Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, piiii είπε

Αν θυμάμαι καλά αυτά τα μηχανήματα ρουφάνε ένα ένα χαρτονόμισμα. Συν τον χρόνο που θέλει(κάποια δευτερόλεπτα για να επεξεργαστεί αν είναι πλαστό).

Αν υπολογίζω σωστά σύνολο θέλει κανα 10λεπτο για να καταθέσεις 2500 με την προυπόθεση ότι είναι όλα 50αρικα.

επεσα σε διανοια υπαλληλο! Εκεινη τα εβαζε μεσα 10 - 10

Mπηκανε μολις! Και αν ξανακανω καταθεση απο  μηχανημα εγω να ΜΗΝ σωσω να ξαναμπω στο Insomnia!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, giantzeron said:

επεσα σε διανοια υπαλληλο! Εκεινη τα εβαζε μεσα 10 - 10

Mπηκανε μολις! Και αν ξανακανω καταθεση απο  μηχανημα εγω να ΜΗΝ σωσω να ξαναμπω στο Insomnia!

Μονο που δε φταίει η τεχνολογία αλλά υπάλληλος της τράπεζας. Αν είχες 2500 ευρω σε 50αρικα ειναι 50 χαρτονομίσματα.

Αν η κατάθεση ειναι σε δικό σου λογαριασμό που έχεις κάρτα, μπορεις να τα βάλεις και απο atm. Υπάρχουν κάποια που έχουν την επιλογή "online κατάθεση" και μπορείς να βάλεις πολλά μαζί.

Επεξ/σία από jakegate7
τι 50 τι 100
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, jakegate7 said:

Μονο που δε φταίει η τεχνολογία αλλά υπάλληλος της τράπεζας. Αν είχες 2500 ευρω σε 50αρικα ειναι 100 χαρτονομίσματα.

Αν η κατάθεση ειναι σε δικό σου λογαριασμό που έχεις κάρτα, μπορεις να τα βάλεις και απο atm. Υπάρχουν κάποια που έχουν την επιλογή "online κατάθεση" και μπορείς να βάλεις πολλά μαζί.

Τζαστ 💯 ! Σε πειράζω κολλητέ, εδώ στο ινσομνια δεν υπολογίζουμε το χρήμα! 🤣

Επεξ/σία από Anastazio
Δημοσ.
4 ώρες πριν, jakegate7 είπε

Αν είχες 2500 ευρω σε 50αρικα ειναι 100 χαρτονομίσματα

Ευτυχώς που δεν είσαι ταμίας γιατί θα έμπαινες μέσα κάθε μέρα 😅

Δημοσ.
Στις 9/6/2021 στις 3:29 ΜΜ, giantzeron είπε

Χαιρετώ τη παρέα. 

Χτες πήγα να κάνω κατάθεση 2.500 ευρώ σε παράρτημα της Πειραιώς. Η γνώμη μου ήταν να την κάνω απευθείας από το ταμείο...έλα όμως που μια υπάλληλος ( και καλά για να κάνω πιο γρήγορα ) με πέρασε μέσα για να τα περάσουμε από το μηχάνημα. 

Δέχτηκε τα πρώτα 500 και στα επόμενα 500...μας έφτυσε έξω 7 ..50ευρα .... Και τα 650 έμειναν μέσα και σαφώς δεν πιστώθηκαν. Μου είπαν ότι θα το διευθέτησουν σήμερα αλλά ως τώρα δεν έχει γίνει κάτι...+ Ότι η συγκεκριμένη υπάλληλος μου έδωσε τηλέφωνο για να την καλεσω αλλά δε το σηκώνει.

Έχω μια απόδειξη της συμφοράς που αναφέρει οτι παρακρατηθηκαν χρήματα για έλεγχο χωρίς όμως να αναφέρει το πόσο παρά μόνο χειρόγραφα από μια υπάλληλο.

Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση? Να ανησυχώ?

Ευχαριστώ

Α καλα αυτο γινεται συνεχεια σε ολες τις τεαπεζες σπειρα ειναι που το παιζουν υπαλληλοι να παρουν τα λεφτα...αν ξαναπας δεν θα ειναι οκ.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, jakegate7 είπε

Μονο ΑΤΜ που βρισκονται μεσα ή εξω απο τραπεζα το κανουν αυτο.

Τα αλλα τα μπασταρδα δεν το κανουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...