GabrielConnor Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Καλησπέρα, έχω το DVD-ROM "LG DRD8160B" Το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ μπορώ να διαβάσω DVD-R δισκάκια, δεν μπορώ να διαβάσω DVD+R. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Έψαξα στο site της LG για καινουριο firmware αλλά δεν βρήκα κάτι... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ Προκαταβολικά
billpeppas Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Περισσότερες λεπτομέρειες please. Έχεις δοκιμάσει πολλά και διαφορετικά δισκάκια? Με ποιό recorder είχαν γραφτεί τα +R ?
GabrielConnor Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Τα DVD τα έγραψα σε εγγραφέα φίλου. Δοκιμάσαμε καμιά 10αριά διαφοεριτικές μάρκες αλλά τζίφος. Σε αυτόν πάντως παίζουν περίφημα. Όσο για το μοντέλο θα πρέπει να τον ρωτήσω και να σου πώ. Το ποιό τρελλό όμως είναι πως σε άλλον γνωστό μου με το ίδιο DVD-ROM με το δικό μου, παίζουν και εκεί άψογα!!!
billpeppas Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Μπορεί να είναι προβληματικό το DVD-ROM σου. Δες στου φίλου σου το drive ποιό firmware έχει. Εγκατέστησε το ίδιο στο δικό σου drive , και ξαναδοκίμασε. Αν και πάλι τζίφος , στείλε το για ένα έλεγχο στην αντιπροσωπεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.