vamvakoolas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) ταξιδεψα προσφατα και ειναι να ταξιδεψω και παλι το σ/κ εξωτερικο. Ολο το πρσωπικο τερμα ευγενικο και υπομονετικο. Ουτε φωνες και μαλιστα ειχε και απειρους τουριστες απο διαφορες χωρες. Η εμπειρια μου: αψογη και πολυ καλυτερη απο aegean σε θεματα χρονου/δρομολογιου. Ο ενας πιλοτος ηταν ξενος. Εσωτερικο: μπαχαλο Εχω γραψει για αεροπορικα ατυχηματα αλλα στο καλοκαιρι ειχα τυχει σε εντασεις (επιβατες εκραζαν για χρεωσεις στις αποσκευες ή για μεγαλες καθυστερησεις). Η εταιρια ηταν πραγματικα απουσα, κανενας δεν απαντουσε στους επιβατες. Ακομα και δικιο να ειχε η αεροπορικη, η αδιαφορια αυτη για μενα την ...ακυρωσε Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2021 από vamvakoolas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 7 ώρες πριν, AntonisK007 είπε Πτήση Αθήνα - Ηράκλειο 7:30 το πρωί και ενώ έχω περάσει όλους τους ελέγχους, όταν άνοιξαν οι πύλες για την επιβίβαση δεν με άφηναν να επιβιβαστώ επειδή λέει δεν είχα πιστοποιητικό εμβολιασμού ενώ είχα κανονικά PCR και Rapid test που έχει κάνει πριν 12 ωρες. Μόνο για τα ανήλικα κάτω των 17 με συναίνεση γονέα είναι δεκτά τα test όλοι οι άλλοι πιστοποιητικό, έτσι μου είπαν με αυστηρό ύφος. Όταν τους είπα ότι αυτό που κάνουν δεν είναι σωστό και ότι δεν υπάρχουν πουθενά απαίτησα να φωνάξουν έναν ανώτερο τους και τότε με απειλούσαν ότι θα φωνάξουν την αστυνομία και ο κόσμος που ήταν εκεί και κατάλαβε τι γινόταν τους "γιούχαρε" και μετά ο ένας από τους δύο ελεγκτές μου είπε κοίτα τι προκάλεσες και επιτέθηκε φραστικά εναντίον μου, στην συνέχεια του απάντησα βρίζοντας τον επίσης και αναγκαστικά να φύγω γιατί έκλεγαν κάποια παιδιά που ήταν μπροστά αλλιώς θα είχα αρχίσει καβγά. Εν το μεταξύ μετά από εμένα δεν ζήτησαν πιστοποιητικό ούτε τέστ από κανέναν πέρασαν όλοι έτσι γιούργια. Κατήγγειλα το περιστατικό στα γραφεία της skyexpress στο αεροδρόμιο και μου είπαν ότι είχα δίκιο και ότι θα το τακτοποιούσαν αλλά τα 120€ δεν τα επέστρεψαν ποτέ και έδωσα και άλλα 150€ για να ταξιδέψω εκείνη την μέρα με άλλη εταιρία. Δεν σηκώνουν τηλέφωνα ούτε απαντάνε σε email δεν έχουν ούτε καν τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, απλά έψαχναν κάποιον να τον πετάξουν εκτός για να ξαναπουλήσουν το εισιτήριο σε άλλο και βρήκαν εμένα, τηρούσα όλες τις προϋποθέσεις (μόνος χωρίς παιδιά κτλ όχι αποσκευές) γνωστό το κόλπο έχει γίνει πολλές φορές. Ο "κύριος" και η "κυρία" που ήταν ελεγκτές εκείνη την ημέρα ήταν το λιγότερο απαράδεκτοι για να μην χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση. Εύχομαι να το βρουν από το θεό αυτό που έκαναν. Αποκλείεται να μην μπορούσες να φωνάξεις εκεί κάποιον υπεύθυνο και να μπεις στην πτήση ΑΝ σου είπαν οτιδήποτε από αυτά που γράφεις. Απλά νέο προφίλ και μπήκες να κράξεις. Εγώ έχω πετάξει τρεις φορές με Sky Express, πρώτη από Χίο Αθήνα το 2018 και πάλι το πήγαινε-έλα από Χίο πριν δύο εβδομάδες. Επιπλέον, στην Χίο έχουμε συγγενείς και πετάνε πάνω από 10 φορές τον χρόνο με Sky Express γιατί είναι πάνω κάτω η μόνη επιλογή για την Χίο. Παλιά είχε καθυστερήσεις συνεχώς, τώρα έχουν πάρει καλύτερα αεροπλάνα, πετάνε σε πολύ περισσότερους προορισμούς και γενικά φαίνονται πολύ πιο σοβαροί από το 2018 που είχα την πρώτη εμπειρία. Πάνε κιόλας London Heathrow που άλλες low-cost Ευρώπης δεν πάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Στις 10/6/2021 στις 11:24 ΠΜ, vamvakoolas είπε δε διαφωνω απλως εκαναν κυκλους σε ασχετο χωρο καμμια σχεση με κοντινο αεροδρομιο και σε....γειτονικη χωρα Τα αεροπλάνα δε κάνουν κύκλους όπου νομίζουν αυτά. Στη τελική το συμφέρον το δικό τους θα ήταν να προσγειωθούν όσο το δυνατόν συντομότερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, DrLo είπε Τα αεροπλάνα δε κάνουν κύκλους όπου νομίζουν αυτά. Στη τελική το συμφέρον το δικό τους θα ήταν να προσγειωθούν όσο το δυνατόν συντομότερα. χαρακτηριστικο μερικων ειναι οτι εχουν μνημη ...χρυσοψαρου μονο να γκουγκλαρουμε περιστατικα της εταιριας βρισκουμε αναφορεσ, π.χ https://www.tromaktiko.gr/267522/sky-express-alli-mia-ptisi-tromou-marturies-sok/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε χαρακτηριστικο μερικων ειναι οτι εχουν μνημη ...χρυσοψαρου μονο να γκουγκλαρουμε περιστατικα της εταιριας βρισκουμε αναφορεσ, π.χ https://www.tromaktiko.gr/267522/sky-express-alli-mia-ptisi-tromou-marturies-sok/ Ξαναλέω για τον κάθε ΑΣΧΕΤΟ ... Τα αεροπλάνα κάνουν κύκλους πχ γιατί έχει κίνηση ή γιατί έκλεισε για λίγο ένα αεροδρόμιο κάνουν κύλους ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ. Δεν κόβουν τσάρκες όπου νομίζουν αυτά Έμαθε ο καθε κακομοίρης να γκουγκλάρει μια βλακεία στο κάθε tromaktiko και κάθε makeleio και τα έμαθε νομίζει όλα Αν μπορεί κάποιος να το καταλάβει καλώς. edit χα χα χα έπεσε τυχαία το μάτι που στη παρακάτω κοτσάνα από το link Το αεροπλάνο ήταν πάνω από το Σύνταγμα, αν πέφταμε θα πέφταμε στο Σύνταγμα. χα χα χα διαβασα και κάτι "μαρτυρίες"-χαζομάρες από την κάθε θείτσα που έκανε "δηλώσεις" στο εγκυρότατο tromaktiko ... πολύ γέλιο Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2021 από DrLo 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskir Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 18 ώρες πριν, AntonisK007 είπε Πτήση Αθήνα - Ηράκλειο 7:30 το πρωί και ενώ έχω περάσει όλους τους ελέγχους, όταν άνοιξαν οι πύλες για την επιβίβαση δεν με άφηναν να επιβιβαστώ επειδή λέει δεν είχα πιστοποιητικό εμβολιασμού ενώ είχα κανονικά PCR και Rapid test που έχει κάνει πριν 12 ωρες. Μόνο για τα ανήλικα κάτω των 17 με συναίνεση γονέα είναι δεκτά τα test όλοι οι άλλοι πιστοποιητικό, έτσι μου είπαν με αυστηρό ύφος. Όταν τους είπα ότι αυτό που κάνουν δεν είναι σωστό και ότι δεν υπάρχουν πουθενά απαίτησα να φωνάξουν έναν ανώτερο τους και τότε με απειλούσαν ότι θα φωνάξουν την αστυνομία και ο κόσμος που ήταν εκεί και κατάλαβε τι γινόταν τους "γιούχαρε" και μετά ο ένας από τους δύο ελεγκτές μου είπε κοίτα τι προκάλεσες και επιτέθηκε φραστικά εναντίον μου, στην συνέχεια του απάντησα βρίζοντας τον επίσης και αναγκαστικά να φύγω γιατί έκλεγαν κάποια παιδιά που ήταν μπροστά αλλιώς θα είχα αρχίσει καβγά. Εν το μεταξύ μετά από εμένα δεν ζήτησαν πιστοποιητικό ούτε τέστ από κανέναν πέρασαν όλοι έτσι γιούργια. Κατήγγειλα το περιστατικό στα γραφεία της skyexpress στο αεροδρόμιο και μου είπαν ότι είχα δίκιο και ότι θα το τακτοποιούσαν αλλά τα 120€ δεν τα επέστρεψαν ποτέ και έδωσα και άλλα 150€ για να ταξιδέψω εκείνη την μέρα με άλλη εταιρία. Δεν σηκώνουν τηλέφωνα ούτε απαντάνε σε email δεν έχουν ούτε καν τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, απλά έψαχναν κάποιον να τον πετάξουν εκτός για να ξαναπουλήσουν το εισιτήριο σε άλλο και βρήκαν εμένα, τηρούσα όλες τις προϋποθέσεις (μόνος χωρίς παιδιά κτλ όχι αποσκευές) γνωστό το κόλπο έχει γίνει πολλές φορές. Ο "κύριος" και η "κυρία" που ήταν ελεγκτές εκείνη την ημέρα ήταν το λιγότερο απαράδεκτοι για να μην χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση. Εύχομαι να το βρουν από το θεό αυτό που έκαναν. Γιατί δεν καθοσουν ήρεμος χωρίς φωνές και να τους πεις φωνάξτε την αστυνομία να λύσει το θέμα; Περίεργα τα γράφεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stergios74 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 18 ώρες πριν, AntonisK007 είπε στην συνέχεια του απάντησα βρίζοντας τον επίσης και αναγκαστικά να φύγω γιατί έκλεγαν κάποια παιδιά που ήταν μπροστά αλλιώς θα είχα αρχίσει καβγά Έχω την αμυδρά εντύπωση ότι κάτι δεν έκανες καλά. Μήπως έχεις βίντεο απ το συμβάν; Επίσης έχω την εντύπωση ότι η εταιρεία έχει φάει αρκετό cyberbulling ίσως γιατί ο ανταγωνισμός πληρώνει καλά για διαφήμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 18 ώρες πριν, AntonisK007 είπε Πτήση Αθήνα - Ηράκλειο 7:30 το πρωί και ενώ έχω περάσει όλους τους ελέγχους, όταν άνοιξαν οι πύλες για την επιβίβαση δεν με άφηναν να επιβιβαστώ επειδή λέει δεν είχα πιστοποιητικό εμβολιασμού ενώ είχα κανονικά PCR και Rapid test που έχει κάνει πριν 12 ωρες. Μόνο για τα ανήλικα κάτω των 17 με συναίνεση γονέα είναι δεκτά τα test όλοι οι άλλοι πιστοποιητικό, έτσι μου είπαν με αυστηρό ύφος. Όταν τους είπα ότι αυτό που κάνουν δεν είναι σωστό και ότι δεν υπάρχουν πουθενά απαίτησα να φωνάξουν έναν ανώτερο τους και τότε με απειλούσαν ότι θα φωνάξουν την αστυνομία και ο κόσμος που ήταν εκεί και κατάλαβε τι γινόταν τους "γιούχαρε" και μετά ο ένας από τους δύο ελεγκτές μου είπε κοίτα τι προκάλεσες και επιτέθηκε φραστικά εναντίον μου, στην συνέχεια του απάντησα βρίζοντας τον επίσης και αναγκαστικά να φύγω γιατί έκλεγαν κάποια παιδιά που ήταν μπροστά αλλιώς θα είχα αρχίσει καβγά. Εν το μεταξύ μετά από εμένα δεν ζήτησαν πιστοποιητικό ούτε τέστ από κανέναν πέρασαν όλοι έτσι γιούργια. Κατήγγειλα το περιστατικό στα γραφεία της skyexpress στο αεροδρόμιο και μου είπαν ότι είχα δίκιο και ότι θα το τακτοποιούσαν αλλά τα 120€ δεν τα επέστρεψαν ποτέ και έδωσα και άλλα 150€ για να ταξιδέψω εκείνη την μέρα με άλλη εταιρία. Δεν σηκώνουν τηλέφωνα ούτε απαντάνε σε email δεν έχουν ούτε καν τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, απλά έψαχναν κάποιον να τον πετάξουν εκτός για να ξαναπουλήσουν το εισιτήριο σε άλλο και βρήκαν εμένα, τηρούσα όλες τις προϋποθέσεις (μόνος χωρίς παιδιά κτλ όχι αποσκευές) γνωστό το κόλπο έχει γίνει πολλές φορές. Ο "κύριος" και η "κυρία" που ήταν ελεγκτές εκείνη την ημέρα ήταν το λιγότερο απαράδεκτοι για να μην χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση. Εύχομαι να το βρουν από το θεό αυτό που έκαναν. Αν όντως έγιναν όπως τα περιγράφεις, κάνε σήμερα αναφορά του περιστατικού στο Συνήγορο του Καταναλωτή και ζήτα πίσω τα χρήματά σου. Ο συνήγορος θα δώσει προθεσμία 10 ημερών να απαντήσουν. Αν δεν απαντήσουν εντός προθεσμίας ξαναστείλε στο Συνήγορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Εγω θα φωναζα την αστυνομια,θα τους ζητουσα γραπτως το λογο που δεν επιβιβαζομαι και μετα θα βλεπαμε ποιος εχει δικαιο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Morosana Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Ταξιδέψαμε πρόσφατα με πρωινή πτήση για Κω. Ενώ η πτήση μας ήταν 8:15 και πήγαμε κανονικά στην ώρα μας για να αφήσουμε βαλίτσες χωρίς άγχος και περιμέναμε στην ουρά και ο τύπος της εταιρείας έστελνε αργοπορημένο κόσμο να παρακάμψει την ουρά με αποτέλεσμα να είμαστε 40 λεπτά όρθιοι για να εξυπηρετούν πτήσεις που έφευγαν πιο νωρίς απ τη δικιά μας. Στον αέρα ήταν άψογοι με καινούργια αεροπλάνα και καμία καθυστέρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, DrLo είπε Ξαναλέω για τον κάθε ΑΣΧΕΤΟ ... Τα αεροπλάνα κάνουν κύκλους πχ γιατί έχει κίνηση ή γιατί έκλεισε για λίγο ένα αεροδρόμιο κάνουν κύλους ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ. Δεν κόβουν τσάρκες όπου νομίζουν αυτά Έμαθε ο καθε κακομοίρης να γκουγκλάρει μια βλακεία στο κάθε tromaktiko και κάθε makeleio και τα έμαθε νομίζει όλα Αν μπορεί κάποιος να το καταλάβει καλώς. edit χα χα χα έπεσε τυχαία το μάτι που στη παρακάτω κοτσάνα από το link Το αεροπλάνο ήταν πάνω από το Σύνταγμα, αν πέφταμε θα πέφταμε στο Σύνταγμα. χα χα χα διαβασα και κάτι "μαρτυρίες"-χαζομάρες από την κάθε θείτσα που έκανε "δηλώσεις" στο εγκυρότατο tromaktiko ... πολύ γέλιο Εδώ ήξερε και πόσο καύσιμο είχε 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 5 ώρες πριν, Nikos Chatzoglou είπε Αν όντως έγιναν όπως τα περιγράφεις, κάνε σήμερα αναφορά του περιστατικού στο Συνήγορο του Καταναλωτή και ζήτα πίσω τα χρήματά σου. Ο συνήγορος θα δώσει προθεσμία 10 ημερών να απαντήσουν. Αν δεν απαντήσουν εντός προθεσμίας ξαναστείλε στο Συνήγορο. Ο τύπος απλά γράφτηκε για να κράξει, χθες έκανε το account και πρώτο μήνυμα είναι αυτό. Σκεφτείτε και το άλλο, οι πιλότοι δεν είναι και πάρα πολλοί συγκριτικά με τις θέσεις που υπάρχουν. Αν οι πιλότοι και το cabin crew ήξεραν ότι η sky express είναι εταιρία σκουπίδι και έχει αεροπλάνα που με το ζόρι πετάνε, απλά δεν θα πηγαίνανε να δουλέψουν εκεί. Μιλάμε για αγορά που έχει 100% απορρόφηση, αν ήθελαν οι πιλότοι να πάνε αλλού, απλά θα το έκαναν χωρίς πολύ κόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δε νομιζω πως πλεον ισχυει αυτο με την αγορα εργασιας των πιλοτων... Πλεον εχουν και αυτοι σχετικα χαμηλους μισθους σε σχεση με ωρες εργασιας και υπαρχουν αρκετοι διαθεσιμοι. Σιγουρα δεν ειναι εποχες ολυμπιακης 2000 και εχουν χειροτερεψει εκτοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 9 λεπτά πριν, Dantε είπε Δε νομιζω πως πλεον ισχυει αυτο με την αγορα εργασιας των πιλοτων... Πλεον εχουν και αυτοι σχετικα χαμηλους μισθους σε σχεση με ωρες εργασιας και υπαρχουν αρκετοι διαθεσιμοι. Σιγουρα δεν ειναι εποχες ολυμπιακης 2000 και εχουν χειροτερεψει εκτοτε. Το κόστος εισόδου στην αγορά των πιλότων είναι αρκετά υψηλό για να έχει ανεργία ο κλάδος. Προ covid σίγουρα δεν είχε ανεργία, τώρα αν με τον covid έχουν μειωθεί οι πτήσεις, ναι θα έχει λίγη ύφεση ο κλάδος αλλά γενικά δεν μπορείς να πεις ότι είναι ένας κλάδος που κάποιος θα κάτσει σε μία κακή κατάσταση με ρίσκο της ζωής του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 7 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Το κόστος εισόδου στην αγορά των πιλότων είναι αρκετά υψηλό για να έχει ανεργία ο κλάδος. Προ covid σίγουρα δεν είχε ανεργία, τώρα αν με τον covid έχουν μειωθεί οι πτήσεις, ναι θα έχει λίγη ύφεση ο κλάδος αλλά γενικά δεν μπορείς να πεις ότι είναι ένας κλάδος που κάποιος θα κάτσει σε μία κακή κατάσταση με ρίσκο της ζωής του. Καλα προφανως ανεργια με τον ελληνικο ορο οντως δε παιζει.Οτι θα βρεις δουλεια,θα βρεις σιγουρα.Οι συνθηκες ειναι αμφισβητησιμες ομως με τις low cost εταιρειες να φορτωνουν με αρκετες ωρες και πτησεις τους πιλοτους και το μισθο να μην ειναι πλεον κατι ιδιαιτερο οποτε και λογω της επικινδυνοτητας αλλα και της ευθυνης που κουβαλας ,ισως δεν ειναι τοσο ροδινα στη τελικη.Συναναστρεφεσαι αρκετα με τις αεροσυνοδους ομως 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα