giorgos pliakos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Exω να παω γραφείο Απο τον Σεπτέμβρη . Καθημερινο προγραμμα.. Συζυγος δουλεια κανονικα 7-15:30 ( φευγει κατα τις 6 παρα) Ξυπνημα 7 το πρωι να ετοιμασω τα πραγματα για το σχολειο, ( να κανω ενα μινι καφε) 7+30 να τα ξυπνησω να τα ντυσω να τους κανω πρωινο να τα παω σχολειο . Εδω βαλτε , νυσταζω δεν θελω να παω δεν μου αρεσει η μπλουζα , και και ... Επιστροφη σπιτι 8+15 με 8+30 να μαζεψω λιγο το σπιτι να ετοιμαστω να κανω login σε vpn 09-12:35 δουλεια web ex Oλα αυτα 13:00 με 13:30 επιστροφη σε σχολειο να τα παρω 14:00 -14:30 o πολεμος να φανε,,,, 15:00 με 16:30 διαβασμα... (λεμμμμεεε τωρα....) Στο μεταξυ εκεινη την ωρα γυρνα η γυναικα απο δουλεια , Μεσα σε Νευρα., τα παιδια να θελουν βολτα η μαμα να θελει να φαει εγω να προσπαθω να δουλεψω 18:00- 20:00 τα μικρα μια βολτα σε παιδικη χαρα ειτε με μενα ειτε με την συζυγο, Επιστροφη σπιτι 20+30 Προετοιμασια για μπανιο , μπανιο ρουχα βραδινο καλες 21+30 με 22 Υπνο με παραμυθι 22+30 Μετα βάλε , να ξεκουραστω να κανω μπανιο να φτιαξουμε με την γυναικα Φαγητο για την αλλη μερα να μαζεψω οτι μπορω απο δουλειΑ 00:30 η ωρα... Και αυτό τωρα με τα σχολεια ανοιχτα.. Βαλε οταν ειχαν μαθημα στις 14 , ξυπνημα πρωινο διαβασμα μεσημεριανο , μαθημα ( μπαμπα κολλησε , μπαμπα δεν καταλαβαινω) Για αυτο χαρηκα οταν ηρθε μαιλ απο hr σημερα σταδιακη επανοδος απο 14/6/21 με 3 φορες την εβδομαδα γραφειο Σορρυ για το σεντονι,, Παω στοιχημα πολυ απο εσας ακριβως τα ιδια ζειτε 6 2
Silverage Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ απο πέρυσι δουλεύω remote και χίλιες φορές το προτιμώ απο φυσική παρουσία. Δεν χρειάζεται να ξυπνάω νωρίτερα και να τρέχω σε λεωφορεία, μετρό, προαστιακούς. Γλυτώνω την άπειρη γκρίνια στο γραφείο, τελειώνω στην ώρα μου και δεν πρέπει να ξοδέψω πόση ώρα για επιστροφή. Γλυτώνω τα εισιτήρια. Τέλος έχω όλες τις ανέσεις του σπιτιού μου. Οι μόνοι που έχω παρατηρήσει ότι θέλουν να επιστρέψουν είναι αυτοί που έχουν μικρά παιδιά και οι μπαρμπάδες που δεν έχουν ιδέα απο τεχνολογία και όλα τους φαίνονται βουνό οπότε θέλουν έναν υπηρέτη απο δίπλα όλη την ώρα. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2021 από Silverage 10 2
NotAliki177 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, Xejolontas said: Δουλειά στο γραφείο= ψεύτικα χαμόγελα, ψεύτικες φιλίες, ψεύτικες καλημέρες, πισώπλατα μαχαιρώματα, πουστιες από το hr, βαρετά και ανούσια μίτινγκ, καθόμαστε προσοχή στον μάνατζερ και του λέμε πόσο πολύ αγαπάμε το πόστο μας, και πολλά άλλα Ακόμα και αν είσαι στην απλ, ή σε ένα μικρό λογιστικό γραφείο, είναι σκατοδουλεια που προσωπικά δεν θα την ξανακάνω ποτέ. Ισχύει ότι γενικά σε δουλειές γραφείου βάζουν "fancy" τίτλους σε αυτό που κάνουν και γενικά παίζει περισσότερο "flex" απ ότι πχ σε μια καφετέρια. Νομίζω όλοι περνάμε από μια φάση που "θυμώνουμε" με όλο αυτό το ψεύτικο πράγμα... just get used to it! αν το σκεφτείς παντού "ψεύτικα χαμόγελα" είναι. Αλλού πιο έντονα και αλλού λιγότερο. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2021 από NotAliki177 1
Vlad27 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Γλυκάθηκε η γριά στα σύκα, έφαγε και τα συκόφυλλα.
AristidisZ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, Silverage είπε Εγώ απο πέρυσι δουλεύω remote και χίλιες φορές το προτιμώ απο φυσική παρουσία. Δεν χρειάζεται να ξυπνάω νωρίτερα και να τρέχω σε λεωφορεία, μετρό, προαστιακούς. Γλυτώνω την άπειρη γκρίνια στο γραφείο, τελειώνω στην ώρα μου και δεν πρέπει να ξοδέψω πόση ώρα για επιστροφή. Γλυτώνω τα εισιτήρια. Τέλος έχω όλες τις ανέσεις του σπιτιού μου. Οι μόνοι που έχω παρατηρήσει ότι θέλουν να επιστρέψουν είναι αυτοί που έχουν μικρά παιδιά και οι μπαρμπάδες που δεν έχουν ιδέα απο τεχνολογία και όλα τους φαίνονται βουνό οπότε θέλουν έναν υπηρέτη απο δίπλα όλη την ώρα. Kαλά μη νομίζεις, και παιδιά να μην έχεις, αν είσαι όλη μέρα σπίτι με τον / την σύντροφό σου / σύζυγό σου, δε θέλει και πολύ να γίνετε μπίλιες 1
gripoulas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, vipermjh είπε γενικα πιστευω παιζει μεγαλο ρολο η αποσταση απο τη εργασια και κινηση και ο τροπος μεταφορας πχ εγω που κανω 10-16 να παω στο γραφειο οποτε κανω κατι πολυ συμαντικο και θελω υσηχια θα επιλεξω ναμαι σπιτι Αν εχω μεετινγκς , εκπαιδευσεις , και πραγματα που πρεπει να βλεπω μαζι με αλλους θα προτιμισω να παω γραφειο. Το χειροτερο ειναι πως δε υπαρχει ελαστικο ωραριο σε πολλες εταιριες δλδ οι περισσοτεροι δουλεουν 9 5 η 10-6 αρα τρωνε ολη τη κινηση στη μαπα Αν μοιραστουν καπως οι ωρες ωστε να υπαρχουν κοινες ωρες πιστευω θαναι καλυτερα γενικα Δεν υπαρχει ελαστικο ωραριο.. 9-5 οκκκκκ
nzeppos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 7 λεπτά πριν, Silverage είπε Οι μόνοι που έχω παρατηρήσει ότι θέλουν να επιστρέψουν είναι αυτοί που έχουν μικρά παιδιά και οι μπαρμπάδες που δεν έχουν ιδέα απο τεχνολογία και όλα τους φαίνονται βουνό οπότε θέλουν έναν υπηρέτη απο δίπλα όλη την ώρα. Στα δικά μου έχω τάξει ότι όταν φύγουμε (γιατί σίγουρα θα φύγουμε) θα τους λείψει το μπαλκόνι και τα παιδιά του πάνω διαμερίσματος, αφού θα πρέπει να παίζουν όλη μέρα στον κήπο μόνα τους ή με το σκύλο που θα τους πάρω. Αλλά δεν θα πρέπει να ενοχλούν τον μπαμπά που θα δουλεύει με την ησυχία του από το υπόγειο. Μαντέψτε αν χάρηκαν ή όχι.
Twisted_Metal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, Tetrabitos είπε Κάνα φλερτακι δεν έχουν εκεί στα γραφεία; Να θέλουν να πάνε για να δουν την απέναντι τους co-worker; Όπως τα σχολεία. Πέρα απο την πλάκα, από την στιγμή που το αφεντικό σου σου δίνει γραφείο και στέγη και έχεις υπογράψει να προσληφθείς πρέπει να σηκωθείς να πας. Οκ άλλαξε για λίγο το καθεστώς και δούλευαν από το σπίτι αλλά κανείς δεν είπε ότι θα ήταν παντοτινό μέτρο. Wake up now, πλυσου, πάρτο αμάξι ή λεοφωρειο, πέρνα τον έλεγχο, χτύπα κάρτα και κάτσε στο γραφείο σου. "το αφεντικό σου"
tsofras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Xejolontas είπε Δουλειά στο γραφείο= ψεύτικα χαμόγελα, ψεύτικες φιλίες, ψεύτικες καλημέρες, πισώπλατα μαχαιρώματα, πουστιες από το hr, βαρετά και ανούσια μίτινγκ, καθόμαστε προσοχή στον μάνατζερ και του λέμε πόσο πολύ αγαπάμε το πόστο μας, και πολλά άλλα Ακόμα και αν είσαι στην απλ, ή σε ένα μικρό λογιστικό γραφείο, είναι σκατοδουλεια που προσωπικά δεν θα την ξανακάνω ποτέ. Από την άλλη νιώθεις τον ανταγωνισμό , προσπαθείς να γίνεις καλύτερος , μαθαίνεις από τους συναδέλφους επάνω στη δουλειά , στη συζήτηση στους διαδρόμους , ενώ πας για κατούρημα και βλέπεις κάποιον να παλεύει με ένα πρόβλημα που δεν έχεις αντιμετωπίσει και εσύ. Προσωπικά από όταν σταμάτησα να πηγαίνω στη δουλειά θεωρώ ότι έχω μείνει στάσιμος από άποψη γνώσεων. Καλά τα σεμινάρια και το on line learning αλλά σαν την εμπειρία που κερδίζεις όταν πέφτει ξύλο στη δουλειά δεν υπάρχει. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2021 από tsofras 1 1 1
UnderZer0 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 2 hours ago, herbalife3 said: Εγώ ένα ξέρω. Με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Προ καραντινας γκρινιαζαμε γιατί δεν γίνεται Κάτι με την τηλεργασια. Στη καραντίνα λέγαμε δεν την παλεύουμε αλλο σπίτι με τηλεργασία θελω να πάω στη δουλειά να έχω μια ανθρώπινη επαφη. Τώρα δεν θέλουμε παλι. Μήπως δεν ξέρουμε τι θέλουμε πραγματικά;😱 Χρειάζεται μια ισορροπία. Λίγο γραφείο και λίγο σπίτι. Να αλλάζεις και παραστάσεις.
