Unrxal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Είμαι κατά στο να αγοράζει κανείς έτοιμο build αλλά βρήκα μια καλή προσφορά και ήθελα να μου πείτε αν αξίζει!Η τιμή του build είναι στα 1100€!
nickol-us Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Είναι νορμάλ τιμή αν σκεφτείς την κάρτα που φοράει και τον δίσκο. Αν έφτιαχνες εφάμιλλο build θα κόστιζε περίπου το ίδιο αλλά προϋποθέτει να γνωρίζεις να συναρμολογείς. Δες εδώ μια ιδέα από σημερινό build με Ryzen 5 3600/Rtx 2060 περίπου στα 1100 Είναι μια τίμια προσφορά θα έλεγα, αν και δεν γνωρίζουμε επακριβώς τα επιμέρους parts ωστόσο μπορείς να τα μάθεις πριν τα παραγγείλεις (συνήθως δεν βάζουν "πατάτες" στo you) 2
kostis76 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 https://www.cosmodata.gr/product/352691/ https://hwbench.com/cpus/amd-ryzen-5-3600x-vs-intel-core-i5-10400
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Θα ανησυχούσα για το τι μάρκα τροφοδοτικού φοράει αυτό για αρχή μην είναι κανα ελάφι και στη κάνει για το δάσος.... και επίσης θα ήθελα να ξέρω και την μητρική του. Ως τιμή φαίνεται καλή.
nickol-us Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δυστυχώς η cosmodata για να ρίξει το κόστος βάζει πολύ μέτρια τροφοδοτικά (παίζει να είναι force) και χρησιμοποιεί πολύ κακή μητρική (Α520). Η διαφορα της τιμής προκύπτει από την διαφορά στην ποιότητα του hardware και η 2060 είναι και κάπως καλύτερη της 1660 super. Στα build του you βάζουν συνήθως επώνυμα τροφοδοτικά και γενικά ποιοτικό hardware. Σε άλλη περίπτωση που αναγραφόταν, είχε τροφοδοτικό gigabyte, σίγουρα όχι το καλύτερο αλλά δεν είναι και no name. Προφανώς και πρέπει να πάρει κανείς διευκρινήσεις, πρωτού προβεί σε αγορά 1
Unrxal Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, nickol-us είπε Δυστυχώς η cosmodata για να ρίξει το κόστος βάζει πολύ μέτρια τροφοδοτικά (παίζει να είναι force) και χρησιμοποιεί πολύ κακή μητρική (Α520). Η διαφορα της τιμής προκύπτει από την διαφορά στην ποιότητα του hardware και η 2060 είναι και κάπως καλύτερη της 1660 super. Στα build του you βάζουν συνήθως επώνυμα τροφοδοτικά και γενικά ποιοτικό hardware. Σε άλλη περίπτωση που αναγραφόταν, είχε τροφοδοτικό gigabyte, σίγουρα όχι το καλύτερο αλλά δεν είναι και no name. Προφανώς και πρέπει να πάρει κανείς διευκρινήσεις, πρωτού προβεί σε αγορά Αυτό που λες για το you δεν ισχύει τουλάχιστον στην περίπτωση μου,έστειλα email για ενα τα χαρακτηριστικά ενός build(Κυρίως για το τροφοδοτικό το έκανα) και μου λένε force οπότε όλες οι εταιρίες πιστεύω το ίδιο είναι!
JDROGAS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Aπο τη στιγμη που οι 2060 ξεκινουν περιπου στα 580 ευρω,δεν βλεπω καποιο συγκριτικο πλεονεκτημα στο συγκεκριμενο desktop. Εφτιαξα τρεις συνθεσεις για να παρεις μια ιδεα περιπου τι μπορεις να φτιαξεις με 1100 ευρω. Και οι τρεις με εφαμιλλους επεξεργαστες και με πολυ καλα τροφοδοτικα. Κουτακια της δικης μου αποψης (εσυ μπορεις αντιστοιχα να επιλεξεις αλλο) Πρωτη συνθεση απο e-shop.δωρεαν μεταφορικα κα συναρμολογηση. Δευτερη συνθεση priveshop κι εδω δωρεαν μεαφορικα και συναρμολογηση. Τριτη συνθεση priveshop Και στις τρεις περιπτωσεις αγοραζεις καρτα γραφικων απο οπου τη βρεις φθηνοτερα. Εαν θελουμε ακομα λιγο μπορουμε να πεσουμε σε μητρικη-τροφοδοτικο. Δισκους εβαλα 250αρηδες εαν θελεις 500αρη πας περιπου 15-20 ευρω ακομα. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2021 από JDROGAS 4
SabotazNic Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δες τα απο πανω και ασε τα ετοιμα builds. Τα επι μερους κομματια (κουτι/ραμ/psu/μητρικη) συνηθως ειναι αρκετα κατω σε ποιοτητα ή χρονολογια για να εχουν ενα καποιο κερδος. 2
nickol-us Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 7 ώρες πριν, Unrxal είπε Αυτό που λες για το you δεν ισχύει τουλάχιστον στην περίπτωση μου,έστειλα email για ενα τα χαρακτηριστικά ενός build(Κυρίως για το τροφοδοτικό το έκανα) και μου λένε force οπότε όλες οι εταιρίες πιστεύω το ίδιο είναι! Γι'αυτό λέμε πάντα επικοινωνία για διευκρινήσεις πρώτα(το αναφέρω στα προηγούμενα ποστ), ωστόσο έχω δει με τα μάτια μου σε αρκετά build του you gigabyte psu, μπορούν να επιβεβαιώσουν και συμφορουμίτες. Εναλλακτικές υπάρχουν πάντως, σου είχα προτείνει και γω για σύνθεση και απο τις προτάσεις του JDROGAS φαίνεται ότι ακόμη και σε build κομμάτι κομμάτι από μαγαζί δεν ξεφεύγει τρέλα η τιμή. Ότι πιο vfm r5 3600/b450 αυτή την στιγμή. Η Intel 11th δεν είναι ακόμη τόσο προσιτή κυρίως λόγω των ακριβών μητρικών που δε λένε να πέσουν με τίποτα. Ο 10400 έχει μοσχοπουλησει αλλά πλέον σε τιμή εφάμιλλη με3600 και 11400 δεν αξίζει κατ'εμέ. Θα κλείσω λέγοντας πως γενικά οι τιμές στο hardware από τότε που ήρθε η ψηφιακή μεριμνα, έχουν ανέβει αρκετά όπως και επίσης παραμένουν υψηλά και οι gpu. 3
kostis76 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Αρχίζουν και πέφτουν... (Ακόμα είναι ψηλά βέβαια...) https://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=78611&cat=5 1
JDROGAS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 15 ώρες πριν, nickol-us είπε Στα build του you βάζουν συνήθως επώνυμα τροφοδοτικά και γενικά ποιοτικό hardware. Σε άλλη περίπτωση που αναγραφόταν, είχε τροφοδοτικό gigabyte, σίγουρα όχι το καλύτερο αλλά δεν είναι και no name Eπιβεβαιωνω κι εγω,τουλαχιστον το you οταν ανεφερε bronze ηταν παντα gigabyte τα τροφοδοτικα που εβαζε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα