Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα φιλοι

έχω ένα θέμα με την vodafone σταθερή. δεν έχω κάποιο συμβόλαιο μαζί τους άλλα με έχουν στο πρόγραμμα 24mps,απεριόριστα σταθερά,απεριόριστα σταθερά εξωτερικού και 300 λεπτά προς κινητά Ελλάδος.

καλώς ή κακώς ξεπεράστηκε το όριο των δωρεάν λεπτών προς κινητά κατά 3 ώρες και κάτι,με αποτέλεσμα ο λογαριασμός να έρθει 200 κάτι ευρώ.

0.85€  για κάθε λεπτό που μιλάς σε κινητο(έπεσα από τα σύννεφα)

θέλω να σας ρωτήσω,δεν θα έπρεπε να έρχεται κάποιο σμσ στο κινητό που να προειδοποιεί ότι έχω φτάσει κοντά στο όριο των δωρεάν λεπτών;

αυτοί αρνούνται ότι στέλνουν σμσ για προειδοποίηση

όποια βοήθεια δεκτή γιατί δεν ξέρω αν πρέπει να απευθυνθώ στον συνήγορο του καταναλωτή

Δημοσ.

Σκεψου το εξης απλο, οτι στο προγραμμα δεν υπαρχει συνδεση κινητης, αρα το κινητο σου μπορει να ειναι σε αλλη εταιρια... Που και να ηταν φουλ πακετο και με συνδεση κινητου μεσα, δεν ξερω αν θα εστελναν ειδοποιηση... Εμενα που εχω απλα σχετισει καρτοκινητο και σταθερη Κοσμοτε δεν μου ερχεται καποια ειδοποιηση για λεπτα ομιλιας... Οποτε δεν νομιζω να κερδισεις κατι με συνηγορο του καταναλωτη αφου οι χρεωσεις αυτες λογικα θα υπαρχουν στον επισημο τιμοκαταλογο... Ισως δεχτουν διακανονισμο...

Δημοσ.

υπαρχει η εφαρμογη και την εβαλα εκ των υστερων βεβαια.

παντως η ειδοποιηση με σμσ υπαρχει και στην vodafone αλλα μου λενε οτι δεν ειναι για το δικο μου προγραμμα,παρα μονο για το 24μβσ,απεριόριστα σταθερά και εξωτερικου αλλα 360 λεπτα προς κινητα..δλδ το μονο που αλλαζει ειναι τα 60 λεπτα παραπανω προς κινητα .

και μου λενε οτι δεν ειναι εφικτο το σμσ στο δικο μου προγραμμα για τεχνικους λογους αντε τωρα βγαλε ακρη.

δε ξερω αισθανθηκα εξαπατημενος με την χρεωση ανα λεπτο 0,82€ εν ετει 2021 και με την μη ενημερωση οριου στο 80%

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, με πρόσφατο Κανονισμό της ΕΕΤΤ θα υποχρεούνται σύντομα να ειδοποιούν στο 80% και 100% των δωρεάν λεπτών. Να δούμε πώς τότε ξαφνικά θα γίνει τεχνικά εφικτή η ειδοποίηση σε όλα τα προγράμματα...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...