DeathBoy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Θα ήθελα να ρωτήσω,ψαχνόμουν να βγάλω ένα δάνειο για αγορά αυτοκινήτου(μεταχειρισμένου). Έχω μια φίλη που είναι διαμεσολαβητής σε εταιρεία και γενικά έχω κάποια προγράμματα στο δικό της γραφείο(σύνταξης,ασφάλειας υγείας κλπ). Μου είπε να στείλω κάποια δικαιολογητικά για να δούμε μια πιθανή έγκριση. Σήμερα με ενημέρωσε ότι από την τράπεζα Πειραιώς έχει εγκριθεί το α ποσό με αυτές τις δόσεις κλπ. Σε επίμονες ερωτήσεις μου γιατί προφανώς δεν ξέρω πώς δουλεύει το πράγμα τι γίνεται σε περίπτωση που οκ έχουμε την έγκριση αλλά τελικά δεν θέλω να προχωρήσει η διαδικασία(έκατσαν κάποια εργασιακά και δεν είμαι στο Mood τώρα να πάρω το δάνειο)δεν μου απάνταγε ξεκάθαρα και μόλις τη πίεσα λίγο μου είπε ότι αν γίνει απόρριψη από οποιαδήποτε πλευρά επιφέρει τραπεζικό τειρεσία. Ισχυεί βρε παιδιά κάτι τέτοιο?δηλαδή αν εγώ ή ο καθένας πεί ότι βγήκε μια πρόταση και δεν τη θέλω τελικά ή ότι δε με καλύπτει ή ότι πχ έχασα τη δουλειά μου,θα φάω κάποιο καπέλο ή το οτιδήποτε?μήπως με δουλεύει?
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 11 λεπτά πριν, DeathBoy είπε Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Θα ήθελα να ρωτήσω,ψαχνόμουν να βγάλω ένα δάνειο για αγορά αυτοκινήτου(μεταχειρισμένου). Έχω μια φίλη που είναι διαμεσολαβητής σε εταιρεία και γενικά έχω κάποια προγράμματα στο δικό της γραφείο(σύνταξης,ασφάλειας υγείας κλπ). Μου είπε να στείλω κάποια δικαιολογητικά για να δούμε μια πιθανή έγκριση. Σήμερα με ενημέρωσε ότι από την τράπεζα Πειραιώς έχει εγκριθεί το α ποσό με αυτές τις δόσεις κλπ. Σε επίμονες ερωτήσεις μου γιατί προφανώς δεν ξέρω πώς δουλεύει το πράγμα τι γίνεται σε περίπτωση που οκ έχουμε την έγκριση αλλά τελικά δεν θέλω να προχωρήσει η διαδικασία(έκατσαν κάποια εργασιακά και δεν είμαι στο Mood τώρα να πάρω το δάνειο)δεν μου απάνταγε ξεκάθαρα και μόλις τη πίεσα λίγο μου είπε ότι αν γίνει απόρριψη από οποιαδήποτε πλευρά επιφέρει τραπεζικό τειρεσία. Ισχυεί βρε παιδιά κάτι τέτοιο?δηλαδή αν εγώ ή ο καθένας πεί ότι βγήκε μια πρόταση και δεν τη θέλω τελικά ή ότι δε με καλύπτει ή ότι πχ έχασα τη δουλειά μου,θα φάω κάποιο καπέλο ή το οτιδήποτε?μήπως με δουλεύει? Σιγά μην σε κρεμάνε κιόλας αν απορρίψουν/εις ένα δάνειο. 3
DeathBoy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σιγά μην σε κρεμάνε κιόλας αν απορρίψουν/εις ένα δάνειο. Ισχυεί...μου φάνηκε παράξενη η αντιμετώπιση. Σαν να ήθελε η δικιά μου όπως και δήποτε να το πάρω.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 11 λεπτά πριν, DeathBoy είπε Ισχυεί...μου φάνηκε παράξενη η αντιμετώπιση. Σαν να ήθελε η δικιά μου όπως και δήποτε να το πάρω. χανει την προμήθεια αν δεν το πάρεις. 5
DeathBoy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε χανει την προμήθεια αν δεν το πάρεις. προφανώς και δεν είναι και μικρή...ο τρόπος μου τη δίνει
Joshua21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 16 λεπτά πριν, DeathBoy είπε προφανώς και δεν είναι και μικρή...ο τρόπος μου τη δίνει Αυτή μάλλον πιο πολύ σαν πελάτη σε βλέπει παρά σαν φίλο. 3
DeathBoy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Αυτή μάλλον πιο πολύ σαν πελάτη σε βλέπει παρά σαν φίλο. Δυστυχώς φίλε αυτό καταλαβαίνω και στραβώνω άσχημα.
Lews Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Ένας γνωστός παλιά είχε πάρει έγκριση για δάνειο αυτοκινήτου,και την ακύρωσε γιατί του έτυχαν κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις,μετά από 1 χρόνο το πήρε κανονικά,δεν θα έχεις πρόβλημα.
panostza Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Τειρεσία δεν πρόκειται να μπει κάποιος επειδή του εγκρίθηκε δάνειο και δεν το πήρε. Μπαρούφες λέει. Πάντως στη γενική περίπτωση γιατί να πάει κάποιος σε γραφείο διαμεσολαβητή για το δάνειο και να μην πάει απευθείας στην τράπεζα που θέλει; Ο διαμεσολαβητής θα πάρει προφανώς προμήθεια (λογικό δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα), άρα θα αυξήσει το όποιο κόστος του δανείου. 1
agnostos13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 13 ώρες πριν, DeathBoy είπε Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Θα ήθελα να ρωτήσω,ψαχνόμουν να βγάλω ένα δάνειο για αγορά αυτοκινήτου(μεταχειρισμένου). Έχω μια φίλη που είναι διαμεσολαβητής σε εταιρεία και γενικά έχω κάποια προγράμματα στο δικό της γραφείο(σύνταξης,ασφάλειας υγείας κλπ). Μου είπε να στείλω κάποια δικαιολογητικά για να δούμε μια πιθανή έγκριση. Σήμερα με ενημέρωσε ότι από την τράπεζα Πειραιώς έχει εγκριθεί το α ποσό με αυτές τις δόσεις κλπ. Σε επίμονες ερωτήσεις μου γιατί προφανώς δεν ξέρω πώς δουλεύει το πράγμα τι γίνεται σε περίπτωση που οκ έχουμε την έγκριση αλλά τελικά δεν θέλω να προχωρήσει η διαδικασία(έκατσαν κάποια εργασιακά και δεν είμαι στο Mood τώρα να πάρω το δάνειο)δεν μου απάνταγε ξεκάθαρα και μόλις τη πίεσα λίγο μου είπε ότι αν γίνει απόρριψη από οποιαδήποτε πλευρά επιφέρει τραπεζικό τειρεσία. Ισχυεί βρε παιδιά κάτι τέτοιο?δηλαδή αν εγώ ή ο καθένας πεί ότι βγήκε μια πρόταση και δεν τη θέλω τελικά ή ότι δε με καλύπτει ή ότι πχ έχασα τη δουλειά μου,θα φάω κάποιο καπέλο ή το οτιδήποτε?μήπως με δουλεύει? Στην περίπτωση που δεν πληρώνεται αν δεν βγει τελικά το δάνειο από δική σου επιλογή...νομίζω έχεις καταλάβει την απάντηση γιατί προσπαθεί να σε πείσει να το πάρεις.
Dinos1973 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 14 ώρες πριν, DeathBoy είπε Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Θα ήθελα να ρωτήσω,ψαχνόμουν να βγάλω ένα δάνειο για αγορά αυτοκινήτου(μεταχειρισμένου). Έχω μια φίλη που είναι διαμεσολαβητής σε εταιρεία και γενικά έχω κάποια προγράμματα στο δικό της γραφείο(σύνταξης,ασφάλειας υγείας κλπ). Μου είπε να στείλω κάποια δικαιολογητικά για να δούμε μια πιθανή έγκριση. Σήμερα με ενημέρωσε ότι από την τράπεζα Πειραιώς έχει εγκριθεί το α ποσό με αυτές τις δόσεις κλπ. Σε επίμονες ερωτήσεις μου γιατί προφανώς δεν ξέρω πώς δουλεύει το πράγμα τι γίνεται σε περίπτωση που οκ έχουμε την έγκριση αλλά τελικά δεν θέλω να προχωρήσει η διαδικασία(έκατσαν κάποια εργασιακά και δεν είμαι στο Mood τώρα να πάρω το δάνειο)δεν μου απάνταγε ξεκάθαρα και μόλις τη πίεσα λίγο μου είπε ότι αν γίνει απόρριψη από οποιαδήποτε πλευρά επιφέρει τραπεζικό τειρεσία. Ισχυεί βρε παιδιά κάτι τέτοιο?δηλαδή αν εγώ ή ο καθένας πεί ότι βγήκε μια πρόταση και δεν τη θέλω τελικά ή ότι δε με καλύπτει ή ότι πχ έχασα τη δουλειά μου,θα φάω κάποιο καπέλο ή το οτιδήποτε?μήπως με δουλεύει? Μουφα, δεν εχεις καμια επιπτωση.......και προσοχη δε φίλους/φιλες που σε δουλεύουν!!!!!
SabotazNic Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Τωρα που εγκριθηκε, δοκιμασε και κατευθειαν απο την τραπεζα Πειραιως μηπως και το παρεις σε καλυτερη "τιμη"
prometheas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Να την προσέχεις την φίλη σου . Αλήθεια ξέρεις τι έχεις υπογράψει στα ασφαλιστήρια που έχεις μαζί της ; Προφανώς δεν εχεις καμμία επιπτωση εαν δεν πάρεις το δάνειο, απλά η κυρία θα χάσει την προμήθεια.. Συγνώμη που θα στο πώ αλλά 7 στους 10 ασφαλιστικοί σύμβουλοι ή "διαμεσολαβητές" είναι άσχετοι, αδιάφοροι ή λαμόγια. Πίστεψε με ξέρω αρκετούς και έχω εικόνα Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2021 από prometheas 1
tarantules Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα στον πλανήτη που η παπάτζα κάθε είδους πάει σύννεφο.Το τι παπάτζες λένε για να σε πείσουν να κάνεις το οτιδήποτε δεν λέγετε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα