Musclemar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Η σειρά δεν είναι independence day ή war of the worlds, έχει άλλη δομή και χαρακτήρα, γι'αυτό και η "αργή" εξέλιξη που περιγράφουν οι αξιολογήσεις. Για εμένα είναι εξαιρετική σειρά, ειδικά με το πως δείχνει διαφορετικές κοινωνίες και την αντίδραση τους. 1
fasttam Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Όπως ειπε και προηγουμένως κάποιος άλλος σύντροφος, η σειρά λέγεται invasion. Περίμενα ότι θα έβλεπα κάτι άλλο. 1
Dantε Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, Musclemar είπε Η σειρά δεν είναι independence day ή war of the worlds, έχει άλλη δομή και χαρακτήρα, γι'αυτό και η "αργή" εξέλιξη που περιγράφουν οι αξιολογήσεις. Για εμένα είναι εξαιρετική σειρά, ειδικά με το πως δείχνει διαφορετικές κοινωνίες και την αντίδραση τους. Ας λεγοταν τοτε ,drama during a random invasion 2
vali Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Ότι τραγικότερο έχω παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια. Δεν λέω, υπήρχαν στιγμές που σου κέντριζαν το ενδιαφέρον, αλλά συνολικά το θεωρώ χάσιμο χρόνου. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Πολύ καλός ο πρώτος κύκλος (υποθέτω πως θα υπάρξει και άλλος αν κρίνω από το φινάλε)! Εντάξει δεν το λες horror αλλά για τα δικά μου γούστα το βρήκα πάρα πολύ καλό. Η μόνη μου ένσταση είναι πως η ιστορία με τον σερίφη κάπου χάθηκε στην πορεία! 1
john_dr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 12 ώρες πριν, billdanos είπε Πολύ καλός ο πρώτος κύκλος (υποθέτω πως θα υπάρξει και άλλος αν κρίνω από το φινάλε)! Εντάξει δεν το λες horror αλλά για τα δικά μου γούστα το βρήκα πάρα πολύ καλό. Η μόνη μου ένσταση είναι πως η ιστορία με τον σερίφη κάπου χάθηκε στην πορεία! Ο σερίφης λέγεται Sam Neill(όχι ότι δεν το ήξερες, απλά για να τονίσω το επόμενο που γράφω) και απλά μάλλον ήθελαν ένα γνωστό όνομα για το πρώτο επεισόδιο. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 On 28/01/2022 at 23:26, john_dr said: Ο σερίφης λέγεται Sam Neill(όχι ότι δεν το ήξερες, απλά για να τονίσω το επόμενο που γράφω) και απλά μάλλον ήθελαν ένα γνωστό όνομα για το πρώτο επεισόδιο. Κι όμως από όσα διάβασα σχετικά με τον επόμενο κύκλο, θα έχουμε περισσότερα στοιχεία για το συγκεκριμένο χαρακτήρα! 1
_filippos_ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 μέχρι το δευτερο επεισόδιο κατάφερα να φτάσω και μάλιστα στα 3/4 του δευτερου. Ψιλοεκνευρίστηκα γιατί ένιωσα πως σπατάλησα τσάμπα χρόνο σε μια βαρετή σειρά. Ωραία δουλειά απο θέμα φωτογραφίας και σκηνοθεσίας αλλά απο πλοκή , το έχουν πεθάνει. Δεν αξίζει.
john_dr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Κάπως πιο ζωντανή η δεύτερη σεζόν θα έλεγα, περισσότερο σε κρατάει μπροστά στην οθόνη. Το 3ο επεισόδιο φαίνεται να ήταν το πιο καλό γενικά της σειράς μιας και έδωσε και λίγα πυροτεχνήματα στο κοινό, το τελευταίο επεισόδιο βλέπω στα πρώτα review στο imdb να το κράζουν αν και προσωπικά μου άρεσε μιας και ήταν αρκετά κλειστοφοβικό ενώ θέτει και τις βάσεις για μια πολύ πιο εφιαλτική συνέχεια.
anax111 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Απελπιστικά woke αλλά καλή παραγωγή με καλά εφέ. Πολύ αργή εξέλιξη με πολλές βαρετές σκηνές στην 1η σεζόν, ωστόσο στην δεύτερη οι εξελίξεις επιταχύνονται και κάθε επεισόδιο είναι όλο και ποιο ενδιαφέρον. Στα + η πολύ ρεαλιστική και πολυεπίπεδη εικόνα που παρουσιάζει για τον κόσμο που καταρρέει κάτω από το βάρος μιας παγκόσμιας εισβολή εξωγήινων καθώς η σειρά εξελίσσεται σε πολλά μέρη του πλανήτη. Στα - η αργή εξέλιξη, τα πολλά woke στοιχεία και τα παιδιά ηθοποιοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα