Προς το περιεχόμενο

Κρεπα σχολη


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα ομαδα...εργαζομαι σε κρεπερι 13 χρονια τωρα..και ως συντομα μελλοντικος ιδιοκτητης θα θελα να εξελιξω την τεχνη..

Θα με βοηθουσε καλυτερα μια σχολη..και αν ναι..ποια...η παρακολουθηση σεμιναριων;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, paraskebas είπε

Καλησπερα ομαδα...εργαζομαι σε κρεπερι 13 χρονια τωρα..και ως συντομα μελλοντικος ιδιοκτητης θα θελα να εξελιξω την τεχνη..

Θα με βοηθουσε καλυτερα μια σχολη..και αν ναι..ποια...η παρακολουθηση σεμιναριων;

13 χρόνια εισαι σχολή μόνος σου!  αν θες παντως παρακολουθησε κατι σχετικό με ζαχαροπλαστική. Επίσης δοκίμασε νέες συνταγές πχ να προσθέτεις νεα υλικά στο χυλό, να έχεις βιγκαν και νηστίσιμες επιλογές, κλπ, υπάρχουν πολλές παραλλαγές που μπορείς να κάνεις

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, velociraptoras είπε

13 χρόνια εισαι σχολή μόνος σου!  αν θες παντως παρακολουθησε κατι σχετικό με ζαχαροπλαστική. Επίσης δοκίμασε νέες συνταγές πχ να προσθέτεις νεα υλικά στο χυλό, να έχεις βιγκαν και νηστίσιμες επιλογές, κλπ, υπάρχουν πολλές παραλλαγές που μπορείς να κάνεις

Χαχαχα καλα ναιι υπαρχει εμπειρια...φοβαμαι αντι να παω να μου μαθουν,να καταληξουμε στο να τους μαθαινω εγω 😅😛😛

Ευχαριστω για την απαντηση..και εγω κατι σε ζαχαροπλαστικη σκεφτομαι ή κατι σχετικο με γευσιγνωσια!! Ευχαριστω και παλι

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 ώρες πριν, paraskebas είπε

Καλησπερα ομαδα...εργαζομαι σε κρεπερι 13 χρονια τωρα..και ως συντομα μελλοντικος ιδιοκτητης θα θελα να εξελιξω την τεχνη..

Θα με βοηθουσε καλυτερα μια σχολη..και αν ναι..ποια...η παρακολουθηση σεμιναριων;

Κάτσε στο μαγαζί κάνα 2μηνο μόνος σου τις νεκρές ώρες και πειραματισου. Στα 13 χρόνια φαντάζομαι θα έχεις κάνει research στο ίντερνετ. 

Αν είσαι σε μεγάλο αστικό κέντρο να βάλεις και νηστίσιμες (vegan) γλυκές κρέπες!  Ξέρεις πόσες φορές ήθελα κρέπα και δεν παρήγγειλα γιατί η γυναίκα είναι lactose intolerant...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι οπως ειπαν τα παιδια, 13 χρονια εμπειρια, δυσκολα καποια random σχολη να σου προσφερει πολλα. Αλλα μια σχολη ζαχαροπλαστικης σιγουρα θα σου μαθαινε κ πολυ διαφορετικα πραγματα για το πως να εξελιχθείς και να δεις αυτη την τεχνη απο αλλο ματι. Κ φετος εχεις κρεπερι, αυριο μπορει να κανεις ζαχαροπλαστείο ή κατι αλλο. Γενικα μονο οφελος θα εχεις!

ΥΓ: Δε ξερω απο που εισαι και τι κρεπες κανουν εκει. Εχω προσεξει για παραδειγμα οτι στην Αθηνα οι κρεπες ειναι λιγο πιο μικρες αποτι Θεσσαλονικη ενώ η ποικιλία υλικων ειναι συχνα πολυ πολυ μικρότερη.
Αν ποτε περασεις απο Θεσσαλονικη, περνα απο την πλατεία Ναυαρίνου και δοκιμασε γλυκιες απο Valentino και αλμυρες απο κανα Dream Team ή τα γειτονικα τους. Ειναι τεραστιες, πλουσιες σε υλικο και με παρα παρα πολυ μεγάλη ποικιλία υλικών. Ισως δεις κατι που δεν το κανατε το μαγαζι σου και παρεις καποια καλή ιδέα για το μέλλον ;) 

ΥΓ2: Η αγαπημένη μου γλυκια κρεπα ειναι nutella, φυστικοβούτυρο, φιστίκι αιγίνης και φράουλες. Κόλαση (κ 1μυριο θερμιδες :P )

 

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 9/6/2021 στις 7:12 ΜΜ, paraskebas είπε

Καλησπερα ομαδα...εργαζομαι σε κρεπερι 13 χρονια τωρα..και ως συντομα μελλοντικος ιδιοκτητης θα θελα να εξελιξω την τεχνη..

Θα με βοηθουσε καλυτερα μια σχολη..και αν ναι..ποια...η παρακολουθηση σεμιναριων;

επειδη ενας φιλος εκανε το αλμα και με επιτυχια και χωρις πτυχιο μαλιστα, τον συμβουλεψα το εξης.

 

 

Ξεχνα σχολες, μαγειρες και ζαχαροπλαστες της $#@ας που πουλανε τατου και #!ες. Ταξιδεψε εξωτερικο κεντρικη ευρωπη (Γαλλια/Βελγιο/Γερμανια) και Ιταλια Μαλτα και Ασια (Βιετναμ, Ταιλανδη, Κινα) και πηγαινε σε μαγαζια ή σε καντινες που φτιαχνους κρεπες ή παρομοια και κατσε μαζι με το μαστορα εκει 1 μερα. Αυτο ειναι το καλυτερο σχολειο. Δεν ειναι αναγκη να το κανεις σε 1 χρονο, σταδιακα.

 

Στα παλια χρονια ολοι οι μισελενατοι μαγειρες (ή εστω η πλειοψηφια) πηγαιναν διπλα σε κορυφαιους μαγειρες να μαθουν και οχι σε σχολες και πανεπιστημια. Μαγειρικη ειναι δεν ειναι ουτε μαθηματικα ουτε τουριστικες επιχειρησεις

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...