ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Οι καθυστερήσεις πτήσεων το καλοκαίρι είναι συνηθισμένες σε δρομολόγια που εκτελούνται πολλές φορές τη μέρα (Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Σαντορίνη, Λάρνακα κλπ), ειδικά προς το τέλος τη μέρας. Το οποίο σε ένα (μεγάλο) βαθμό, δεν είναι ευθύνη της αεροπορικής εταιρίας. Για τα μάτια του κόσμου οκ θα μπορούσαν να πούνε ένα "Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία", αλλά μέχρι εκεί
Sherlock_7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Παιδιά, το αεροδρόμιο του Ηρακλείου το καλοκαίρι έχει περισσότερη κίνηση και από της Αθήνας. Μιλάμε για ένα άθλιο αεροδρόμιο σε σχέση με την κίνηση που έχει και οι καθυστερήσεις είναι γενικό πρόβλημα. Δεν φταίει καμία Sky και καμία Aegean σε αυτό το κομμάτι. Δεν μπορείτε να φανταστείτε αν δεν το έχετε ζήσει τι χάος επικρατεί. Πάλι καλά που ήταν μόνο μια ώρα η καθυστέρηση. 3
dimviii Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, TechnoState είπε Κατά την αποβίβαση, στο τέλος, προσπάθησα ευγενικά να ρωτήσω γιατί προέκυψε όλη αυτή η καθυστέρηση και έλαβα την απάντηση ότι καθυστέρησε η άφιξη του αεροσκάφους στο Ελ.Βεν. (απο την προηγούμενη πτήση που εξυπηρετούσε - συνεπώς ενδιάμεσα τρέχουν διαδικασίες και ενέργειες για την επόμενη πτήση - άρα επιπλέον χρόνος)... χωρίς καμία διάθεση για απολογία (απο μεριάς του πληρώματος). επειδη λογω δουλειας εχω πανω απο 50 πτησεις το ετος,αυτην την δικαιολογια την ακουω πανω απο 30-40 φορες ετησιως. Φυσικα οι ιδιες καθυστερησεις υπαρχουν και τον χειμωνα ,χωρις την δικαιολογια του τουρισμου. Οταν μου κατεστρεψαν μια βαλιτσα,εκανα πανω απο 100 κλησεις(εκατο κλησεις) και με κοροιδευαν οτι δεν φαινονται οι φωτο στο μειλ κλπ Μιλαμε για επιπεδο σκαμερ τωρα ε? Τους γαμοσταυρισα και ησυχασα. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2024 από dimviii
TechnoState Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 ... είμαι επιβατικό κοινό κ σίγουρα έξω απο χώρο, οπότε σίγουρα μου διαφεύγουν διαδικασίες κ ρουτίνες που βρίσκονται σε εξέλιξη μέχρι να φτάσω στον προορισμό μου. Παρόλα αυτά δεν τους δικαιολογώ. Δεν έχει χρειαστεί μέχρι τώρα να παραδώσω βαλίτσα σε αυτούς, επαγγελματικής φύσεως οι μετακινήσεις μου μαζί τους, οπότε χειραποσκευή κ πάντα υπό την επίβλεψη μου...κ δεν θα υπάρξει ανάλογη στιγμή μελλοντικά, όπως το βλέπω. Κρίμα που δεν υπάρχει κάποιο εργαλείο ώστε να μπορεί να δώσει ηχηρό feedback έως κ κάποια "ποινή" ακόμα ή διαδικασίες που να εναρμονίζονται λίγο παραπάνω με το μέρος του επιβάτη (εντάξει στα θέματα ασφάλειας σίγουρα δεν επιδέχονται περαιτέρω υποχωρήσεις κ εκπτώσεις / βλέπε κατάντια Boing).... εκτός απο το να τους γυρίσω την πλάτη σαν καταναλωτής - πελάτης.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Τι ποινή ακριβώς λόγω 1.5 ωρας καθυστέρησης; Μη τα δραματοποιούμε ολα. Υπάρχει διαδικασία υπερ των επιβατών, όταν υπάρχουν πραγματικά μεγάλες καθυστερήσεις που είναι ευθύνη της αεροπορικής (όχι π.χ. απεργία υπαλλήλων αεροδρομίου)
dtzgr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 14 ώρες πριν, dimviii είπε Οταν μου κατεστρεψαν μια βαλιτσα,εκανα πανω απο 100 κλησεις(εκατο κλησεις) και με κοροιδευαν οτι δεν φαινονται οι φωτο στο μειλ κλπ Μιλαμε για επιπεδο σκαμερ τωρα ε? Και σ' εμενα εκαναν το ίδιο. Μου κατέστρεψαν μια βαλίτσα σε σημείο να μπορείς να βλέπεις τι έχει μέσα και μου έλεγαν ότι είναι επιφανειακή φθορά.
magnam Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Όσον αφορά τις καθυστερήσεις, αν δεν πρόκειται για τεχνικό ζήτημα του αεροσκάφους ή του προσωπικού (π.χ. αδιαθεσία κυβερνήτη), τα υπόλοιπα δεν είναι τόσο θέμα της αεροπορικής (πλην, φυσικά, της προτεραιότητάς της). Όσοι έχουμε κάνει διαχείριση εναέριου χώρου ξέρουμε.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 23 λεπτά πριν, magnam είπε Όσον αφορά τις καθυστερήσεις, αν δεν πρόκειται για τεχνικό ζήτημα του αεροσκάφους ή του προσωπικού (π.χ. αδιαθεσία κυβερνήτη), τα υπόλοιπα δεν είναι τόσο θέμα της αεροπορικής (πλην, φυσικά, της προτεραιότητάς της). Όσοι έχουμε κάνει διαχείριση εναέριου χώρου ξέρουμε. Ακριβώς, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να καθυστερήσουν περαιτέρω μια πτήση. Κίνηση στο αεροδρόμιο, η εταιρία handling να είναι τα ζώα μου αργά, να υπάρχουν αρκετοί επιβάτες που να θέλουν ειδική βοήθεια, να υπάρχει πρόβλημα με επιβάτες στην πύλη κ.ο.κ. Και ίσα ίσα που οι πτήσεις εσωτερικού ή Κύπρου που εκτελούνται πολλές φορές την ημέρα τείνουν να έχουν μεγαλύτερες καθυστερήσεις γιατί συσσωρεύονται οι καθυστερήσεις προς το τέλος της μέρας (π.χ. η τελευταία της ημέρας Λάρνακα-Αθήνα κουβαλάει σταθερά μεγάλη καθυστέρηση). 1
Theofyt Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σε όλους ταξιδεύω από Γερμανία Αθήνα τα τελευταία 6 χρόνια και πάρα τις μικρές δυσκολίες όλα ήταν οκ. Σήμερα πετάξαμε με το γιο μου για Μόναχο και η υπάλληλος του Check in μας πρόσβαλε σε τέτοιο βαθμό που φωνάξαμε αστυνομία. Το παιδί μου ήρθε σπίτι κλαίγοντας. Καλύτερα ποιο ακριβό εισιτήριο και σεβασμός.
dbrillis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, Theofyt είπε Καλησπέρα σε όλους ταξιδεύω από Γερμανία Αθήνα τα τελευταία 6 χρόνια και πάρα τις μικρές δυσκολίες όλα ήταν οκ. Σήμερα πετάξαμε με το γιο μου για Μόναχο και η υπάλληλος του Check in μας πρόσβαλε σε τέτοιο βαθμό που φωνάξαμε αστυνομία. Το παιδί μου ήρθε σπίτι κλαίγοντας. Καλύτερα ποιο ακριβό εισιτήριο και σεβασμός. Θα μπορουσες να περιγράψεις το περιστατικό περισσότερο; Αν θέλεις φυσικά.
Theofyt Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Στις 9/6/2021 στις 6:39 ΜΜ, glib είπε Καλησπέρα σας, έχω βρει αρκετά οικονομικά εισητήρια για Κρήτη με την sky express. Λίγο που είδα στο ίντερνετ είδα ότι πριν κάποια χρόνια υπήρχαν αρκετά παράπονα. Το εάν θα έχει καθυστερήσεις δε με ενοχλεί πολύ. Έχει ακούσει κάποιος κάτι για ακυρώσεις? Έχει ταξιδέψει κάποιος να πει εντυπώσεις??? 4 λεπτά πριν, dbrillis είπε Θα μπορουσες να περιγράψεις το περιστατικό περισσότερο; Αν θέλεις
animor Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Οι υπάλληλοι αυτοί δεν είναι της αεροπορικής. παντως έχω παρατηρήσει, μόνο στη Γερμανία, σε διάφορα αεροδρόμια, ότι βάζουν Έλληνες υπαλλήλους να εξυπηρετούν σε πτήσεις προς Ελλάδα και είναι πολλές φορές από αγενείς μέχρι και ειρωνικοί με τους Έλληνες επιβάτες.
Theofyt Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Είναι λίγο μεγάλη η ιστορία αλλά θα προσπαθήσω. Ο γιος 14 πετάμε για επιστροφή στο σπίτι. Μας ζήτησαν βεβαίωση από τον πατέρα του ότι μας επιτρέπει να πετάξουμε. Λέω δεν έχω μαζί δεν ξέρω εάν μπορεί να στείλει τώρα δουλεύει έχω όμως μαζί ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού βεβαίωση γάμου διαβατήριο από όλους και τις προηγούμενες υπεύθυνες δηλώσεις. Λένε οχι . Έρχονται τα χαρτιά που ζητάνε. Λέει η κοπέλα από τα γραφεία εισιτηρίων όλα οκ πηγαίνετε στην συνάδελφο να πάρετε τις κάρτες . Πάω λέω τι θέλω ( η ίδια κυρία) λέει όχι εγώ θέλω να είμαι σίγουρη ότι το email ήρθε. Ρωτάω κυρία μου τι θέλετε ακριβώς από εμάς ; Να μας χαλάσετε την μέρα ; Να μας αγχωσετε; Να πάθω εγκεφαλικό; Εγώ θέλω μόνο να πάω σπίτι μου. Ρωτάει ο μικρός μήπως το πρόβλημα σας είναι ότι η μαμά είναι άσπρη και εγώ σκούρος ; Τον ακουμπάω στο μανίκι και του λέω Νίκο μην μιλάς αυτό θα το λύσω εγώ. Σηκώνεται η κυρία και μου λέει ( αυτά όλα σε 1 λεπτό) εσείς χτυπάτε το παιδί σας και του απαγορεύετε να μιλήσει εγώ θα σας εμπιστευτώ να πετάξετε; Έπαθα σοκ. Λέω δεν σας επιτρέπω και φωνάζω αστυνομία. Γίνεται ένας χαμός με πολλές φωνές η αστυνομία προσπαθεί να λύσει το θέμα αυτές επιμένουν. Και εν έχουν όλα αυτά τα ωραία αρχίζουν τα παράλογα η μήνυση η πτήση πως σας λένε που πάτε είστε έλληνες; Είναι ο πατέρας έλληνας. Τα υπόλοιπα στην φαντασία σας
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Ενας επιπλέον λόγος να κάνεις check in ηλεκτρονικά. https://www.skyexpress.gr/el/sky-experience/before-fly/travel-documents Ταξιδιωτικά έγγραφα για επιβάτες 12 ετών και άνω: Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύ, αναλόγως τη χώρα προορισμού σας. Μόνο για πτήσεις εντός της Ελληνικής Επικράτειας, σε περίπτωση απώλειας της αστυνομικής ταυτότητας, έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με άλλο επίσημο έγγραφο που φέρει τη φωτογραφία σας (π.χ. Δίπλωμα Οδήγησης). Η χρήση του gov.gr wallet γίνεται δεκτή μόνο σε πτήσης εσωτερικού. Ιατρικές βεβαιώσεις εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας για το οποίο και θα πρέπει να μας ενημερώσετε. Τα ανήλικα παιδιά, από 12 έως 18 χρονών, που ταξιδεύουν χωρίς συνοδό, χρειάζεται να φέρουν υπεύθυνη δήλωση και από τους δύο γονείς, επικυρωμένη από μια Δημόσια Αρχή, ΚΕΠ ή ηλεκτρονικά μέσω gov.gr, με την οποία δηλώνουν ότι έχουν γνώση για το ταξίδι του παιδιού χωρίς συνοδό.
Theofyt Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Τα χαρτιά τα οποία αναφέρετε τα είχα όλα . Όσο για το Check in στο ίντερνετ η σελίδα δεν λειτουργεί. Προσπαθούσα να κρατήσω θέσεις να κάτσουμε μαζί ( εννοείται επι πληρωμη) και δεν γινόταν. Και γιαυτο πήγα στις κυρίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα