ηχητικο μηνυμα. Επισης το εβαλα στο viber, αλλα δεν υπαρχει, οπως επισης δεν βγαζει και καποιο αποτελεσμα το google.

Τι στο καλο μπορει να ηταν; Και πως γινεται να με πηρε τηλεφωνο και μετα απο λιγα λεπτα να ειναι ανενεργος ο αριθμος.

Στα τηλεφωνικά κέντρα είναι εύκολο να γίνει αυτό. Προγραμματίζουν ένα συγκεκριμένο νούμερο στην εξερχόμενη το οποίο δεν το δρομολογούν πουθενά στην εισερχόμενη οπότε όποιος το καλεί παίρνει το μήνυμα που άκουσες. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 10/6/2021 στις 10:10 ΜΜ, DogElon είπε

Οταν ο αλλος εχει φραγη το ηχητικο δεν λεει οτι ο " συνδρομητης εχει ενεργοποιησει την φραγη εισερχομενων " ;

Τουλαχιστον ετσι θυμαμαι ελεγε πριν χρονια.

ναι ακόμα αυτό λεει, βεβαια συνηθως τη φραγη την ενεργοποιει η εταιρεία κι οχι ο συνδρομητης

Δημοσ.

Άσχετο αλλά μία ερώτηση.

Με βάλανε και εμένα στο δρόμο των αιφον τα παιδιά με το ζόρι. Όταν αποκλείω κάποιον ανεπιθύμητο αριθμό και διαγράψω το ιστορικό του διαγράφεται και ο αποκλεισμός του ή πρέπει να τον διατηρώ στο ιστορικό ώστε να μην με ενοχλεί πλέον.

Δημοσ.

χρησιμοποιούσα ένα νούμερο παλιά και το είχα κάνει εγγραφή σε υπηρεσία voip.

το κανονικό νούμερο είχε λήξει αλλά μπορούσα να κάνω κλήσεις από την υπηρεσία voip και φαίνοταν ο συγκεκριμένος αριθμός. όταν καλούσαν πίσω αν θυμάμαι καλά ακούγανε αυτό το μήνυμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Άσχετο αλλά μία ερώτηση.

Με βάλανε και εμένα στο δρόμο των αιφον τα παιδιά με το ζόρι. Όταν αποκλείω κάποιον ανεπιθύμητο αριθμό και διαγράψω το ιστορικό του διαγράφεται και ο αποκλεισμός του ή πρέπει να τον διατηρώ στο ιστορικό ώστε να μην με ενοχλεί πλέον.

Εγώ δεν χρησιμοποιώ την εφαρμογή του κινητού γιατί από ότι θυμάμαι δεν ήταν αποτελεσματική, οπότε έβαλα άλλο λογισμικο τρίτου για να κάνω την δουλειά μου, απλά κάνω add τον αριθμό και από εκεί και πέρα το ιστορικό δεν παίζει ρόλο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...