dtzgr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, st@kas είπε Σωστά. Η καταγραφή έγινε από την handling ότι όντως μου την διέλυσαν. Την αποζημίωση όμως θα την δώσει η sky και λογικά μετά θα τα "βρούνε" μεταξύ τους Το ίδιο και σ' εμένα. Η handling, στην οποία απευθύνεσαι επί τόπου στο αεροδρόμιο με την παραλαβή της αποσκευής αν έχεις πρόβλημα, κατέγραψε το πρόβλημα και άνοιξε το σχετικό τικετ. Η αεροπορική όμως αποφεύγει να αποζημιώσει. Η αλήθεια πάντως είναι ότι ως επιβάτης δεν θα έπρεπε να με ενδιαφέρει ποιος κάνει το handling καθώς και η μεταξύ τους συμφωνία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wings2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα! Επειδή δεν μπορώ να βγάλω γραμμή στο τηλεφωνικό κέντρο της sky, σε περίπτωση μη εμφάνισης (no-show) με την πτήση να είχε ήδη πραγματοποιηθεί πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια ή τα χρήματα των φόρων επιστρέφονται αυτόματα στην κάρτα που πλήρωσα? Σε πόσο περίπου διάστημα? έψαξα στη σελίδα τους αλλά αναφέρει μόνο ότι επιστρέφονται οι φοροι, όχι η διαδικασία. Ο ναυλος ήταν joy+ για την ιστορία. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Στις 16/12/2023 στις 2:39 ΜΜ, Wings2009 είπε Καλησπέρα! Επειδή δεν μπορώ να βγάλω γραμμή στο τηλεφωνικό κέντρο της sky, σε περίπτωση μη εμφάνισης (no-show) με την πτήση να είχε ήδη πραγματοποιηθεί πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια ή τα χρήματα των φόρων επιστρέφονται αυτόματα στην κάρτα που πλήρωσα? Σε πόσο περίπου διάστημα? έψαξα στη σελίδα τους αλλά αναφέρει μόνο ότι επιστρέφονται οι φοροι, όχι η διαδικασία. Ο ναυλος ήταν joy+ για την ιστορία. Ευχαριστώ. Εχεις ζητήσει ακύρωση του εισιτηρίου; Αν δεν............... δεν νομίζω να πάρεις κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 18 hours ago, Ukforthemoment said: Εχεις ζητήσει ακύρωση του εισιτηρίου; Αν δεν............... δεν νομίζω να πάρεις κάτι. Μια χαρά θα πάρει κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, csontheline είπε Μια χαρά θα πάρει κάτι Παίρνουν οι no show; και εγώ δεν το νομίζω, τουλάχιστον από την στιγμή που δεν έκανε ακυρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 1 minute ago, gorge18 said: Παίρνουν οι no show; και εγώ δεν το νομίζω, τουλάχιστον από την στιγμή που δεν έκανε ακυρωση. Παίρνουν, πως δεν παίρνουν. Απλά δεν είναι χρήματα. 🤣😎 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, csontheline είπε Παίρνουν, πως δεν παίρνουν. Απλά δεν είναι χρήματα. 🤣😎 Αυτά τα παίρνεις πετάξεις δεν πετάξεις 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Επειδή το βλέπω το ban να με στριφογυρίζει, ας προσφέρω κάτι. Σε περίπτωση που θέλεις ντε και καλά να μιλήσεις στο τηλέφωνο, δοκίμασε τον κυπριακό αριθμό +35724 030 686 (ο πιο εύκολος και φθηνός τρόπος είναι το viber out). Αλλιώς, αν έχεις υπομονή, στέλνεις email [email protected] 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, csontheline είπε Επειδή το βλέπω το ban να με στριφογυρίζει, ας προσφέρω κάτι. Σε περίπτωση που θέλεις ντε και καλά να μιλήσεις στο τηλέφωνο, δοκίμασε τον κυπριακό αριθμό +35724 030 686 (ο πιο εύκολος και φθηνός τρόπος είναι το viber out). Αλλιώς, αν έχεις υπομονή, στέλνεις email [email protected] Ευχαριστώ πολύ! Έχω άλλο θέμα και με τα mail δεν έχει βγει άκρη. Στο τελευταίο τηλέφωνο που είχα κάνει ήμουν 40 λεπτά σε αναμονή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris023r Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Πετάω για Κάλυμνο, την Τρίτη, στις 14:00 και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις. 1. Για να κάνω on-line check in μου ζητάει "Αριθμό επιβεβαίωσης". Είναι ο "Αριθμός Κράτησης" που έλαβα με mail την μέρα που πλήρωσα το εισιτήριο ή θα πρέπει να μου έρθει κι άλλο mail; (δεν μου έχει έρθει άλλο και υποτίθεται το on-line check in έχει ανοίξει, μιας και είναι 48 ώρες πριν). 2. Πόσο ελαστικοί είναι με τις διαστάσεις των βαλιτσών; Θα έχω μαζί μου τρεις βαλίτσες (το σύνηθες σετάκι). Η μεγάλη και η χειραποσκευή φαίνεται να είναι λίγο μεγαλύτερες από όσο θα έπρεπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, chris023r είπε Πετάω για Κάλυμνο, την Τρίτη, στις 14:00 και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις. 1. Για να κάνω on-line check in μου ζητάει "Αριθμό επιβεβαίωσης". Είναι ο "Αριθμός Κράτησης" που έλαβα με mail την μέρα που πλήρωσα το εισιτήριο ή θα πρέπει να μου έρθει κι άλλο mail; (δεν μου έχει έρθει άλλο και υποτίθεται το on-line check in έχει ανοίξει, μιας και είναι 48 ώρες πριν). 2. Πόσο ελαστικοί είναι με τις διαστάσεις των βαλιτσών; Θα έχω μαζί μου τρεις βαλίτσες (το σύνηθες σετάκι). Η μεγάλη και η χειραποσκευή φαίνεται να είναι λίγο μεγαλύτερες από όσο θα έπρεπε. 1 ναι αυτό ειναι. 2 δεν ξέρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 39 minutes ago, chris023r said: Πετάω για Κάλυμνο, την Τρίτη, στις 14:00 και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις. 1. Για να κάνω on-line check in μου ζητάει "Αριθμό επιβεβαίωσης". Είναι ο "Αριθμός Κράτησης" που έλαβα με mail την μέρα που πλήρωσα το εισιτήριο ή θα πρέπει να μου έρθει κι άλλο mail; (δεν μου έχει έρθει άλλο και υποτίθεται το on-line check in έχει ανοίξει, μιας και είναι 48 ώρες πριν). 2. Πόσο ελαστικοί είναι με τις διαστάσεις των βαλιτσών; Θα έχω μαζί μου τρεις βαλίτσες (το σύνηθες σετάκι). Η μεγάλη και η χειραποσκευή φαίνεται να είναι λίγο μεγαλύτερες από όσο θα έπρεπε. Θα έχεις πρόβλημα, δεν είναι καθόλου ελαστικοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου ... καλοκαίρι 2024... πτήση εσωτερικού (ATH-HER) για Ηράκλειο. Καμία βελτίωση, παραμένει μια απο τις χειρότερες αεροπορικές εταιρείες με τις οποίες έχω πετάξει. Οι καθυστερήσεις κ η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού είναι συνώνυμο τους. Το μόνο θετικό της υπόθεσης είναι ότι πετούσα με Airbus 321 neo....(ίσως το ασφαλέστερο κ πιο σύγχρονο μέσο, με τα μέχρι τώρα δεδομένα). Φυσικά παραμένει άβολο, εξαιρετικά στριμωγμένοι (τουλάχιστον ο κλιματισμός λειτουργούσε σωστά). Το προσωπικό καθόλου φιλικό (όχι αγενές, σε καμία περίπτωση). Εκνευριστικές καθυστερήσεις χωρίς καμία ενημέρωση η απολογία (απο μεριάς πληρώματος) φυσικά δεν υπάρχει πουθενά κανένας υπεύθυνος, δια ζώσης - τηλεφωνικά - με mail, με τον οποίο μπορείς να επικοινωνήσεις κ να υποβάλλεις παράπονα. Επιλέχθηκε ως λύση τελευταίας στιγμής - ανάγκης διότι ήταν η μόνη επιλογή για τις ώρες κ ημέρες που ήθελα να έχω τις πτήσεις μου (ώρες μη αιχμής, γιατί ήθελα να αποφύγω την υπερβολικά αυξημένη επιβατική κίνηση λόγω high season). Ενώ στο παρελθόν την έχω προτιμήσει από επιλογή για να δώσω ευκαιρία και υποστήριξη σε μία Ελληνική αεροπορική εταιρεία (έκτοτε, τίποτα δεν άλλαξε προς το καλύτερο). Στο μέλλον θα την αποφύγω με κάθε τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου Πόση καθυστέρηση είχε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 19 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Πόση καθυστέρηση είχε; Τουλάχιστον μία ώρα στην πύλη κ σίγουρα μισή ώρα μέσα στο αεροσκάφος, πριν να ξεκινήσει η διαδικασία τροχοδρόμησης. Κατά την αποβίβαση, στο τέλος, προσπάθησα ευγενικά να ρωτήσω γιατί προέκυψε όλη αυτή η καθυστέρηση και έλαβα την απάντηση ότι καθυστέρησε η άφιξη του αεροσκάφους στο Ελ.Βεν. (απο την προηγούμενη πτήση που εξυπηρετούσε - συνεπώς ενδιάμεσα τρέχουν διαδικασίες και ενέργειες για την επόμενη πτήση - άρα επιπλέον χρόνος)... χωρίς καμία διάθεση για απολογία (απο μεριάς του πληρώματος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα