Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ξέρεις πόσοι με έχουν πάρει και μου έχουν πεί ότι τους φαίνεται ύποπτο ?

Και τους λέω γιατί πήρατε τότε 🤣

Να τους δίνεις λινκ από τα τόπικ σου στο ινσόμνια ρε 😁

• Like 1
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ξέρεις πόσοι με έχουν πάρει και μου έχουν πεί ότι τους φαίνεται ύποπτο ?

Και τους λέω γιατί πήρατε τότε 🤣

Προσπαθούν να κόψουν αντιδράσεις...

Ξέρεις πόσες φορές έχω ακούσει για αγοραστή να ρωτάει τον πωλητή αν του βγήκε καλό και αν ναί γιατί το δίνει;

Λες και θα τους πει κανείς οτι έχω πουληθεί στα συνεργεία ξέρω γω...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Ξέρεις πόσες φορές έχω ακούσει για αγοραστή να ρωτάει τον πωλητή αν του βγήκε καλό και αν ναί γιατί το δίνει;

Η καλύτερη απάντηση που θα σε πιστέψουν όλοι.

-Να ξέρεις εμένα μου αρέσει, το γουστάρω, το καλύτερο αμάξι που είχα ποτέ αλλά....αντιδράει η γυναίκα, δε θέλει να το βλέπει, με έχει πρήξει από τη μέρα που το πήρα. Καταλαβαίνεις ε? (κουνώντας το κεφάλι)

-Καταλαβαίνω (κουνώντας το κεφάλι)

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Προσπαθούν να κόψουν αντιδράσεις...

Λες και θα τους πει κανείς οτι έχω πουληθεί στα συνεργεία ξέρω γω...

Εγώ πάντως καλώς ή κακώς πάντα λέω την αλήθεια.

Και στο τελευταίο που είχε σπάσει 3 φορές DSG είπα στον αγοραστή το δίνω γιατί φοβάμαι μην μείνε σε κανα ξερονήσι και περιμένω γερανό

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Η καλύτερη απάντηση που θα σε πιστέψουν όλοι.

-Να ξέρεις εμένα μου αρέσει, το γουστάρω, το καλύτερο αμάξι που είχα ποτέ αλλά....αντιδράει η γυναίκα, δε θέλει να το βλέπει, με έχει πρήξει από τη μέρα που το πήρα. Καταλαβαίνεις ε? (κουνώντας το κεφάλι)

-Καταλαβαίνω (κουνώντας το κεφάλι)

Και λέει δίνεις κανένα Lancia Ypsilon χιλιάρι (ελπίζω να μην μου την πέσουν οι ιταλόφιλοι).

1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Εγώ πάντως καλώς ή κακώς πάντα λέω την αλήθεια.

Και στο τελευταίο που είχε σπάσει 3 φορές DSG είπα στον αγοραστή το δίνω γιατί φοβάμαι μην μείνε σε κανα ξερονήσι και περιμένω γερανό

Σωστός.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dafnoula13 είπε

Πάντως μέσος οικονομικά Έλληνας με 30000-40000 που διάβασα παραπάνω....δεν υπάρχει... Είναι στα 15-25..

Επειδή εγώ το έγραψα, είπα ξεκάθαρα για ταβάνι - και για σχετικά λίγους, όχι ότι ο Έλληνας δίνει κατά μέσο όρο €40.000 για αυτοκίνητο. Κι εμένα με έπαιρνε να πάω με 7-8 χρόνια δάνειο στα 30.000, αλλά για άλλους λόγους δεν ήθελα να μπω σ αυτή τη διαδικασία. Και σίγουρα εμπίπτω στο μέσο Έλληνα οικονομικά. Ενδεικτικά το Qashqai, που ένα μη γυμνό diesel έβγαινε  25.000+, που όπου και να κοιτάξεις δεν παίζει να μη δεις ένα στο δρόμο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ό μέσος Έλληνας δίνει 5000-10000 χωρίς δόσεις και +10000 (βαριά 15000) με δόσεις.

ΥΓ. Και δεν είναι μέσος Έλληνας ούτε αυτός με τα 2000+ εισόδημα το μήνα ούτε αυτός που δεν παίρνει δεύτερο βρακί για να μπορεί να πληρώνει τη δόση και να κάνει την κα...ψούρα του.

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.

Παίδες έχετε καμια ιδέα τί μπορεί να είναι αυτή πρόσθετη λυχνία σε ένα ταμπλό μιας μεταχειρισμένης 156;; Σίγουρα δεν είναι εργοστασιακό.

alfa156-what.jpg

Δημοσ.

Με αυτά που διάζω σαν ts, έφυγα για καινούργιο Renault Clio κούτα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο... Που να μπλέξεις τώρα με εμπόρους, ιδιώτες, συνεργεία, φαναρτζήδες, μεταβιβάσεις, ιστορίες για αγρίους. Κούτα και ηρεμία.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, JimxxZe είπε

Με αυτά που διάζω σαν ts, έφυγα για καινούργιο Renault Clio κούτα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο... Που να μπλέξεις τώρα με εμπόρους, ιδιώτες, συνεργεία, φαναρτζήδες, μεταβιβάσεις, ιστορίες για αγρίους. Κούτα και ηρεμία.

σιγά ρε φίλε δεν ειναι και πυρινικη φυσική να βρεις σωστο αμάξι μτχ

Δημοσ.
10 ώρες πριν, definitio είπε

Παίδες έχετε καμια ιδέα τί μπορεί να είναι αυτή πρόσθετη λυχνία σε ένα ταμπλό μιας μεταχειρισμένης 156;; Σίγουρα δεν είναι εργοστασιακό.

alfa156-what.jpg

Συναγερμός...immobilizer....

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, lasithi12 είπε

σιγά ρε φίλε δεν ειναι και πυρινικη φυσική να βρεις σωστο αμάξι μτχ

Σε μια χώρα με ανυπαρκτους ελέγχους και ατιμωρησία σε όσους ποιανούν ναι είναι δύσκολο, το μόνο που μπορείς να κάνεις να μην ψάχνεις από έμπορο αλλά από ιδιώτη, ιδανικά κάποιον που γνωρίζεις και ξέρεις και το αμάξι, όχι ότι εκεί είσαι σίγουρος αλλά από το άλλο άκρο (μαντράς=θα προσπαθήσει να σε κοροϊδέψει) μάλλον καλύτερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/6/2021 στις 3:41 ΜΜ, telis είπε

Πάντως οι τιμές των καινούργιων αυτοκινήτων είναι εξωφρενικές.

Μα έχουν βάλει πάρα πολλά έξτρα, δηλ από το cruise control, μέχρι έλεγχο πίεσης ελαστικών και όλα τα ενδιάμεσα. Υπάρχουν σε όλα τα μοντέλα και οι basic εκδόσεις.

Επεξ/σία από onelonelystar

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...