Arkin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, Dantε είπε Νταξει βρε παιδια ,μη βιαζεστε.Στη τριτη σεζον θα δουμε δραση.Απλα το εχουν απλωσει 😁 ΥΓ.Μονο το πρωτο επεισοδιο εχω δει και μολις βρω χρονο θα κατσω να δω τα αλλα.Ισως τα βαλω λιγο πριν τον υπνο. Στο trailer στο μεταξύ έδειχνε αρκετή δράση. Λογικά θα είναι από το τελευταίο επεισόδιο.
headbanger Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 build up Κάνει ρε παιδιά. νταξ χαλαρώστε. έχει κάνει καλή τοποθέτηση στα πρώτα 3 επεισόδια 1
Πέτρος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Στις 2/11/2021 στις 5:17 ΜΜ, headbanger είπε build up Κάνει ρε παιδιά. νταξ χαλαρώστε. έχει κάνει καλή τοποθέτηση στα πρώτα 3 επεισόδια Ναι ναι, δες και το 4ο να σοκαριστείς.
nyne Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Το έκτο επεισόδιο έπρεπε να είναι το δεύτερο,άντε το τρίτο...Λογικά έχει κλείσει για 10 σεζόν οπότε το πάει αργά. 1
chill Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δυο επεισόδια έχω δει και ανυπομονώ να δω το επόμενο. Και ναι το είδα τέτοια ώρα και δεν κοιμήθηκα. Ούτε για αστείο.
Necrogenisis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Καλά, η σειρά είναι απίστευτα απογοητευτική. Πέρα από το να χτίζει ατμόσφαιρα δεν κάνει ΤΙΠΟΤΕ άλλο. Για να μην μιλήσω για το 6ο επεισόδιο, που είναι το μόνο στο οποίο είδαμε λίγη δράση και ήταν 30 μόνο λεπτά. Τέλος πάντων, θα την δω ολόκληρη την σεζόν, αλλά δεν περιμένω και πολλά.
chill Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Γιατί η δράση είναι το ζητούμενο; Αναρωτιέμαι.... Η σειρά δεν αφορά το bang bang με τους εξωγήινους αλλά τις ανθρώπινες σχέσεις. Και αυτό το πράττει θεωρώ αριστοτεχνικά μετά από δυο ώρες.
thermo-sifounas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Συγγνωμη αν θελουν σειρα με ανθρωπινες σχεσεις να κανουν το This is Us, να μη βαζουν εξωγηινους ως προπετασμα καπνου για να προσελκυσουν οπαδους sci-fi και μετα να τρωμε στη μαπα πως η αλλη χωριζει με τον αντρα της εν μεσω εξωγηινης εισβολης, χιλιες φορες να βλεπω Αγριες Μελισσες, πολυ πιο μεστο σεναριο 4
chill Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, thermo-sifounas είπε Συγγνωμη αν θελουν σειρα με ανθρωπινες σχεσεις να κανουν το This is Us, να μη βαζουν εξωγηινους ως προπετασμα καπνου για να προσελκυσουν οπαδους sci-fi και μετα να τρωμε στη μαπα πως η αλλη χωριζει με τον αντρα της εν μεσω εξωγηινης εισβολης, χιλιες φορες να βλεπω Αγριες Μελισσες, πολυ πιο μεστο σεναριο Μα και το walking dead πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις είναι χτισμένο. Tα zombie είναι....συνοδευτικά. Μπορεί να δούμε και combat, τουλάχιστον στο 2ο επεισόδιο έπεσαν κάτι σφαίρες προς το τέλος.
john_dr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 16/11/2021 στις 11:50 ΠΜ, chill είπε Γιατί η δράση είναι το ζητούμενο; Αναρωτιέμαι.... Η σειρά δεν αφορά το bang bang με τους εξωγήινους αλλά τις ανθρώπινες σχέσεις. Και αυτό το πράττει θεωρώ αριστοτεχνικά μετά από δυο ώρες. Ανθρώπινες σχέσεις; Spoiler Έχεις ένα ζευγάρι όπου η γυναίκα έχει αποφασιστικότητα, σοβαρότητα και βάζει την οικογένεια πάνω από όλα και ο άλλος είναι βλάκας, δειλός μέχρι αηδίας και θα πούλαγε την οικογένειά του για μια σοκοφρέτα. Τι ακριβώς να αναλύσεις εκεί; Το μόνο ερώτημα που μπορείς να θέσεις είναι "Γιατί τον παντρεύτηκε;" Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από john_dr 1
Arkin Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, john_dr είπε Ανθρώπινες σχέσεις; Έχεις ένα ζευγάρι όπου η γυναίκα έχει αποφασιστικότητα, σοβαρότητα και βάζει την οικογένεια πάνω από όλα και ο άλλος είναι βλάκας, δειλός μέχρι αηδίας και θα πούλαγε την οικογένειά του για μια σοκοφρέτα. Τι ακριβώς να αναλύσεις εκεί; Το μόνο ερώτημα που μπορείς να θέσεις είναι "Γιατί τον παντρεύτηκε;" Spoiler Ηταν καλος στο ξερεις. Τι ψαχνεις τωρα και εγω περιμενα πολλα απο τη σειρα και απλα ειναι απογοητευση. Το foundation καλυτερο απο αυτο το πραγμα. Δεν περιμενα να βγαλει κατι τετοιο η apple απο κανα cw fox το περιμενα. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2021 από Arkin
Dantε Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Ειδα το 2ο επεισοδιο,ειδα οτι μεχρι το 8ο σκουπιδια βαθμολογια εχει και το παρατησα. Ερμηνειες επιπεδου οικογενειακων ιστοριων,η εξελιξη πιο αργη και απο μπαλα ελληνικης ομαδας και political correction μεχρι αηδιας.Ειπαμε βαλτε κατι αλλα οχι και ετσι.Η μονη στρειτ σχεση εκει μεσα ηταν του Ινδου που και εκει απατουσε τη γυναικα του 😅 Δηλαδη το καταντανε αηδια και μετα απο ενα σημειο... 1
karaLRS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Προσωπικά μου άρεσε και είδα και τα 8 επεισόδια σε μια μέρα. Ίσως φταίει και ο covid που ήμουν στο κρεββάτι 😂 Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από karaLRS
Πέτρος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, karaLRS είπε Προσωπικά μου αρέσει και είδα και τα 8 επεισόδια σε μια μέρα. Ίσως σταθεί και ο covid που ήμουν στο κρεββάτι 😂 Είσαι βαριά, τηλέφωνο εοδυ και νοσοκομείο άμεσα!
nyne Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Στις 27/11/2021 στις 11:45 ΠΜ, karaLRS είπε Προσωπικά μου άρεσε και είδα και τα 8 επεισόδια σε μια μέρα. Ίσως φταίει και ο covid που ήμουν στο κρεββάτι 😂 Περαστικα για το κορονοιο,το Binge στη συγκεκριμενη σειρα να το κοιταξεις!😄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα