pigos23 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Καλημερα σας Σκεφτομαι να αγορασω ενα συμβατικο πολυ μικρο με 3.5 εξωλεμβια καπου στα 2.5 μετρα για παρακτια χρηση https://www.aquamarina.com/products/u-deluxe/ Θα ναι ικανοποιητικα για 2 ατομα χαμηλου βαρους; Το περνω με λογικη του ευκολου κ γρηγορου...
Jos3ph Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 αν είναι καθημερινή ή συχνή η χρήση , υποστηρίζω την αγορά , αν είναι για 4-5 φορές το χρόνο , σε αρκετές παραλίες νοικιάζεις κάτι καλύτερο.
pigos23 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Οχι για τοσο λιγο οχι Θα ναι για δυο με τρεις φορες την βδομαδα Εχω κ αλλο ενα 2.90 με 10 αρα μηχανη στο χωριο αλλα ειναι πολυ βαρια κ τα δυο για να τα πηγαινω φερνω στο διαμερισμα με τα χερια μονος οταν τα φερνω Αθηνα Οποτε σκεφτηκα αυτη τη λυση για εδω Αθηνα μονο που θα κουβαλιουνται ανετα Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2021 από pigos23 1
Jos3ph Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Αν το πρόβλημα είναι η αποθήκευση ( κουβαλητό ) μπορείς να τα βάζεις σε αποθήκη ή σε κάποιο πάρκινγκ για σκάφη με μικρό κόστος.
pigos23 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Εχω κηπο εδω αθηνα... Το σκαφος αποθηκευετε αλλα η μηχανη ειναι βαρια κ εχω σκαλια κ αποσταση μεχρι να φτασω στο αμαξι... τραιλερ δεν εχω κ ουτε σκοπευω να παρω....
Jos3ph Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Ωραίο αυτό με τον κήπο , ένα αποθηκευτικό χώρο στον κήπο μήπως θα βόλευε καλύτερα ; συζήτηση κάνουμε , δεν θέλω να σε αποτρέψω από την αγορά , απλά αναφέρω κάποιες εναλλακτικές
kalogeros Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, pigos23 είπε Εχω κηπο εδω αθηνα... Το σκαφος αποθηκευετε αλλα η μηχανη ειναι βαρια κ εχω σκαλια κ αποσταση μεχρι να φτασω στο αμαξι... τραιλερ δεν εχω κ ουτε σκοπευω να παρω.... https://www.skroutz.gr/c/804/sailing.html?keyphrase=καροτσι
pigos23 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Εχω καροτσι Ειτε με ειτε χωρις υπαρχουν σκαλια μεχρι να φτασω στο αμαξι Το χω κανει δεν βολευει κ μου βγαινει η πιστη Αντιθετως με μια μηχανη απο 3.5 μεχρι 6 χαλαρα θα την κουβαλαω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα