BrouX Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 καλησπερα εχω ενα λαπτοπ toshiba 10ετιας shatellite c660d -16f με windows 7 το λαπτοπ ανοιγε κανονικα ωσπου την ημερα που πηγα να του κανω format δεν ανοιγε μου εδειχνε pxe-e61 media test failure check cable pxe-mof exiting pxe rom reboot and select proper boot device or insert boot media in selected bott device and press a key οταν εκανα boot με το στικακι που ειχα περασει τα 10αρια κανονικα "ετρεξε" και εκει που πατουσα επομενο επομενο στην επιγογη προσαρμοσμενη εγκατασταση μου αναγνωριζει τον δισκο ως ελευθερο 500gb free και δεν με αφηνει να κανω δημιουργια μου πεταει error : τα windows δεν ειναι δυνατο να εγκατασταθουν σε αυτον τον δισκο. το υλικο αυτου του υπολογιστη ενδεχεται να μην υποστηριζει την εκκινηση σε αυτον τον δισκο. βεβαιωθειτε οτι ο ελεγκτης δισκου ειναι ενεργοποιημενος στο μενου του bios του υπολογιστη σφαλμα 0χ80070017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Μηπως ο σκληρος σου πεθανε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Δίσκος και από μένα. Βάλε έναν ssd, έστω και 120άρη (τον έχω δοκιμάσει σε πολλά λάπτοπ και είναι μια χαρά) και δεν θα ξαναγυρίσεις ποτέ σε μηχανικό δίσκο για λειτουργικό. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2021 από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrouX Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, micos000 είπε Δίσκος και από μένα. Βάλε έναν ssd, έστω και 120άρη (τον έχω δοκιμάσει σε πολλά λάπτοπ και είναι μια χαρά) και δεν θα ξαναγυρίσεις ποτέ σε μηχανικό δίσκο για λειτουργικό. 5 ώρες πριν, jim_p είπε Μηπως ο σκληρος σου πεθανε? μαλλον μας αφησε ο δισκος..ολοι οι ssd μπαινουν η υπαρχουν συγκεκριμενοι;(τυπος π.χ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Οι ssd είναι sata. Αν είναι sata ο παλιός δίσκος (κατά 99.99% είναι sata) τότε όλοι οι 2.5άριδες κάνουν. 'Οχι όμως οι m.2! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Εχει γίνει format στο δίσκο;Ενα Chkdsk από κονσόλα και δοκιμή με άλλο στικάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δισκος 99%,παρε εναν ssd οσο αντεχει η τσεπη σου ριχτον επανω και θα μας θυμηθεις ολους😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα