giantzeron Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ τη παρέα. Χτες πήγα να κάνω κατάθεση 2.500 ευρώ σε παράρτημα της Πειραιώς. Η γνώμη μου ήταν να την κάνω απευθείας από το ταμείο...έλα όμως που μια υπάλληλος ( και καλά για να κάνω πιο γρήγορα ) με πέρασε μέσα για να τα περάσουμε από το μηχάνημα. Δέχτηκε τα πρώτα 500 και στα επόμενα 500...μας έφτυσε έξω 7 ..50ευρα .... Και τα 650 έμειναν μέσα και σαφώς δεν πιστώθηκαν. Μου είπαν ότι θα το διευθέτησουν σήμερα αλλά ως τώρα δεν έχει γίνει κάτι...+ Ότι η συγκεκριμένη υπάλληλος μου έδωσε τηλέφωνο για να την καλεσω αλλά δε το σηκώνει. Έχω μια απόδειξη της συμφοράς που αναφέρει οτι παρακρατηθηκαν χρήματα για έλεγχο χωρίς όμως να αναφέρει το πόσο παρά μόνο χειρόγραφα από μια υπάλληλο. Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση? Να ανησυχώ? Ευχαριστώ Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2021 από giantzeron
BlueBlade Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Κοίτα λογικά τέτοια ώρα θα πρέπει να ανοίγουν τα ΑΤΜ άρα θα δουν τα λεφτά και θα σε ειδοποιήσουν μιας και βλέπουν ότι αυτά τα λεφτά δεν "κολλάνε" πουθενά. Μου έχει τύχει το ίδιο, μην ανησυχείς ιδιαίτερα. Παρόλα αυτά αν δεν πάρεις απάντηση σήμερα θα έλεγα αύριο πρωί πρωί να πας ο ίδιος από εκεί. Στην Ελλάδα δυστυχώς αρκετοί θέλουν και έναν "μπαμπούλα" από πάνω για να κάνουν σωστά την δουλειά τους. 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Με το κλείσιμο έπρεπε να το ανοίξουν το PAS ,εκτός και αν ήταν ΑΤΜ αλλά και αυτό το μεσημέρι το ανοίγουν. Δεν νομίζω όμως ότι θα έχεις πρόβλημα.
TheoAlex50 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 4 λεπτά πριν, PAXromanas είπε Μα ειναι δυνατον να αφησες 650 ευρω και να εφυγες με το πατσαβουροχαρτο που αναφέρεις; Εγω δεν θα κουναγα απο εκει αν δεν επαιρνα κατι με σφραγιδα. Σημερα επρεπε να εχεις ηδη παει ξανα. Αυτό
SB_1957 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, giantzeron είπε Χαιρετώ τη παρέα. Χτες πήγα να κάνω κατάθεση 2.500 ευρώ σε παράρτημα της Πειραιώς. Η γνώμη μου ήταν να την κάνω απευθείας από το ταμείο...έλα όμως που μια υπάλληλος ( και καλά για να κάνω πιο γρήγορα ) με πέρασε μέσα για να τα περάσουμε από το μηχάνημα. Δέχτηκε τα πρώτα 500 και στα επόμενα 500...μας έφτυσε έξω 7 ..50ευρα .... Και τα 650 έμειναν μέσα και σαφώς δεν πιστώθηκαν. Μου είπαν ότι θα το διευθέτησουν σήμερα αλλά ως τώρα δεν έχει γίνει κάτι...+ Ότι η συγκεκριμένη υπάλληλος μου έδωσε τηλέφωνο για να την καλεσω αλλά δε το σηκώνει. Έχω μια απόδειξη της συμφοράς που αναφέρει οι παρακρατηθηκαν χρήματα για έλεγχο χωρίς όμως να αναφέρει το πόσο παρά μόνο χειρόγραφα από μια υπάλληλο. Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση? Να ανησυχώ? Ευχαριστώ Μάλλον δεν θα υπάρξει πρόβλημα και περιμένουμε επιβεβαίωση. Αλλά σε "δύσκολες" περιπτώσεις ζητάς να μιλήσεις με τον διευθυντή/προϊστάμενο και δεν περιορίζεσαι στο τί σου λέει ένας απλός υπάλληλος! 1
Bitbit Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 μην αγχώνεσαι. δε θα έχεις θέμα. Και σε εμένα έχει κρατήσει χρήματα. 2 φορές. Όταν γίνει η καταμέτρηση θα βγει άκρη. Τη μια φορά μάλιστα (εθνική) πάω στην υπάλληλο μέσα και μου δίνει μια λευκή κόλλα Α4 και μου λέει γράψε το πρόβλημα σου. Τελείως χύμα, μπακαλόχαρτο. Γράφω 2-3 πράγματα, το δίνω και νομίζω τη μεθεπόμενη μέρα είχε λυθεί. Αν θυμάμαι καλά δε με είχαν ειδοποιήσει καν, Απλά είδα τα χρήματα στο λογαριασμό μου 1
Dinos1973 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, giantzeron είπε Χαιρετώ τη παρέα. Χτες πήγα να κάνω κατάθεση 2.500 ευρώ σε παράρτημα της Πειραιώς. Η γνώμη μου ήταν να την κάνω απευθείας από το ταμείο...έλα όμως που μια υπάλληλος ( και καλά για να κάνω πιο γρήγορα ) με πέρασε μέσα για να τα περάσουμε από το μηχάνημα. Δέχτηκε τα πρώτα 500 και στα επόμενα 500...μας έφτυσε έξω 7 ..50ευρα .... Και τα 650 έμειναν μέσα και σαφώς δεν πιστώθηκαν. Μου είπαν ότι θα το διευθέτησουν σήμερα αλλά ως τώρα δεν έχει γίνει κάτι...+ Ότι η συγκεκριμένη υπάλληλος μου έδωσε τηλέφωνο για να την καλεσω αλλά δε το σηκώνει. Έχω μια απόδειξη της συμφοράς που αναφέρει οι παρακρατηθηκαν χρήματα για έλεγχο χωρίς όμως να αναφέρει το πόσο παρά μόνο χειρόγραφα από μια υπάλληλο. Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση? Να ανησυχώ? Ευχαριστώ Για ποσα πανω απο 500 ευρώ παντα στο ταμειο.... και τον κωλο του να βαραει ο/η υπαληλος θα επιμενεις! 1
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Τα χρηματα δεν τα χανεις αν μπήκαν με χρήση της κάρτας σου. Θα περιμένεις και θα πιστωθούν
Nabuko Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Μην μπερδεύεστε, δεν τα έβαλε έξω στο ΑΤΜ αλλά μέσα στο μηχάνημα easypay. Πρώτον, δεν θυμάμαι αν μπορείς να βάλεις 2,5 χιλιάρικα, νομίζω έχει ένα όριο. Δεύτερον στο easypay και σε κάθε Κέντρο Αυτόματων Συναλλαγών, να αποφεύγετε να βάζετε όλα τα χαρτονομίσματα μαζί, όπως κάνουμε στα ΑΤΜ έξω, γιατί κολλάνε. Τρίτον, δεν ξέρω αν το easypay ανήκει στην Πειραιώς ή σε ιδιώτη όπως αυτά της Alpha. Γιατί αν ανήκει σε ιδιώτη βράστα Χαράλαμπε. Αν έχει κολλήσει και έφαγε λεφτά χωρίς απόδειξη, δεν φαίνεται πουθενά ότι έχουν μπει χρήματα και όταν το ανοίξει ο ιδιώτης για καταμέτρηση μπορεί να τα βάλει στην τσέπη του. 1
giantzeron Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Μην μπερδεύεστε, δεν τα έβαλε έξω στο ΑΤΜ αλλά μέσα στο μηχάνημα easypay. Πρώτον, δεν θυμάμαι αν μπορείς να βάλεις 2,5 χιλιάρικα, νομίζω έχει ένα όριο. Δεύτερον στο easypay και σε κάθε Κέντρο Αυτόματων Συναλλαγών, να αποφεύγετε να βάζετε όλα τα χαρτονομίσματα μαζί, όπως κάνουμε στα ΑΤΜ έξω, γιατί κολλάνε. Τρίτον, δεν ξέρω αν το easypay ανήκει στην Πειραιώς ή σε ιδιώτη όπως αυτά της Alpha. Γιατί αν ανήκει σε ιδιώτη βράστα Χαράλαμπε. Αν έχει κολλήσει και έφαγε λεφτά χωρίς απόδειξη, δεν φαίνεται πουθενά ότι έχουν μπει χρήματα και όταν το ανοίξει ο ιδιώτης για καταμέτρηση μπορεί να τα βάλει στην τσέπη του. Καταθεση στο λογαριασμο της μητερας μου πηγα να κανω. Αποδειξη πηρα οπως ειπα και πιο πανω.
Nabuko Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, giantzeron είπε Καταθεση στο λογαριασμο της μητερας μου πηγα να κανω. Και? Δεν αλλάζει κάτι σε αυτό που έγραψα. 3 λεπτά πριν, giantzeron είπε Αποδειξη πηρα οπως ειπα και πιο πανω Ξαναδιάβασα πάλι τι έγραψες και δε λες πουθενά ότι πήρες απόδειξη από το μηχάνημα που να φαίνεται τι και πως. Όπως και να χει καλή τύχη
giantzeron Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 13 λεπτά πριν, Nabuko είπε Και? Δεν αλλάζει κάτι σε αυτό που έγραψα. Ξαναδιάβασα πάλι τι έγραψες και δε λες πουθενά ότι πήρες απόδειξη από το μηχάνημα που να φαίνεται τι και πως. Όπως και να χει καλή τύχη Πηρα μια απόδειξη της συμφοράς που αναφέρει οτι παρακρατηθηκαν χρήματα για έλεγχο χωρίς όμως να αναφέρει το πόσο παρά μόνο χειρόγραφα από μια υπάλληλο.
NikosKallithea Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 44 λεπτά πριν, Nabuko είπε Μην μπερδεύεστε, δεν τα έβαλε έξω στο ΑΤΜ αλλά μέσα στο μηχάνημα easypay. Πρώτον, δεν θυμάμαι αν μπορείς να βάλεις 2,5 χιλιάρικα, νομίζω έχει ένα όριο. Δεύτερον στο easypay και σε κάθε Κέντρο Αυτόματων Συναλλαγών, να αποφεύγετε να βάζετε όλα τα χαρτονομίσματα μαζί, όπως κάνουμε στα ΑΤΜ έξω, γιατί κολλάνε. Τρίτον, δεν ξέρω αν το easypay ανήκει στην Πειραιώς ή σε ιδιώτη όπως αυτά της Alpha. Γιατί αν ανήκει σε ιδιώτη βράστα Χαράλαμπε. Αν έχει κολλήσει και έφαγε λεφτά χωρίς απόδειξη, δεν φαίνεται πουθενά ότι έχουν μπει χρήματα και όταν το ανοίξει ο ιδιώτης για καταμέτρηση μπορεί να τα βάλει στην τσέπη του. Τοτε τι γράφει ΑΤΜ στον τίτλο😡 Καλά ξεμπερδέματα
papoys1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Ελάτε ρε παιδιά μην τα παραλέτε. Δεν είμαστε στο παλιό Σικάγο ή στη Σικελία ώστε οι τράπεζες να τρώνε τα χρήματα του καθενός έτσι για πλάκα. Αν τα χρήματα είναι εντάξει και δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο κάποια να είναι πλαστά σίγουρα θα επιστραφούν στο κάτοχο. Δεν τρώνε λεφτά έτσι για πλάκα οι τράπεζες τη σημερινή εποχή. Θα είναι μεγάλο σκάνδαλο να βγει ο φίλος και να πει ότι έχασε χρήματα με αυτόν τον τρόπο;;;;
piiii Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Αν θυμάμαι καλά αυτά τα μηχανήματα ρουφάνε ένα ένα χαρτονόμισμα. Συν τον χρόνο που θέλει(κάποια δευτερόλεπτα για να επεξεργαστεί αν είναι πλαστό). Αν υπολογίζω σωστά σύνολο θέλει κανα 10λεπτο για να καταθέσεις 2500 με την προυπόθεση ότι είναι όλα 50αρικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα