Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Μετά από την ενημέρωση των windows μου το εμφάνισε και δεν εχω βρει τρόπο να το αφαιρέσω....υπάρχει τρόπος να το κάνω αυτό???
hp8 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 35 λεπτά πριν, vense97 είπε δεν εχω βρει τρόπο να το αφαιρέσω....υπάρχει τρόπος να το κάνω αυτό??? αν είναι στη γραμμή εργασιων δοκίμασε δεξι κλικ και ξεκαρφίτσωμα μήπως & φυγει 2
1ns0mn1a Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Feeds] "ShellFeedsTaskbarViewMode"=dword:00000002 Value = 0: The weather icon and temperature are displayed. Value = 1: Only the weather icon is displayed. Value = 2: The function is disabled. 1 3
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 31 λεπτά πριν, hp8 είπε αν είναι στη γραμμή εργασιων δοκίμασε δεξι κλικ και ξεκαρφίτσωμα μήπως & φυγει Το έχω δοκιμάσει και δεν έχει κάτι για αυτό...
Adrian Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Αν δεν έχεις αυτό κατι δεν έχει πάει καλά με την ενημέρωση των Windows.. Ποια έκδοση έχεις (build number) 3
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Και εμένα εμφανίστηκε εχτές αυτό, ψάχνω τρόπο να το απενεργοποιήσω. Δοκίμασα με δεξί κλικ να βρω κάποια επιλογή αλλά δεν βρήκα κάτι. 1 ώρα πριν, 1ns0mn1a είπε Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Feeds] "ShellFeedsTaskbarViewMode"=dword:00000002 Value = 0: The weather icon and temperature are displayed. Value = 1: Only the weather icon is displayed. Value = 2: The function is disabled. Σωστός ο παίκτης. Με την αλλαγή της τιμής αφαιρέθηκε και η εφαρμογή. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, Adrian είπε Αν δεν έχεις αυτό κατι δεν έχει πάει καλά με την ενημέρωση των Windows.. Ποια έκδοση έχεις (build number) Και γω εχθές το βράδυ περίμενα να ήταν εκεί...Το ίδιο θέμα με τον Βασίλη έχω κ γω .... 4 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Και εμένα εμφανίστηκε εχτές αυτό, ψάχνω τρόπο να το απενεργοποιήσω. Δοκίμασα με δεξί κλικ να βρω κάποια επιλογή αλλά δεν βρήκα κάτι. Σωστός ο παίκτης. Με την αλλαγή της τιμής αφαιρέθηκε και η εφαρμογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα