Προς το περιεχόμενο

Auris 1.6 132HP - LPG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καποιος με εμπειρια απο Toyota 1.6 2006 - 2012 με κινητηρες ZRFE/ZRFAE? αυτοι οι κινητηρες εχουν υδραυλικες βαλβιδες οποτε θεωριτικα αντεχουν περισοτερο στο υγραεριο. 

Εχω κοντα 40.000 κμ με υγραεριο (138.000 τοποθετιση) και το θεμα που εχω μεχρι τωρα ειναι ρελαντι 600 στροφες και να τρεμοπαιζει ελαχιστα. Καποιος με παραπανω εμπειρια με υγραεριο? Stag 200 go fast το συστημα, δουλευει μονο υγραεριο, οδιγω χαλα μεχρι 130-140 υγραεριο για παραπανω βενζινη. τακτικα το περναω βενζινη για 50-60 κμ αποσταση εθνικη και με πανω απο 140κμ. 

• Like 1
Δημοσ.

Με ποιά λογική πάνω από 140 το πας με βενζίνη; Ρωτάω γιατί τοχω μόνιμα υγραέριο και στις μεγάλες ταχύτητες και αναρωτιέμαι αν κάνω λάθος

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, atrigane είπε

Με ποιά λογική πάνω από 140 το πας με βενζίνη; Ρωτάω γιατί τοχω μόνιμα υγραέριο και στις μεγάλες ταχύτητες και αναρωτιέμαι αν κάνω λάθος

εχω συστημα μονο υγραεριο .. και στην θεωρια το προστατευω λιγο απο θερμοκρασια που ανεβαζει στα μεγαλα φορτια. τα πιο ακριβα συστηματα αρχιζουν και ψεκαζουν και βενζινη απο καποια κμ και πανω. τουλαχιστον ετσι μου εχει πει ο εγκαταστατης. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, olsi20 είπε

Εχω κοντα 40.000 κμ με υγραεριο (138.000 τοποθετιση) και το θεμα που εχω μεχρι τωρα ειναι ρελαντι 600 στροφες και να τρεμοπαιζει ελαχιστα.

Εγώ αυτό το διόρθωσα με αλλαγή μπεκ(πανάκριβα) αλλά έτρεμε πάρα πολύ, σου έδινε την εντύπωση ότι θα σβήσει. Τώρα στη δικιά σου περίπτωση που είναι ελάχιστο, αν δεν διορθώνεται με κάποια ρύθμιση, δεν αξίζει να μπεις στη διαδικασία αλλαγής μπεκ.

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι μου το κανει και σε βενζινη δλδ 600 στροφες .. λιγο χαμιλα. θα περιμενω πως θα παει σε βαθος χρονου. 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, atrigane είπε

Τι αμάξι έχεις ; Επιπλέον εάν το σύστημα υποστηρίζει μεικτό ψεκασμό - ρώτησε τόν εγκαταστάτη σου να σου το ρυθμίσει να ψεκάζει αναλόγως το φορτίο . Επιπλέον γνωρίζεις εάν έχει μηχανικές ή υδραυλικές βαλβίδες ο κινητήρας σου ; Γράψε εάν θές το κωδικό κινητήρα , χρονολογία και μοντέλο να το κοιτάξω στο πρόγραμμα τεχνικών προδιαγραφών.

Τώρα εάν το σύστημα υποστηρίζει μεικτό ψεκασμό να το ενεργοποιήσεις πρώτα για τα μπέκ βενζίνης και επιπλέον γιατι  η βεζνινη θα ανανεώνεται με σταθερό ρυθμό λόγο της κατανάλωσης της χώρις να έχεις προβλήματα από  βενζίνες λόγο πολυκαιριας που προκαλούν παρά πολλά προβλήματα.

32 λεπτά πριν, olsi20 είπε

το θεμα ειναι οτι μου το κανει και σε βενζινη δλδ 600 στροφες .. λιγο χαμιλα. θα περιμενω πως θα παει σε βαθος χρονου. 

Κλείσε εντελώς τη παροχή υγραερίου και δούλεψε μόνο βενζίνη μερικές ημέρες .

Δέ πιστεύω οτι φταίει το υγραέριο .

Κάνε έλεγχο εάν τραβάει απο κάπου αέρα και επιπλέον εάν δέν έχεις καθαρίσει ποτέ τη πεταλούδα γκαζιού να την καθαρίσεις .

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Τι αμάξι έχεις ; Επιπλέον εάν το σύστημα υποστηρίζει μεικτό ψεκασμό - ρώτησε τόν εγκαταστάτη σου να σου το ρυθμίσει να ψεκάζει αναλόγως το φορτίο . Επιπλέον γνωρίζεις εάν έχει μηχανικές ή υδραυλικές βαλβίδες ο κινητήρας σου ; Γράψε εάν θές το κωδικό κινητήρα , χρονολογία και μοντέλο να το κοιτάξω στο πρόγραμμα τεχνικών προδιαγραφών.

Έχω ένα passat 2007 tfsi 2000cc με 200 άλογα, κωδικός κινητήρα BWA. Το σύστημα που φοράω είναι landi renzo και ψεκάζει και βενζίνη, όμως δεν γνωρίζω για τις βαλβίδες.. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, atrigane είπε

Έχω ένα passat 2007 tfsi 2000cc με 200 άλογα, κωδικός κινητήρα BWA. Το σύστημα που φοράω είναι landi renzo και ψεκάζει και βενζίνη, όμως δεν γνωρίζω για τις βαλβίδες.. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Υδραυλικές βαλβίδες έχεις σου επισυνάπτω και τα τεχνικά χαρ/κα απο πρόγραμμα . Εκτύπωσε το και ρώτησε και το μηχανικό σου.

Αυτά τα μοτέρ , έχουν θέμα με τις επικαθήσεις ,ρώτα και το μηχανικό σου λόγω ψεκασμού. Υπάρχει μέθοδος καθαρισμού λέγεται soda blasting . Ψάξτο και ρώτησε , εάν έχεις >150,000 χιλιόμετρα πιστεύω αξίζει έναςκαθαρισμός τής εισαγωγής του .

vw.png.5daa316119ea10f1b640223bf6a531a8.png

Δημοσ.
8 ώρες πριν, meletis_m είπε

Υδραυλικές βαλβίδες έχεις σου επισυνάπτω και τα τεχνικά χαρ/κα απο πρόγραμμα . Εκτύπωσε το και ρώτησε και το μηχανικό σου.

Αυτά τα μοτέρ , έχουν θέμα με τις επικαθήσεις ,ρώτα και το μηχανικό σου λόγω ψεκασμού. Υπάρχει μέθοδος καθαρισμού λέγεται soda blasting . Ψάξτο και ρώτησε , εάν έχεις >150,000 χιλιόμετρα πιστεύω αξίζει έναςκαθαρισμός τής εισαγωγής του .

vw.png.5daa316119ea10f1b640223bf6a531a8.png

Σε ευχαριστώ για την απάντηση Μελέτη🙂 Ναι έχω 163Κ χλμ και διαβάζω ότι το συγκεκριμένο μοτέρ είναι βρώμικο και θέλει άνοιγμα καπάκι και καθαρισμός βαλβίδων με τρίψιμο. Αυτό το soda blasting τί είναι; Για τί κόστος μιλάμε; Γνωρίζεις κάποιο συνεργείο που να το κάνει και να υπάρχει αποτέλεσμα;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, atrigane είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση Μελέτη🙂 Ναι έχω 163Κ χλμ και διαβάζω ότι το συγκεκριμένο μοτέρ είναι βρώμικο και θέλει άνοιγμα καπάκι και καθαρισμός βαλβίδων με τρίψιμο. Αυτό το soda blasting τί είναι; Για τί κόστος μιλάμε; Γνωρίζεις κάποιο συνεργείο που να το κάνει και να υπάρχει αποτέλεσμα;

Δεν έχω τέτοιου είδους μοτέρ για να σου πω αντικειμενική άποψη .

Καθαρίζει τη εισαγωγή από τις επικαθήσεις . Για ρώτησε και το μηχανικό σου τι ισχύει . Υπάρχει συνεργείο στα Ν. Προάστια , αλλά δεν έχω πάει ο ίδιος . Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι. Είναι διαφορετική η μέθοδος carbon cleaning με τη soda blasting .

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, meletis_m είπε

Δεν έχω τέτοιου είδους μοτέρ για να σου πω αντικειμενική άποψη .

Καθαρίζει τη εισαγωγή από τις επικαθήσεις . Για ρώτησε και το μηχανικό σου τι ισχύει . Υπάρχει συνεργείο στα Ν. Προάστια , αλλά δεν έχω πάει ο ίδιος . Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι. Είναι διαφορετική η μέθοδος carbon cleaning με τη soda blasting .

Σ'ευχαριστώ🙂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...