Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να κανω μια αγορα με πιστωτικη καρτα και ατοκες δοσεις..επειδη εχω χαμηλο εισοδημα κατω απο 10000 ευρω θα εχω προβλημα με τα φορολογικα?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Με τα φορολογικά όχι, αλλα με την τράπεζα σίγουρα αν δεν έχεις να το πληρώσεις

μ αρέσει που απαντάς. Αλλά σε τι ακριβώς απαντάς; Πιο αόριστη ερώτηση πεθαίνεις.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Bitbit είπε

μ αρέσει που απαντάς. Αλλά σε τι ακριβώς απαντάς; Πιο αόριστη ερώτηση πεθαίνεις.

Θα τα πει σιγα σιγα😃

Δημοσ.

παραδειγμα για να γινω λιγο πιο συγκεκριμενος τοτε..εχω εισοδημα γυρω στις 8000 ευρω και κανω αγορα με πιστωτικη ενα καναπε 1500 ευρω με ατοκες δοσεις και πληρωνω ηδη ενα δανειο 2400 ευρω το χρονο..θα εχω θεμα?σε φαση που βρηκα τα χρηματα?η δεν γινεται καποιος ελεγχος?

η αγορα που θα γινει θα γινει για τριτο ατομο και αυτος θα μου δινει τα χρηματα των δοσεων

Δημοσ.

Καλημέρα. Το θέμα είναι αν θα σου εγκρίνουν αρχικά πιστωτική με όριο 1500€ (εκτός και αν έχεις ήδη). 
Τώρα για τέτοιο ποσό να έχεις θέμα χλωμό, ναι μεν στην ουσία ο μίσος ετήσιος μισθός θα πάει για τις δόσεις αλλά σου μένουν άλλα τόσα περίπου. 
Εγώ περισσότερο θα ανησυχούσα για το αν θα είναι τυπικό το τρίτο άτομο παρά για οτιδήποτε άλλο. 

Δημοσ.
9 minutes ago, shodan said:

Καλημέρα. Το θέμα είναι αν θα σου εγκρίνουν αρχικά πιστωτική με όριο 1500€ (εκτός και αν έχεις ήδη). 
Τώρα για τέτοιο ποσό να έχεις θέμα χλωμό, ναι μεν στην ουσία ο μίσος ετήσιος μισθός θα πάει για τις δόσεις αλλά σου μένουν άλλα τόσα περίπου. 
Εγώ περισσότερο θα ανησυχούσα για το αν θα είναι τυπικό το τρίτο άτομο παρά για οτιδήποτε άλλο. 

την πιστωτικη την εχω ηδη και εχει οριο 1500 ευρω..το τριτο ατομο ειναι εμπιστοσυνης και δεν θα υπαρχει θεμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, mike0402 είπε

την πιστωτικη την εχω ηδη και εχει οριο 1500 ευρω..το τριτο ατομο ειναι εμπιστοσυνης και δεν θα υπαρχει θεμα

Δεν θα εχεις κανενα προβλημα αν οι δοσεις για καθε ειδους υποχρεωση δεν ειναι πανω απο το εισοδημα σου .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
19 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Δεν θα εχεις κανενα προβλημα αν οι δοσεις για καθε ειδους υποχρεωση δεν ειναι πανω απο το εισοδημα σου .

αρα αν η δοση ειναι 100 ευρω το μηνα δεν θα εχω θεμα σωστα?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mike0402 είπε

σε φαση που βρηκα τα χρηματα?η δεν γινεται καποιος ελεγχος?

Σου τα δάνεισε η τράπεζα μέσω πιστωτικής. 

32 λεπτά πριν, mike0402 είπε

το τριτο ατομο ειναι εμπιστοσυνης και δεν θα υπαρχει θεμα

Αθώο αγόρι

Δημοσ.
4 minutes ago, Nabuko said:

Σου τα δάνεισε η τράπεζα μέσω πιστωτικής. 

Αθώο αγόρι

χαχα οκ ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, mike0402 είπε

αρα αν η δοση ειναι 100 ευρω το μηνα δεν θα εχω θεμα σωστα?

Οχι κανενα προβλημα .

1.200 το χρονο με 10.000 εισοδημα τι προβλημα να εχεις ?

Ακομα κι αν ενα χρονο υπερβεις τα 10.000 μπορεις να επικελεστεις εισοδημα απο προηγουμενα ετη αν εχεις βεβαια .

Ο μονος κινδυνος ειναι αν δεν πληρωνεις ολοκληρο το ποσο της δοσης 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Ο μονος κινδυνος ειναι αν δεν πληρωνεις ολοκληρο το ποσο της δοσης

Ο μονος κινδυνος ειναι αν το τριτο ατομο που ειναι εμπιστοσυνης και δεν θα υπαρχει θεμα, δεν του δίνει τα χρήματα για να πληρώνει ολόκληρο το ποσό της δόσης

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Ο μονος κινδυνος ειναι αν το τριτο ατομο που ειναι εμπιστοσυνης και δεν θα υπαρχει θεμα, δεν του δίνει τα χρήματα για να πληρώνει ολόκληρο το ποσό της δόσης

Εγραψε οτι ειναι επιστοσυνης οποτε παιρνει τυχον ρισκο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εγραψε οτι ειναι επιστοσυνης οποτε παιρνει τυχον ρισκο 

Πάντως οι μισοί που έχουν καταστραφεί από δάνεια την πάτησαν από "άτομα εμπιστοσύνης".
Και δεν λέω πως θα το κάνει επίτηδες ο άλλος. Αλλά μπορεί να μείνει χωρίς δουλειά, να παρουσιαστούν προβλήματα υγείας και χίλια άλλα δύο.
Κάνε το, αλλά μόνο αν μπορείς να επωμιστείς όλο το χρέος.

Επεξ/σία από unforgiven

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...