Προς το περιεχόμενο

Insomnia Djs Meeting !!!!

The_player

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
:cry: :( Γαμώτο ήθελα πολύ να έρθω, αλλά σκεφτείται ότι τη Δευτέρα δίνω το 1ο μάθημα, την Παρασκευή στις 08:00 πρέπει να είμαι δουλειά & λεπτομέρεια το ότι θα ερχόμουν απο Πάτρα & θα έπρεπε καπάκι να ξαναγυρίσω. Θα μου πείτε να έπερνες άδεια απ' τη δουλειά. Εμ δε μπορώ γιατί θέλω να τη κρατήσω για την εξεταστική. :? Το βασικότερο είναι ότι γράφω Δευτέρα & θα αποδιοργανωνόμουν τελείως!!! :shock: Αθήνα είχα που να μείνω αλλά... Δε πειράζει, να το ξανακάνουμε μετά τις 2 Ιουλίου αν θέλετε & έρχομαι στα σίγουρα. Είδα ότι περάσατε γαμάτα, οπότε ΖΗΛΕΥΩ!!!! :evil: :twisted:
Δημοσ.

Ρε συ γρηγορη,βαλε τις photos σε πιο μικρη αναλυση.Ειναι τεραστιες.

Εγω δεν χρειαζεται να μιλησω για το event.Tα παιδια και οι photos τα λενε ολα.Και θα ακολουθησουν και αλλες photos.

Παντως εγω να εκφρασω την λυπη μου για το οτι απο ενα forum τοσων χιλιαδων members δεν μπορουσε να ερθει το 99,999%.Ημαρτον και ελεος απο πανω.

Αν και στην τελικη δεν χωραγε αλλους το μαγαζι :P :D

Δημοσ.
Ρε συ γρηγορη' date='βαλε τις photos σε πιο μικρη αναλυση.Ειναι τεραστιες.

[/quote']

& τι εγίνε ? Δεν τις αντέχει η DSL σου ? :D

Δημοσ.

Ε!τωρα ομως μπορεις να τις αλλαξεις :)

Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν φαινονται ολοκληρες μιας και μολις πας να δεις ενα μερος κρυβεται το αλλο.

Δημοσ.
Molis pao apogeyma spiti yposxomai na tis allaxo...

Fozzyyyyyyyy......................

Akoma den xypnhse......... :D

Exei kai aytos polles fotos...

Θα έχει πάει στο μάθημα ρε το παιδί..... :D

Δημοσ.

με τα cd ti θα γινει?γινεται να τα παρουμε?

τι ωρα το κλεισατε?ειμασταν στον δρομο κατα της 1+(μιας κ αργησαμε λογω δουλειας) κ επειδη καπου πιο πανω διαβασα κατι οτι δεν θα το αργησετε κτλ.k επειδη απ οτι καταλαβα ηταν bar οπου κλεινουν σχετικα νωρις ,δεν περασαμε κ πηγαμε σε μια μαλακια club..

ολα τα μηχανηματα ηταν απο το μαγαζι ή τα πηγατε εσεις?

κανονηστε το ξανα,δεν νομιζω να εχει προβλημα ο ιδιοκτητης, μιας κ απο μουσικη νομιζω οτι τα πηγατε πολυ καλυτερα απο πολλα club που μαζευουν εκατονταδες κοσμο.. :wink:

Δημοσ.

Paidia xipnisa....

Phga seri sxedon gia mathima 10-12 kai petyxa ton claudio sto dromo

dwste mou ema 24wro na hremisw k tha exete fotos k apola Typhoon/Critter perimenw ekeino to account gia na anevasw okies?

Htan pragmatika mia yperoxh vradia alla sas ta eipan already ta alla paidia... paw na koimhthw 'h na faw kati Zzzzzzzz

Δημοσ.

με τα cd ti θα γινει?γινεται να τα παρουμε?

τι ωρα το κλεισατε?ειμασταν στον δρομο κατα της 1+(μιας κ αργησαμε λογω δουλειας) κ επειδη καπου πιο πανω διαβασα κατι οτι δεν θα το αργησετε κτλ.k επειδη απ οτι καταλαβα ηταν bar οπου κλεινουν σχετικα νωρις ,δεν περασαμε κ πηγαμε σε μια μαλακια club..

ολα τα μηχανηματα ηταν απο το μαγαζι ή τα πηγατε εσεις?

κανονηστε το ξανα,δεν νομιζω να εχει προβλημα ο ιδιοκτητης, μιας κ απο μουσικη νομιζω οτι τα πηγατε πολυ καλυτερα απο πολλα club που μαζευουν εκατονταδες κοσμο..

kollite kat'arxin ta cdakia theloun ftiaximo prwta...

ta mixanimata einai apo to magazi (ektos apo ta akoustika tou Critter :))

kai fygame apo to magazi kata tis 4 kai kati psila...

stis 1 ginotan PANIKOS !!!

oso gia na xanaginei kati... tha to kanonisoume pistevw pali, poio swsta kai

meta apo ligo kairo gia na borei perissoteros kosmos :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...