Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, unforgiven είπε Πάντως οι μισοί που έχουν καταστραφεί από δάνεια την πάτησαν από "άτομα εμπιστοσύνης". Και δεν λέω πως θα το κάνει επίτηδες ο άλλος. Αλλά μπορεί να μείνει χωρίς δουλειά, να παρουσιαστούν προβλήματα υγείας και χίλια άλλα δύο. Κάνε το, αλλά μόνο αν μπορείς να επωμιστείς όλο το χρέος. Εχει σημασια και το δανειο ..Αλλο 1500 ευρω και αλλο καποιες πολλες χιλιαδες ευρω Για 1500 ευρω ακομα και αν δεν τα δωσει δεν θα υπαρξκει καταστροφη αλλα ζορισμα απο τον οφειλετη
mike0402 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 το θεμα ειναι αν ειμαι οκ φορολογικα..με το παιδι τα εχω βρει δεν υπαρχει κανενα θεμα..απο την στιγμη που δεν υπαρχει θεμα φορολογικο ειμαι οκ!
unforgiven Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 17 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εχει σημασια και το δανειο ..Αλλο 1500 ευρω και αλλο καποιες πολλες χιλιαδες ευρω Για 1500 ευρω ακομα και αν δεν τα δωσει δεν θα υπαρξκει καταστροφη αλλα ζορισμα απο τον οφειλετη Όταν τα βγάζεις με το ζόρι στο τέλος του μήνα, ένα τέτοιο ποσό μπορεί εύκολα να σε πάρει από κάτω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα