Giannis___17 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα σας. Μου έχει δημιουργηθεί ένα θέμα όσον αναφορά την ταχύτητα του Ίντερνετ στον σταθερό υπολογιστή . Αντιμετώπιζα κάποια προβλήματα σύνδεσης όπου ήρθε και τεχνικός και άλλαξε το ρουτερ . Από εκείνη την στιγμή και μετά ενώ όλες οι συσκευές στο σπίτι πιάνουν ταχύτητες κοντά στα 50mbps ο σταθερός μου υπολογιστής που είναι συνδεδεμένος ενσύρματα φτάνει μέχρι τα 25 μέγιστο . Γνωρίζετε τι θ μπορούσα να κάνω για να λύσω το πρόβλημα ;
alxnt Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Πρέπει να δεις αν είναι πρόβλημα πόρτας lan στο router που έβαλες ή το utp. Από εκεί και πέρα αν δεν έχει θέμα το δικτυακό κομμάτι, θα πρέπει να τσεκάρεις στο σταθερό σου αν είναι θέμα του os ή harware. Για να δεις αν είναι software τρέξε ένα live usb και κανε την μέτρηση που κάνεις τώρα και σου βγάζει 25. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει πιθανότητα με ένα restore point σε μια ημερομηνία που δεν είχες θέμα, να σου λύσει το πρόβλημα. Αν σου κάνει τα ίδια βρες αν μπορεις μια κάρτα δικτύου pci και κανε την ίδια δοκιμή.
Giannis___17 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 To δικτυακο κομμάτι δεν εχει θέμα σιγουρα. Εχω αλλάξει και το utp συν οτι όλες οι υπόλοιπες συσκεύες πιάνουν 50mbps. Μίλησα και με τεχνικό οπου δεν βρηκε κάτι στο router. Εκανα επανεκκινηση και την κάρτα δικτυου αλλα και παλι τιποτα. Ενημέρωσα και την μητρική μήπως προερχόταν απο εκει το προβλημα αλλα και πάλι....
johnmegarythmos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Στις 10/6/2021 στις 1:45 ΠΜ, Giannis___17 είπε Καλησπέρα σας. Μου έχει δημιουργηθεί ένα θέμα όσον αναφορά την ταχύτητα του Ίντερνετ στον σταθερό υπολογιστή . Αντιμετώπιζα κάποια προβλήματα σύνδεσης όπου ήρθε και τεχνικός και άλλαξε το ρουτερ . Από εκείνη την στιγμή και μετά ενώ όλες οι συσκευές στο σπίτι πιάνουν ταχύτητες κοντά στα 50mbps ο σταθερός μου υπολογιστής που είναι συνδεδεμένος ενσύρματα φτάνει μέχρι τα 25 μέγιστο . Γνωρίζετε τι θ μπορούσα να κάνω για να λύσω το πρόβλημα ; δοκιμασε να παρεις ενα usb ethernet και να δεις ξανα την ταχυτητα που πιανεις , πολυ πιθανον να ειναι παλια η καρτα lan που εχει ο υπολογιστης σου για αυτο να μην εχεις πολυ μεγαλες ταχυτητες .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα