yannis27gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Ψάχνω καρέκλες ξύλινες αναδιπλούμενες που είναι σταθερά βιδωμένες στον τοίχο και μαζεύουν όταν δεν χρησιμοποιούνται. Σαν τις πολυθρόνες κινηματογράφου κάπως. Κατι τέτοιο αλλά με ξύλινη βάση που βιδώνεται στον τοίχο και διπλώνει το κάθισμα. Έχω φάει όλο το ιντερνετ και δεν μπορώ να τις βρω γιατί μου βγάζει στα αποτελεσματα τις κλασσικές καρέκλες κήπου. Ξέρει κανείς πώς ακριβώς λεγονται; Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2021 από yannis27gr
hp8 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, yannis27gr είπε Ξέρει κανείς πώς ακριβώς λεγονται; βολεύει? Walchair - Αναζήτηση Google walchair - YouTube 1
yannis27gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Με αγγλική αναζήτηση βρίσκω αυτό που θέλω. Το ζήτημα είναι να το βρω σε ελληνικό κατάστημα.
hp8 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 6 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Το ζήτημα είναι να το βρω σε ελληνικό κατάστημα. αν και δεν ειναι αυτο που θελεις Κάθισμα αναδιπλούμενο ξύλινο καφέ. | Λακιώτης α.ε (lakiotis.gr)
mary Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, hp8 είπε βολεύει? Walchair - Αναζήτηση Google walchair - YouTube Πρώτη φορά βλέπω τέτοια καρέκλα!
Jos3ph Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Μαραγκός που να μην το ψάξει στο ιντερνετ για τιμές. Πλάκα κάνω. Πολύ δεσμευτικό για τον τοίχο , πχ θα θέλεις να βάψεις και θα είναι πιο δύσκολο. Μία βάση για κρέμασμα για 4 καρέκλες και 4 απλές ξύλινες , εκτός αν οι παράμετροι δεν επιτρέπουν κάτι διαφορετικό πχ πολύ στενό μπαλκόνι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα