Cokoblokos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Γεια σας, Ηθελα να μοιραστω την εμπειρια μου για να μου πειτε κι εσεις την γνωμη σας. Οταν μετακομισα στο νεο μου σπιτι, εβαλα ΟΤΕ γιατι μου υποσχεθηκαν ταχυτητες που οπως αποδειχτηκε δεν καλυπταν στην περιοχη μου. Εκανα υπαναχωρηση εντος 14 ημερων και πηγα σε αλλη φθηνοτερη εταιρεια. Ειχε ηδη εκδοθει ο πρωτος λογαριασμος. Για καποιο λογο το ποσο ηταν υπερογκο (~125 ευρω), ενω θα επρεπε να ειναι περιπου (35 τελη + 32 παγιο). Αφου κατα την υπαναχωρηση μου ειπαν να μην πληρωσω τιποτα και να περιμενω να βγει ο επομενος λογαριασμος πιστωτικος, συνεχισαν να μου στελνουν μηνυματα και email με αυτο το ποσο. Τους πηρα να τους ρωτησω τι γινεται και επι της ευκαιριας να τους ρωτησω απο που προκυπτει το ποσο των 125. Οι τυποι με ειχαν χρεωσει τελη ενεργοποιησης οπτικης ινας (καμια σχεση, η περιοχη μου παιζει μονο σε ADSL). Μετα απο λιγο καιρο τα μηνυματα συνεχισαν να ερχονται αλλα πλεον με ενα ποσο λιγο κατω απο τα 100 ευρω. Τους ξαναπηρα και μου ειπαν να συνεχισω να το αγνοω και οτι απλα δεν εχει βγει ο πιστωτικος λογαρισμος. Τελευταιο μηνυμα που ελαβα στο κινητο για τον λογαριασμος ηταν στις 24 Μαιου. Σημερα με πηραν τηλεφωνο απο εισπρακτικη εταιρεια να μου πουν για το υπολοιπο που εχω στον ΟΤΕ και πως αν δεν το πηρωσω μπορει να διακοπουν οι υπηρεσιες. Τους ειπα οτι ο ΟΤΕ μου εχει πει να μην το πληρωσω και μου ειπαν οτι ενδεχεται να με ξανακαλεσουν μεσα στη μερα. Τι λετε να κανω? Να επικοινωνησω με συνηγορο του καταναλωτη? Δεν φοβαμαι μην βγω χρεωμενος, περισσοτερο με εχει κουρασει ολο αυτο, με το να καθομαι να ασχολουμαι με τον ΟΤΕ (ή τον καθε ΟΤΕ) γιατι ειναι παντελως ανικανοι να συγχρονισουν τα τμηματα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 34 λεπτά πριν, Cokoblokos είπε Γεια σας, Ηθελα να μοιραστω την εμπειρια μου για να μου πειτε κι εσεις την γνωμη σας. Οταν μετακομισα στο νεο μου σπιτι, εβαλα ΟΤΕ γιατι μου υποσχεθηκαν ταχυτητες που οπως αποδειχτηκε δεν καλυπταν στην περιοχη μου. Εκανα υπαναχωρηση εντος 14 ημερων και πηγα σε αλλη φθηνοτερη εταιρεια. Ειχε ηδη εκδοθει ο πρωτος λογαριασμος. Για καποιο λογο το ποσο ηταν υπερογκο (~125 ευρω), ενω θα επρεπε να ειναι περιπου (35 τελη + 32 παγιο). Αφου κατα την υπαναχωρηση μου ειπαν να μην πληρωσω τιποτα και να περιμενω να βγει ο επομενος λογαριασμος πιστωτικος, συνεχισαν να μου στελνουν μηνυματα και email με αυτο το ποσο. Τους πηρα να τους ρωτησω τι γινεται και επι της ευκαιριας να τους ρωτησω απο που προκυπτει το ποσο των 125. Οι τυποι με ειχαν χρεωσει τελη ενεργοποιησης οπτικης ινας (καμια σχεση, η περιοχη μου παιζει μονο σε ADSL). Μετα απο λιγο καιρο τα μηνυματα συνεχισαν να ερχονται αλλα πλεον με ενα ποσο λιγο κατω απο τα 100 ευρω. Τους ξαναπηρα και μου ειπαν να συνεχισω να το αγνοω και οτι απλα δεν εχει βγει ο πιστωτικος λογαρισμος. Τελευταιο μηνυμα που ελαβα στο κινητο για τον λογαριασμος ηταν στις 24 Μαιου. Σημερα με πηραν τηλεφωνο απο εισπρακτικη εταιρεια να μου πουν για το υπολοιπο που εχω στον ΟΤΕ και πως αν δεν το πηρωσω μπορει να διακοπουν οι υπηρεσιες. Τους ειπα οτι ο ΟΤΕ μου εχει πει να μην το πληρωσω και μου ειπαν οτι ενδεχεται να με ξανακαλεσουν μεσα στη μερα. Τι λετε να κανω? Να επικοινωνησω με συνηγορο του καταναλωτη? Δεν φοβαμαι μην βγω χρεωμενος, περισσοτερο με εχει κουρασει ολο αυτο, με το να καθομαι να ασχολουμαι με τον ΟΤΕ (ή τον καθε ΟΤΕ) γιατι ειναι παντελως ανικανοι να συγχρονισουν τα τμηματα τους. Φυσικά. Καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή. Καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Και στέλνεις και εγγράφως επικοινωνία στον ΟΤΕ. Οτι μηνύματα και αποδεικτικά έχεις, τα καταφείς στις καταγγελίες σου. Είναι η μόνη λύση για να βγάλεις άκρη σε τέτοιες περιπτώσεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bezan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Ακριβως οτι σου γραφει παραπανω, εγω εναμησι χρονο χρωσταγα 47 στην κοσμοτε και μου χρωσταγαν 49 απο υπερχρεωση που μου ειχαν κανει και ειχα πληρωσει. ετσι επαιρναν και εμενα τηλεφωνο και με ζαλιζαλ μεχρι που κινηθηκα με καταγγελια και μετα απο 3 μηνες εκαναν συμψηφισμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SB_1957 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, Cokoblokos είπε Γεια σας, Ηθελα να μοιραστω την εμπειρια μου για να μου πειτε κι εσεις την γνωμη σας. Οταν μετακομισα στο νεο μου σπιτι, εβαλα ΟΤΕ γιατι μου υποσχεθηκαν ταχυτητες που οπως αποδειχτηκε δεν καλυπταν στην περιοχη μου. Εκανα υπαναχωρηση εντος 14 ημερων και πηγα σε αλλη φθηνοτερη εταιρεια. Ειχε ηδη εκδοθει ο πρωτος λογαριασμος. Για καποιο λογο το ποσο ηταν υπερογκο (~125 ευρω), ενω θα επρεπε να ειναι περιπου (35 τελη + 32 παγιο). Αφου κατα την υπαναχωρηση μου ειπαν να μην πληρωσω τιποτα και να περιμενω να βγει ο επομενος λογαριασμος πιστωτικος, συνεχισαν να μου στελνουν μηνυματα και email με αυτο το ποσο. Τους πηρα να τους ρωτησω τι γινεται και επι της ευκαιριας να τους ρωτησω απο που προκυπτει το ποσο των 125. Οι τυποι με ειχαν χρεωσει τελη ενεργοποιησης οπτικης ινας (καμια σχεση, η περιοχη μου παιζει μονο σε ADSL). Μετα απο λιγο καιρο τα μηνυματα συνεχισαν να ερχονται αλλα πλεον με ενα ποσο λιγο κατω απο τα 100 ευρω. Τους ξαναπηρα και μου ειπαν να συνεχισω να το αγνοω και οτι απλα δεν εχει βγει ο πιστωτικος λογαρισμος. Τελευταιο μηνυμα που ελαβα στο κινητο για τον λογαριασμος ηταν στις 24 Μαιου. Σημερα με πηραν τηλεφωνο απο εισπρακτικη εταιρεια να μου πουν για το υπολοιπο που εχω στον ΟΤΕ και πως αν δεν το πηρωσω μπορει να διακοπουν οι υπηρεσιες. Τους ειπα οτι ο ΟΤΕ μου εχει πει να μην το πληρωσω και μου ειπαν οτι ενδεχεται να με ξανακαλεσουν μεσα στη μερα. Τι λετε να κανω? Να επικοινωνησω με συνηγορο του καταναλωτη? Δεν φοβαμαι μην βγω χρεωμενος, περισσοτερο με εχει κουρασει ολο αυτο, με το να καθομαι να ασχολουμαι με τον ΟΤΕ (ή τον καθε ΟΤΕ) γιατι ειναι παντελως ανικανοι να συγχρονισουν τα τμηματα τους. Στέλνεις όλο το ιστορικό και τα στοιχεία σου στο [email protected] Κι εμείς είχαμε ένα παρόμοιο πρόβλημα μετά από υπαναχώρηση γιατί η περιοχή μας δεν καλύπτονταν από το πακέτο που μας είχαν προσφέρει καθώς και πρόβλημα υπερχρέωσης από δικό τους λάθος και λύθηκε χωρίς να χρειαστεί να καταφύγουμε στον Συνήγορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cokoblokos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Σας ευχαριστω πολυ παιδια. 1 ώρα πριν, SB_1957 είπε Στέλνεις όλο το ιστορικό και τα στοιχεία σου στο [email protected] Αυτο τι email ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SB_1957 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Cokoblokos είπε Σας ευχαριστω πολυ παιδια. Αυτο τι email ειναι? Είναι το πιο παλιό email της Cosmote. Από τότε που ήταν χωριστά ΟΤΕ και Cosmote! Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2021 από SB_1957 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 On 10/06/2021 at 20:50, SB_1957 said: Είναι το πιο παλιό email της Cosmote. Από τότε που ήταν χωριστά ΟΤΕ και Cosmote! Μη γράφεις ότι να 'ναι σε παρακαλώ, χωρίς να γνωρίζεις. On 10/06/2021 at 20:15, Cokoblokos said: Αυτο τι email ειναι? Δεν σε αφορά για το ζήτημα που έχεις και θα χάσεις τον χρόνο σου στέλνοντας εκεί γιατί δεν πρόκειται να σου απαντήσει κανείς. Το mail σπου σε ενδιαφέρει για την περίπτωση σου είναι το [email protected] ή [email protected] (σε όποιο και να στείλεις είναι το ίδιο πράγμα) αλλά να μην στείλεις γιατί χωρίς ανοιχτό αίτημα και oct, το mail που θα στείλεις θα πάει άκλαφτο και δεν θα σου απαντήσει κανείς, απλά θα φάει delete. Πρώτα μίλησε μαζί τους να καταγραφεί oct. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SB_1957 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, l337 είπε Μη γράφεις ότι να 'ναι σε παρακαλώ, χωρίς να γνωρίζεις. Είσαι σίγουρος ότι εσύ γνωρίζεις κι εγώ όχι? Πριν ένα χρόνο είχα παρόμοιο πρόβλημα. Έγινε συμβόλαιο για κάτι που δεν μπορούσαν να μου προσφέρουν. Τρεις μήνες ήμουν στα τηλέφωνα, στα email επικοινωνίας, στο chat και άκρη δεν έβγαινε. Μόλις όμως έστειλα όλο το ιστορικό με ημερομηνίες και λεπτομερή στοιχεία στο συγκεκριμένο email μου τηλεφώνησαν, μου ζήτησαν χίλια συγνώμη για την ταλαιπωρία και τελικά το ζήτημα λύθηκε με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς να πληρώσω το παραμικρό από τα παράλογα που μου ζητούσαν! Οπότε, αν δεν ξέρεις, μη γράφεις εσύ ό,τι νά 'ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 On 13/06/2021 at 22:19, SB_1957 said: Είσαι σίγουρος ότι εσύ γνωρίζεις κι εγώ όχι? Πριν ένα χρόνο είχα παρόμοιο πρόβλημα. Έγινε συμβόλαιο για κάτι που δεν μπορούσαν να μου προσφέρουν. Τρεις μήνες ήμουν στα τηλέφωνα, στα email επικοινωνίας, στο chat και άκρη δεν έβγαινε. Μόλις όμως έστειλα όλο το ιστορικό με ημερομηνίες και λεπτομερή στοιχεία στο συγκεκριμένο email μου τηλεφώνησαν, μου ζήτησαν χίλια συγνώμη για την ταλαιπωρία και τελικά το ζήτημα λύθηκε με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς να πληρώσω το παραμικρό από τα παράλογα που μου ζητούσαν! Οπότε, αν δεν ξέρεις, μη γράφεις εσύ ό,τι νά 'ναι! Φυσικά και γνωρίζω καλύτερα από σένα και δεν πρόκειται να κάτσω να γράψω το γιατί. Καλό θα είναι να σταματήσεις να προτείνεις πράγματα που δεν έχεις καμία ιδέα και να σταματήσεις να θεωρείς τις 1-2-3 εμπειρίες σου, κάποτε, ως θέσφατο για το τώρα και να μιλάς τόσο απόλυτα. Αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallonos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Στις 16/6/2021 στις 2:51 ΠΜ, l337 είπε Φυσικά και γνωρίζω καλύτερα από σένα και δεν πρόκειται να κάτσω να γράψω το γιατί. Καλό θα είναι να σταματήσεις να προτείνεις πράγματα που δεν έχεις καμία ιδέα και να σταματήσεις να θεωρείς τις 1-2-3 εμπειρίες σου, κάποτε, ως θέσφατο για το τώρα και να μιλάς τόσο απόλυτα. Αυτά. Όντως υπάρχει το mail που λέει Ο φιλος και όντως θα το δουν και θα το προωθήσουν. Αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό το mail δεν χρησιμοποιείται για τον συγκεκριμένο λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα