Rpanagos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Αξιζει να παρω εναν φτηνο ~25ευρω και να παω να δω τα μεταχειρισμενα που θελω? Η τσαμπα λευτα ειναι αυτοι σε αυτα τα χρηματα?
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 18 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Αξιζει να παρω εναν φτηνο ~25ευρω και να παω να δω τα μεταχειρισμενα που θελω? Η τσαμπα λευτα ειναι αυτοι σε αυτα τα χρηματα? Πρέπει να ξερεις και το πάχος κάθε εταιρίας
NikosKallithea Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Είναι εξαιρετικά μηχανάκια παρε αυτο με τους μαγνήτες καταπληκτικό και αλάνθαστο, το πάχος ή το βρίσκεις απο άλλο αυτοκίνητο ή απο την οροφή, σε τρια λεπτα καταλαβαίνεις τι παίζεται και χωρις να ξέρεις το πάχος, γιατι αν είναι τρακαρισμένο άλλου ξεκολλάει πχ στο 2, άλλου στο 3 κλπ
agnostos13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 8 ώρες πριν, Rpanagos είπε Αξιζει να παρω εναν φτηνο ~25ευρω και να παω να δω τα μεταχειρισμενα που θελω? Η τσαμπα λευτα ειναι αυτοι σε αυτα τα χρηματα? Αν πας για άβαφο θα κάνεις δουλειά...για ατρακάριστο θες έμπειρο μάτι.
Morosana Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Μια χαρά δουλειά κάνει απλά να βεβαιωθείς ότι είναι σωστα καλιμπραρισμενο και όπως είπε και ο φίλος από πάνω είναι καλό για να βλέπεις επαναβαφες αλλά θέλει πιο εμπειρία για ζημιές. Πολύ χοντρικά ότι μέτρηση παρεις μέχρι 150-180 mic είναι εργοστασιακό με μερικά αυτοκίνητα να δείχνουν πολύ χαμηλά νούμερα. απο 200-400 mic συνηθωσ είναι επαναβαφη από κομμάτια που είχαν κάποια γρατζουνιά 400 και πάνω έχει γίνει επισκευή και έχει στόκο. Υπάρχει περίπτωση το αμαξι να είχε ατύχημα και αντί για στόκο να το γέμισαν με καλάι όποτε εκεί οι μετρήσεις θα είναι εργοστασιακές αλλά ελάχιστοι πλέον κάνουν τετοιες δουλειές γιατί κοστίζουν και παίρνουν χρόνο. Αυτά τα μηχανάκια δεν μετράνε προφυλακτήρες και πλαστικά μέρη. Επισης μπορεί να έχει γίνει κάποιο ατύχημα να αντικατέστησαν το πάνελ και η μέτρηση που σου δείχνει να είναι χαμηλή, εκεί πρέπει να ελέγξεις τις ποντες, τις κόλλες να δεις αν έχει χτυπήματα από σφυρι ή να τσεκάρεις μεντεσεδες αν πρόκειται για πόρτα και να βεβαιωθείς ότι τα κενά είναι σωστά .
Rpanagos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Αρα θα παρω ενα να εχω μαζι μου. Αν και απο οτι καταλαβαινω στις περισσότερες περιπτωσεις θα αλλαζαν πορτα πχ η φτερο παρα θα το εβαφαν! Σωστα?
Morosana Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 43 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Αρα θα παρω ενα να εχω μαζι μου. Αν και απο οτι καταλαβαινω στις περισσότερες περιπτωσεις θα αλλαζαν πορτα πχ η φτερο παρα θα το εβαφαν! Σωστα? Όχι απαραίτητα, η αλλαγή ειδικά αν πρόκειται για έμπορο δε συμφέρει. Αυτοί συνήθως βάφουν με 50-70€ το κομμάτι, ακόμα και ιμιτασιόν πάνελ να βρουν θα πρέπει να πληρώσουν βγάλε βαλε και βαφή που κοστίζει αρκετά παραπάνω όποτε δεν τους πειράζει και να το χτίσουν με στόκο. Και αλλαγμένη να είναι μια πχ πόρτα φαίνεται αν έχουν ξεβιδωσει τις βίδες στους μεντεσεδες
agnostos13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Rpanagos είπε Αρα θα παρω ενα να εχω μαζι μου. Αν και απο οτι καταλαβαινω στις περισσότερες περιπτωσεις θα αλλαζαν πορτα πχ η φτερο παρα θα το εβαφαν! Σωστα? Δεν υπάρχει κανόνας... Το βασικό είναι να ξέρεις τι ζητάς και τι ψάχνεις. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2021 από agnostos13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα