bill100 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Καλημερα! Γινεται να μπεις στα mart χωρις επαγγελματικο αφμ αλλα ως φοιτητης (προπτυχιακος ή μεταπτυχιακος); Και να τα αγορασεις με ΦΠΑ προφανως. Ευχαριστω!
george1807 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Γίνεται να μπει οποιοσδήποτε που δεν έχει επαγγελματικό αφμ Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2021 από george1807
bill100 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, george1807 είπε Γίνεται να μπει οποιοσδήποτε που δεν έχει επαγγελματικό αφμ Α οκ, τοτε μου ειπαν σαχλαμαρες. Ευχαριστω πολυ!
Haldol Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Έχω καταλάβει ότι κάθε μαγαζί έχει δική του πολιτική. Στο Ηράκλειο , έμπαινα κανονικά (με πάσο). Πήγα μία φορά στον Κηφισό και δε μ' άφησαν να μπω. Οπότε για να μην πας άδικα, πάρε ένα τηλέφωνο στο μαγαζί που σκοπεύεις να πας.
george1807 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Αφού το Mart πλέον διαφημίζει ότι μπορεί να πάει ο καθένας. Έχω πάει κανονικά. Το makro παλιά δεν έβαζε τον καθένα μέσα. Τωρα ως Mart τους δέχονται.
Bourdoulas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Μπορείς να μπεις κανονικά. Δεν είναι μόνο για επαγγελματίες πλέον.
Haldol Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, george1807 είπε Αφού το Mart πλέον διαφημίζει ότι μπορεί να πάει ο καθένας. Έχω πάει κανονικά. Το makro παλιά δεν έβαζε τον καθένα μέσα. Τωρα ως Mart τους δέχονται. 23 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Μπορείς να μπεις κανονικά. Δεν είναι μόνο για επαγγελματίες πλέον. Α άλλαξαν πολτική; Δε το 'ξερα. Νόμιζα ότι ήταν όπως το Makro. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2021 από Haldol
kage Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δηλ.Έχετε δει διαφορές τιμών από τα υπόλοιπα Σκλαβενίτης και φτάνετε μέχρι εκεί πέρα?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 12 minutes ago, kage said: Δηλ.Έχετε δει διαφορές τιμών από τα υπόλοιπα Σκλαβενίτης και φτάνετε μέχρι εκεί πέρα? Ο Σκλαβενίτης έχει πάρει τα Mart! Η διαφορά του είναι πως βρίσκεις περισσότερα προϊόντα από τα άλλα σούπερ μάρκετ μιας και από εκεί ψωνίζουν επαγγελματίες από καταστήματα εστίασης κλπ. Απλά τα περισσότερα είναι σε μεγάλες ποσότητες και όλο το στήσιμο μέσα στα Mart δεν είναι τόσο "τακτοποιημένο" όπως στα απλά super markets. 2 1
qwertyuiop2 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 23 λεπτά πριν, kage είπε Δηλ.Έχετε δει διαφορές τιμών από τα υπόλοιπα Σκλαβενίτης και φτάνετε μέχρι εκεί πέρα? Έχει πολύυυυυυυυυ παραπάνω προϊόντα από το Σκλαβενίτη, και ψαγμένα, πχ μπύρες ή τυριά, ΑΛΛΑ σε τιμές που θα ανέμενε κανείς να βρει στο Σκλαβενίτη, και όχι σε delicatessen της γειτονιάς του. Αξίζει, και μακριά να μένεις, να φορτώνεις μία στο τόσο πράματα. 1 2
JohnnySilverhand Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Μολις πηρα τηλεφωνο σε καταστημα και μου ειπαν οτι στην υποδοχη σου βγαζουν καρτα ιδιωτη και μπαινεις κανονικα, και κοβεις φυσικα αποδειξη με φπα. 1
The_Judas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, kage είπε Δηλ.Έχετε δει διαφορές τιμών από τα υπόλοιπα Σκλαβενίτης και φτάνετε μέχρι εκεί πέρα? Δεν συσχετίζεται με τον Σκλαβενίτη σε θέματα τιμών. Εγώ που πήγαινα από εποχές μακρο, δεν είδα διαφοροποίηση με την απόκτηση από τον Σκλαβενίτη, έχει δική του πολιτική το mart. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2021 από The_Judas 1
qwertyuiop2 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 16 λεπτά πριν, The_Judas είπε Δεν συσχετίζεται με τον Σκλαβενίτη σε θέματα τιμών. Εγώ που πήγαινα από εποχές μακρο, δεν είδα διαφοροποίηση με την απόκτηση από τον Σκλαβενίτη, έχει δική του πολιτική το mart. Η αλήθεια είναι ότι σε Λ.Τ. έχει αντίστοιχες του σκλαβενίτη τιμές στα κοινά μεταξύ τους προϊόντα. Εκεί που αλλάζει είναι στις bulk συσκευασίες, δλδ 10κιλά εσπρέσσο στο σκλαβενίτη της γειτονιάς ίσως κάνουν 5-10 ευρώ πάνω από την ίδια μάρκα σε 10κιλη συσκευασία στο Μαρτ. 1
AristidisZ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 42 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Η αλήθεια είναι ότι σε Λ.Τ. έχει αντίστοιχες του σκλαβενίτη τιμές στα κοινά μεταξύ τους προϊόντα. Εκεί που αλλάζει είναι στις bulk συσκευασίες, δλδ 10κιλά εσπρέσσο στο σκλαβενίτη της γειτονιάς ίσως κάνουν 5-10 ευρώ πάνω από την ίδια μάρκα σε 10κιλη συσκευασία στο Μαρτ. Τι εννοείς με τον όρο "αντίστοιχες" ; Προφανώς στα ΣΜ οι τιμές είναι αντίστοιχες, δεν θα έχει ο ένας 70 λεπτά την coca cola και ο άλλος 3 ευρώ To Μart είναι πιο φθηνό από τον Σκλαβενίτη, ακόμα και στα ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα του ίδιου του Σκλαβενίτη Μη μπούμε σε διαδικασία screenshots, αν έχεις λογαριασμό στο eshop του Mart, μπες να το δεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα