Προς το περιεχόμενο

Sky express εμπειρίες

glib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,

έχω βρει αρκετά οικονομικά εισητήρια για Κρήτη με την sky express.

Λίγο που είδα στο ίντερνετ είδα ότι πριν κάποια χρόνια υπήρχαν αρκετά παράπονα.

Το εάν θα έχει καθυστερήσεις δε με ενοχλεί πολύ. Έχει ακούσει κάποιος κάτι για ακυρώσεις? Έχει ταξιδέψει κάποιος να πει εντυπώσεις???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Έχω κάνει ταξίδια Κέρκυρα-Αθήνα και Ρόδο-Αθήνα. Δεν είχα καποιο παράπονο. Τύπου Ryanair βέβαια, μικρά αεροπλάνα, αλλά κομπλέ, έδιναν νομίζω και δωρεάν τσάι-καφέ και μπισκοτάκι.

• Like 1

Ταξίδεψα πρόσφατα Θεσσαλονίκη Ηράκλειο με τη SkyExpress. Πετάξαμε με Α320neo, ούτε έτους αεροπλάνο. Γενικά όλη η εμπειρία πτήσης ήταν σούπερ, ούτε καθυστερήσεις και καλή εξυπηρέτηση.

Στα μικρότερα δρομολόγια χρησιμοποιούν ATR που είναι μικρά ελικοφόρα, οπότε εκεί θα παίζει και λίγη φασαρία.

Τη σύγκριση με τη Ryanair δε την κατάλαβα βέβαια.

• Like 4

Έχω παει με ελικοφόρο Σκιαθο. Αν ξεπεράσουμε το οτι με το που το ειδα είπα δεν παίζει να πεταξω μ αυτο 🙄🤷🏼‍♂️, κατα τ αλλα ολα ηταν μια χαρά 

Ηθελα να ρωτησω και γω αλλα με προλαβε ο TS.

Διαβαζω  παντως πολλα παραπονα με ακυρωσεις και δυσκολια στην επικοινωνια με την εταιρια.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατι γενικα ως αερομεταφορεας:

η συγκεκριμμενη επιχειρηση ξεκινησε ως low cost/budget σε ολους τους τομεις οχι μονο στα εισητηρια παροχες για εμας τους ταξιδιωτες αλλα και στον εξοπλισμο και πληρωματα. Δεν ειναι λιγα τα ατυχηματα που ειχαν στην αρχη(!) απο εξοδο σε αεροδιαδρομο μεχρι απειρους κυκλους μεχρι να προσγειωθουν ή μηχανικες βλαβες πριν πτηση.

Το μανατζμεντ καταλαβε οτι παει προς παγοβουνο η εταιρια και εβαλε το χερι στη τσεπη και επενδυσε σε μεγαλα αεροσκαφη τελευταιας γενιας και σε εμπειρο προσωπικο. Τους βοηθησε και η πανδημια μιας και ηταν καλη περιοδος να βρουν προσωπικο και αεροπλανα.

Ηδη η εταιρια θα ξεκινησει και ταξιδια εξωτερικο (!) κατι που φανταζε πολυ μακρινο οταν ξεκιναγε η εταιρια καθως και πιο συχνα δρομολογια εσωτερικου.

Αποτι βλεπω αρχιζει και ανεβαινει σε αξιολογηση

Ο καιρος θα δειξει αλλα για την ωρα δεν υπαρχει θεμα εμπιστοσυνης

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Like 1

38 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

Δεν ειναι λιγα τα ατυχηματα που ειχαν στην αρχη(!) απο εξοδο σε αεροδιαδρομο μεχρι απειρους κυκλους μεχρι να προσγειωθουν ή μηχανικες βλαβες πριν πτηση.

Γενικά αυτό δεν έχει να κάνει με τον αερομεταφορέα και δεν είναι κακό. Σημαίνει πως υπάρχει κίνηση στο εκάστοτε αεροδρόμιο ή ότι οι συνθήκες προσγείωσης είναι δύσκολες. 

• Like 2

11 λεπτά πριν, george1807 είπε

Γενικά αυτό δεν έχει να κάνει με τον αερομεταφορέα και δεν είναι κακό. Σημαίνει πως υπάρχει κίνηση στο εκάστοτε αεροδρόμιο ή ότι οι συνθήκες προσγείωσης είναι δύσκολες. 

δε διαφωνω απλως εκαναν κυκλους σε ασχετο χωρο καμμια σχεση με κοντινο αεροδρομιο και σε....γειτονικη χωρα

7 λεπτά πριν, Dantε είπε

Επισης τα ελικοφορα ,εαν προφανως δεν υπαρχει ελλιπης συντηρηση,ειναι πιο αξιοπιστα...just sayin.

Εχουν ομως οντως θεμα θορυβου.

πολυ σωστα

57 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

Ηδη η εταιρια θα ξεκινησει και ταξιδια εξωτερικο (!) κατι που φανταζε πολυ μακρινο οταν ξεκιναγε η εταιρια καθως και πιο συχνα δρομολογια εσωτερικου.

Όντως, κατεβαίνω σε ένα μήνα ακριβώς από Βρυξέλλες-Αθήνα, για να δούμε. Πήρε ένα boost πάντως από το codesharing agreement που έκανε με AirFrance-KLM

Τα ελικοφόρα εκτός από θόρυβο κουνάνε και πολύ περισσότερο. Αν έχει άσχημο καιρό (πολλά μποφώρ)  στην προσγείωση θα κάνεις το σταυρό σου 

• Like 1

16 ώρες πριν, glib είπε

Καλησπέρα σας,

έχω βρει αρκετά οικονομικά εισητήρια για Κρήτη με την sky express.

Λίγο που είδα στο ίντερνετ είδα ότι πριν κάποια χρόνια υπήρχαν αρκετά παράπονα.

Το εάν θα έχει καθυστερήσεις δε με ενοχλεί πολύ. Έχει ακούσει κάποιος κάτι για ακυρώσεις? Έχει ταξιδέψει κάποιος να πει εντυπώσεις???

Είναι μια χαρά εταιρία, έχω πετάξει πολλές φορές. Ειδικά τα καινούρια αεροπλάνα είναι τζι τζι. Στο οικονομικό εισιτήριο επιτρέπουν και χειραποσκευή και προσωπικό αντικείμενο, ενώ στην Aegean όχι. 
Το Αθήνα - Κρήτη θα το κάνεις με τα καινούρια airbus.

Όσο για τα ελικοφόρα έχω κάνει ένα από τα χειρότερα ταξίδια της ζωής μου με αυτά καθώς είχε πολύ αέρα αλλά δεν τίθεται θέμα ασφαλέιας, τα ATR είναι πολύ αξιόπιστα αεροσκάφη για τέτοιες αποστάσεις.

• Like 1

• 1 μήνα μετά...
Πτήση Αθήνα - Ηράκλειο 7:30 το πρωί και ενώ έχω περάσει όλους τους ελέγχους, όταν άνοιξαν οι πύλες για την επιβίβαση δεν με άφηναν να επιβιβαστώ επειδή λέει δεν είχα πιστοποιητικό εμβολιασμού ενώ είχα κανονικά PCR και Rapid test που έχει κάνει πριν 12 ωρες. Μόνο για τα ανήλικα κάτω των 17 με συναίνεση γονέα είναι δεκτά τα test όλοι οι άλλοι πιστοποιητικό, έτσι μου είπαν με αυστηρό ύφος. Όταν τους είπα ότι αυτό που κάνουν δεν είναι σωστό και ότι δεν υπάρχουν πουθενά απαίτησα να φωνάξουν έναν ανώτερο τους και τότε με απειλούσαν ότι θα φωνάξουν την αστυνομία και ο κόσμος που ήταν εκεί και κατάλαβε τι γινόταν τους "γιούχαρε" και μετά ο ένας από τους δύο ελεγκτές μου είπε κοίτα τι προκάλεσες και επιτέθηκε φραστικά εναντίον μου, στην συνέχεια του απάντησα βρίζοντας τον επίσης και αναγκαστικά να φύγω γιατί έκλεγαν κάποια παιδιά που ήταν μπροστά αλλιώς θα είχα αρχίσει καβγά. Εν το μεταξύ μετά από εμένα δεν ζήτησαν πιστοποιητικό ούτε τέστ από κανέναν πέρασαν όλοι έτσι γιούργια. Κατήγγειλα το περιστατικό στα γραφεία της skyexpress στο αεροδρόμιο και μου είπαν ότι είχα δίκιο και ότι θα το τακτοποιούσαν αλλά τα 120€ δεν τα επέστρεψαν ποτέ και έδωσα και άλλα 150€ για να ταξιδέψω εκείνη την μέρα με άλλη εταιρία. Δεν σηκώνουν τηλέφωνα ούτε απαντάνε σε email δεν έχουν ούτε καν τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, απλά έψαχναν κάποιον να τον πετάξουν εκτός για να ξαναπουλήσουν το εισιτήριο σε άλλο και βρήκαν εμένα, τηρούσα όλες τις προϋποθέσεις (μόνος χωρίς παιδιά κτλ όχι αποσκευές) γνωστό το κόλπο έχει γίνει πολλές φορές. Ο "κύριος" και η "κυρία" που ήταν ελεγκτές εκείνη την ημέρα ήταν το λιγότερο απαράδεκτοι για να μην χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση. Εύχομαι να το βρουν από το θεό αυτό που έκαναν.
  • Like 1

44 λεπτά πριν, AntonisK007 είπε
  απλά έψαχναν κάποιον να τον πετάξουν εκτός για να ξαναπουλήσουν το εισιτήριο σε άλλο 

Λίγο τραβηγμένο δεν είναι αυτό; 

• Like 2

Μόλις τώρα, thanasisxask είπε

Λίγο τραβηγμένο δεν είναι αυτό; 

Κατα πασα πιθανοτητα ειχαν κανει overbook τη πτηση και απλα θελανε να πεταξουν καποιον εξω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...