Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε τέτοιες τιμές δεν είναι προτιμότερα καλά ηχεία πχ δύο klipsch?Τι καλύτερο προσφέρει μια μπάρα ήχου ?Δεν ξέρω γι'αυτό ρωτάω εδώ μήπως ξέρει κανείς .Άκυρο το έψαξα μόνος ,λιγότερο χώρο καταλαμβάνει η ράβδος ήχου και συνήθως πιο οικονομική σε σχέση με ηχεία .Επειδή πολλοί Έλληνες μένουν σε διαμερίσματα πιστεύω η ράβδος ήχου είναι καλύτερη επιλογή .Ειδικά για τους Αθηναίους .Όσοι ακόμα είμαστε σε προάστια ή χωρία μπορούμε να παίζουμε με ηχεία .Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα και σε διαμέρισμα χωράνε ηχεία αλλά πρέπει να κάνεις κάποιες διαφοροποιήσεις και εάν έχεις γυναίκα δύσκολα Πιστέψτε με.

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.

Pricematch και το πλαίσιο

Καλή τιμή και αρκετά καλή ηχομπαρα. https://www.rtings.com/soundbar/reviews/lg/sn9yg

Ειναι περασμένο μοντέλο και πυκνά συχνά την βαζουν σε αυτή την τιμή.

Μπορείς με αλλά 150e να παρεις και πισω ηχεία για πραγματικο suround. https://www.plaisio.gr/lg-lg-wireless-speakers-extension-spk8_3063933

Ξεφεύγει λίγο η τιμή μετα βέβαια και σε αυτά τα λεφτά θα ήταν προτιμότερο να περιμείνεις καμία προσφορά για την Samsung 950t.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Σε τέτοιες τιμές δεν είναι προτιμότερα καλά ηχεία πχ δύο klipsch?Τι καλύτερο προσφέρει μια μπάρα ήχου ?Δεν ξέρω γι'αυτό ρωτάω εδώ μήπως ξέρει κανείς .Άκυρο το έψαξα μόνος ,λιγότερο χώρο καταλαμβάνει η ράβδος ήχου και συνήθως πιο οικονομική σε σχέση με ηχεία .Επειδή πολλοί Έλληνες μένουν σε διαμερίσματα πιστεύω η ράβδος ήχου είναι καλύτερη επιλογή .Ειδικά για τους Αθηναίους .Όσοι ακόμα είμαστε σε προάστια ή χωρία μπορούμε να παίζουμε με ηχεία .Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα και σε διαμέρισμα χωράνε ηχεία αλλά πρέπει να κάνεις κάποιες διαφοροποιήσεις και εάν έχεις γυναίκα δύσκολα Πιστέψτε με.

εγω πηγα σε λυση με ενισχυτη με αρκετα ηχεια αλλα μικρα.

Σιγουρα αλλο το κοστος.

Η ηχομπαρα ειναι για αυτους που θελουν κατι οικονομικο και μινιμαλ.

Δημοσ.
55 minutes ago, gchris7 said:

Pricematch και το πλαίσιο

Καλή τιμή και αρκετά καλή ηχομπαρα. https://www.rtings.com/soundbar/reviews/lg/sn9yg

Ειναι περασμένο μοντέλο και πυκνά συχνά την βαζουν σε αυτή την τιμή.

Μπορείς με αλλά 150e να παρεις και πισω ηχεία για πραγματικο suround. https://www.plaisio.gr/lg-lg-wireless-speakers-extension-spk8_3063933

Ξεφεύγει λίγο η τιμή μετα βέβαια και σε αυτά τα λεφτά θα ήταν προτιμότερο να περιμείνεις καμία προσφορά για την Samsung 950t.

Για τα ηχεία κοιτάξτε καί amazon. Κατά καιρούς παίζουν σε χαμηλότερη τιμή.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panos7 είπε

εγω πηγα σε λυση με ενισχυτη με αρκετα ηχεια αλλα μικρα.

Σιγουρα αλλο το κοστος.

Η ηχομπαρα ειναι για αυτους που θελουν κατι οικονομικο και μινιμαλ.

Αποτι έψαξα και εγώ λίγο ακριβώς αυτό που λες είναι .Πάντα όμως ο καλύτερος ήχος θα είναι με ηχεία .Ίσως και με ακουστικά αλλά και τα δύο κοστίζουν αρκετά .Ενισχυτές και ιστορίες .

Δημοσ.

παιδιά εγώ έχω τώρα ένα παλιό σύστημα της sony ( HT-DDWG800 https://www.sony.gr/electronics/support/home-theater-dvd-home-theater-systems/ht-ddwg800/specifications ) από το οποίο είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος αλλά μιας και το έχω πολλά χρόνια, κοιτάω αν αξίζει κάποιο upgrade. Είτε η μπάρα του θέματος ( μαζί με τα surround ηχεία λογικά ) είτε η Samsung 950t ( για την οποία έχω δει πολλά review ), πιστεύεται αξίζουν για αλλαγή? Ο χώρος είναι 4μx3.5μ αλλά και ~4 μέτρα ύψος ταβάνι. Χρήση 60% ταινίες / 40% ps5.

Δημοσ.

Η Samsung που αναφερεις ειναι ανωτερη απο την συγκεκριμενη LG ,βασικα ειναι η μερα με την νυχτα.Αυτην του θεματος προσωπικά θα την αγοραζα μονο εαν στην τιμη της προσφορας διναν δωρο και τα surround ηχεια.

Δημοσ.

Παιδιά η LG η συγκεκριμένη είναι ένα τακ από τις αντίστοιχες τις Samsung ολα τα συγκριτικά σαιτ το λένε…
Κωδικοποίησης
Watt Rms
Διόρθωση δωματίου
Πάρτε την θα την χάσετε την προσφορά
Εγώ την πήρα….
Για τα spk8 θα περιμένω μήπως βγάλει κάτι καλύτερο….

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, MYLOPOTAMOS said:

Παιδιά η LG η συγκεκριμένη είναι ένα τακ από τις αντίστοιχες τις Samsung ολα τα συγκριτικά σαιτ το λένε…
Κωδικοποίησης
Watt Rms
Διόρθωση δωματίου
Πάρτε την θα την χάσετε την προσφορά
Εγώ την πήρα….
Για τα spk8 θα περιμένω μήπως βγάλει κάτι καλύτερο….

123€ (τελική τιμή) στο Γερμανικό amazon αυτή τη στιγμή. 

Έχω την εντύπωση όμως ότι παίζουν κάτω από 100€ κατά καιρούς

Επεξ/σία από d_gkal
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά επανέρχομαι με την ηχομπαρα.  Την ήθελα ένα τακ παραπάνω σε ήχο... Καλή με άλλα... 

Το χειρότερο από όλα είναι ότι πήρα μια lg65 G3 και δεν συνεργάζεται να παίζουν όλα μαζί τα ηχεία και τηλεόραση μαζί... Και ήταν ένας λόγος τότε που την πήρα.... Τουλάχιστον με hdmi... Me οπτική ίνα νομιζω ναι αλλά θα χάσεις τα atmos και τα υπόλοιπα... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...