skritikos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, cocotsak είπε Εκπλήσσομαι. Μονο εγώ πιστεύω ότι η κατοικον εργασία είναι παγιδα. Γιατί δεν έχεις ποτέ προσωπικό χρόνο. Εργασία και ανάπαυση μπλέκονται χαοτικά και είσαι μονίμως στην τσιτα Ναι ενώ όταν τρώνε πολλοί 2 ώρες στο δρόμο κάθε μέρα είναι μια ομορφιά! Με 100-200-300+ έξοδα το μήνα χωρίς να υπολογίζουμε την απαξίωση του όποιου προσωπικού οχήματος! Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2021 από skritikos 2 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 52 minutes ago, AristidisZ said: Kαλά μη νομίζεις, και παιδιά να μην έχεις, αν είσαι όλη μέρα σπίτι με τον / την σύντροφό σου / σύζυγό σου, δε θέλει και πολύ να γίνετε μπίλιες I've got bad news τότε. 😛
chill Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Μένω 5 λεπτά από την δουλειά μου. Οπότε θεωρητικά δεν έχω την βαρεμάρα της μετακίνησης. Η αποδοτικότητα μου από το σπίτι εκτοξεύθηκε παρόλο που έχω και δύο παιδιά. Βασικά δεν κουράστηκα να εργάζομαι. Δεν σηκωνόμουν στις 6 αλλά όταν με ξυπναγαν τα παιδιά. Και δεν έκλεινα το laptop στις 3 αλλά... Δεν το έκλεινα ποτέ. Οπότε και να παρουσιαζοταν ζήτημα το έλυνα άμεσα εκείνη την ώρα. Τις ημέρες που δεν είχα ύπνο δούλευα χαλαρά με ποτάκι και ξηροκαρπια συνοδεία. Ήμουν η εξαίρεση βέβαια και ήταν και απορία του team μας και του διευθυντή "ρε 3 το πρωί στέλνεις email"; Έχω επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό και βαριέμαι που ζω. Είμαι 8 ώρες στην θέση μου. Ποσοτικά είμαι περισσότερο στη δουλειά απ'οτι ήμουν στην τηλεργασια. Ποιοτικά όμως δεν υφίσταται σύγκριση. Φυσικά υπάρχει και και το ακριβώς αντίθετο.... Ζήτησα κάτι δεδομένα από συνάδελφο και μου αποκρίθηκε "είμαι σε τηλεργασία και δεν έχω λαπτοπ οπότε όταν... Επιστρέψω" 😂😂😂 2 1
headbanger Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) δουλεύω από το σπίτι εδώ και 6 χρόνια και δεν το αλλάζω με τίποτα. βέβαια έχω θυσιάσει το μέρος απο το υπόγειο και το έχω κάνει γραφείο. δεν θέλω άλλο πήγαινε έλα στο κέντρο, το πάρκινγκ πανάκριβο. για 8ωρη εργασία θες 10 ώρες στο ελάχιστο. Από το σπίτι έχω δει τρομερή βελτίωση work life balance. βέβαια τον τελευταίο χρόνο η γυναίκα δουλεύει και αυτή από το σπίτι. αποφάσισε να δουλεύει σε άλλο όροφο για να μην έχουμε θέμα θορύβου. Η κυβέρνηση εδώ μας έδωσε και επιπλέον φοροαπαλλαγές για όσους δουλεύουμε από το σπίτι ( ποσοστό ρεύματος κτλπ ) Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2021 από headbanger 5
Silverage Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, tsofras είπε Από την άλλη νιώθεις τον ανταγωνισμό , προσπαθείς να γίνεις καλύτερος , μαθαίνεις από τους συναδέλφους επάνω στη δουλειά , στη συζήτηση στους διαδρόμους , ενώ πας για κατούρημα και βλέπεις κάποιον να παλεύει με ένα πρόβλημα που δεν έχεις αντιμετωπίσει και εσύ. Προσωπικά από όταν σταμάτησα να πηγαίνω στη δουλειά θεωρώ ότι έχω μείνει στάσιμος από άποψη γνώσεων. Καλά τα σεμινάρια και το on line learning αλλά σαν την εμπειρία που κερδίζεις όταν πέφτει ξύλο στη δουλειά δεν υπάρχει. Δεν ξέρω που δουλεύεις αλλά αυτά που λές μόνο σε καμιά google να γίνονται ή στην Apple που λέει και το άρθρο. Στη δουλειά μου το μόνο που μαθαίνω εγώ απο τους άλλους όταν τους πετυχαίνω στο διάδρομο ή στη τουαλέτα που πάω για κατούρημα είναι που βγήκαν για καφέ ή κάνα κουτσομπολιό της δουλειάς. Ο καθένας μας έχει χωριστά αντικείμενα. Και όταν πέφτει ξύλο πιο πολύ βαβούρα και γκρίνια γίνεται παρά δουλειά. Στο γραφείο είμαι μόνος μου με άλλες 8 γυναίκες οπότε καταλαβαίνεις ότι όλες γκρινιάζουν μεταξύ τους και όλες γκρινιάζουν σε μένα για τις άλλες, το παίζω ψυχοθεραπευτής εκεί μέσα. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2021 από Silverage 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα