Προς το περιεχόμενο

Pws kanw anabathmisi logismikoy sto nokia 6230????

fits

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalhspera sas mia apli erwtisi thelw na sas kanw. mporw me kapoio kalwdio kai me kapoio software na anavaumisw to logismiko toy nokia 6230??? an nai me poio software kai me poio kalwdio h' exartima eida sto site http://www.9volto.gr/catalog/advanc...amp;x=9&y=8 oti yparxei ena kalwdio poy an to pareis mporeis na kaneis anabathmisi logismikoy. mporei kapoios na moy pei ton tropo kai ti akrivws prepei na prosexw genikws an ginetai uelw na moy pei leptomeriaka pws akrivws ua kanw anavaumisi logismikoy toy nokia 6230. Anaferw oti exw kanei epitixws anavaumisi se ena panasonic gd87. kai telos mporeitai na moy peite ena site na mporw na vrw ta programmata poy xreiazontai gia na kanw anavaumisi logismikoy toy nokia 6230??? mporeitai na me breitai kai sto 6974713128 kai ayto to anaferw giati den exw net h' steilte moy idiotiki apantisi sto onoma "fits". kai telos yparxei kapoio programma poy na kanei full backup(akoma kai tis kartas mmc poy exeis) toy nokia 6230 wste an svisti kati na mporeis na to epanafereis kai an nai poio programma einai ayto kai poy mporw na to vrw. eyxaristw poly prokatabolika.

Δημοσ.

:arrow: Αναβάθμιση του software του 6230 μπορείς να κάνεις δωρεάν σε κάποιο Club Nokia της περιοχής σου.

Δημοσ.

Den nomizo oti xriazesai anabathmisi tou 6230 ! Oso gia to backup distixos to cd pou dinetai mazi me to kinito DEN kanei tin doulia pou prepei ... kathos den douleuei kala kato apo Windows Xp. Mpes sto site tis Nokia (nokia.com) kai katebase to kainourgio Nokia Pc Suite ! Pantos mia mera pou to dokimasa to kinito an kai den mou aresoun ta nokia ... to kinito einai para poli kalo !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...