Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

egw eimai periergos gia to eksis.

THA arese se olous TOSO POLI to mullholand drive an den eixe ginei tosos ntoros??

Den lew kalh tainia htan , alla oxi pia kai TO ARISTOYRGHMA... ehw dei kai kalliteres.

PS.Chevy chase is the man! :D

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1)Parakaleitai o user Fozzy na ta mazepsei kai na fygei monos tou. An arnithei i timwria tou tha einai argos kai epwdynos akrwtiriasmos.Stin synexeia fotografia tou apolifadiou tha anartithei stin kentrikh seldia tou Insomnia gia paradeigmatismo

2)O user Spiros profanws einai ypo tin ephreia alkool kai narkwtikwn ousiwn kai etsi to adikhma tou thewreitai ptesma kai anagazetai se theash tou Mulholland drive ews otou katalavei to lathos tou.Swfronistika metra isws perilambanoun tin 12 wrh synexh probolh ths Xamenhs lewforou kai en synexeia tou Eraserhead.O user spiros tha exetastei katopin autou sto senario tis Xamenhs Leoforou

Δημοσ.
fozzy:

ta epixeirhmata kata tou mulholand drive einai gnosta

gia na se glitoso xrono

"mas to paizei koultoura"

"den exei senario"

"einai asinartito"

ktl ktl

Τώρα αυτά είναι επιχειρήματα; :roll:

Δεν ανταποκρίνονται καν στην πραγματικότητα... :roll:

Δημοσ.

Το κατάλαβα βρε. :P

Απλώς τα βρίσκω αναληθή και τουλάχιστον γελοία για την συγκεκριμένη ταινία,

αν πράγματι τα λένε αυτά ως "επιχειρήματα".

Δεν ήταν και Η ταινία πάντως...

Νομίζω πως η χειρότερη ταινία που έχω δει, είναι αυτή:

http://www.imdb.com/title/tt0090094/

:roll:

Δημοσ.

Θα πρότεινα μαζί με την χειρότερη ταινία που λέει ο καθένας, να λέει και 2-3 από αυτές που θεωρεί τις καλύτερες. Έτσι γιά να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης ;)

Δημοσ.
tainies pou mou aresan poly

TITANIKOS

You ve got mail' date='

City of Angels

Noting hill

:D :D :D :D :D

edit:

ksexasa to bridget jone's diary! :P :P

PS.se eytiaksa dim???[/quote']

Για μια στιγμή νόμιζα πως διάβαζα post του kavalioti. :roll: :P

Θα πρότεινα μαζί με την χειρότερη ταινία που λέει ο καθένας, να λέει και 2-3 από αυτές που θεωρεί τις καλύτερες. Έτσι γιά να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης ;)

Έχω χρόνο να σκεφτώ; :oops: :roll:

Δημοσ.

Θα πρότεινα μαζί με την χειρότερη ταινία που λέει ο καθένας, να λέει και 2-3 από αυτές που θεωρεί τις καλύτερες

Mia apo tis kaliteres mou:

The Shawshank Redemption (Teleutaia exodos:Rita Xayworth Ellinikos titlos) me Tim Robins kai Morgan Freeman. Mpinia pou den pire oute ena apo ta 7 oscar pou protathike.

Δημοσ.

Λοιπόοον άνοιξα Word για να απαντησω (παιζει να ειναι η δευτερη φορα που το κανω αυτο.. κι εχω 1000+ posts)

Γιατί δεν μου άρεσε το Mulholland Drive?

Πολύ απλά γιατι αυτο το πράγμα δεν ηταν ταινία... ηταν 2+ ωρες ασυναρτητων πλάνων και γιούχου σκηνών απο εναν αποτυχημενο γλυπτη. Δε γουσταρω καθολου το συμβολισμο του! εχω δει κ αλλες ταινιες με αρκετο συμβολισμό αλλα δεν επρεπε να ανοιξω manual ή να ψάξω στο νετ για να βρώ τι συμβολίζει η τάδε σκήνη/αντικείμενο... δεν ειμαι υποχρεωμενος να μπω σε αυτο το τριπακι και ουτε γουστάρω!

Στην τελικη οταν εισαι «δημιουργος» θες να περασεις κάποια μηνυματα στο κοινο σου... μη το κανεις ΤΟΣΟ εγωιστικα ρε γαμώτο.... χρησιμοποιησε κατι συμβολικο ,οκ, μη το δωσεις ετσι χυμα...αλλα δωστο μέσα σε καποια πλαισια κοινης λογικής δεδομένου οτι ανθρωποι ειμαστε..ο καθένας εχει διαφορετικά βιώματα...

Πχ φτιαχνω εγω μια ταινια κ λεμε τωρα... εχω κατι εναλλαγες με κοκκινο κ πρασινο φόντο σε καποιον μπορει να θυμησει ντερμπυ Παναθηναικου ? Ολυμπιακου και να παει το μυαλο του στη βια, σε καποιον άλλο ο συνδιασμος αυτος μπορει να θυμιζει χριστουγεννα, πίτσα, φρέντυ κρούγκερ ή κ εγώ δεν ξέρω τί αλλο...

Δηλαδή τι θέλει να κανει? Να πει παρτε μ**κες δειτε τι εφτιαξα? Και καπακι να βγαζει DVD με 10 hints που πρέπει να προσεξεις? ΕΛΕΟΣ!!! Πόσο ψώνιο μπορει να είναι κανείς μετα απο αυτό?

Και θα ήθελα οοοολοι αυτοι που το θεωρούν τόσο αριστούργημα να μου πουν τι πραγματικά τους αρεσε... αμα ήθελα να κρασάρω τον εγκεφαλο μου θα προτιμούσα να γίνω λιωμα παρά να κάτσω να δω 10 φορές αυτο το πράγμα.

Χωρίς να ξέρω τους περισσοτερους απο εσάς προσωπικά πρεπει να πω οτι εχω παρατηρησει τα ανάλογα topics (χωρις να ποστάρω) και είδα συμπεριφορες τυπου :

-«Εγώ το καταλαβα καλύτερα, εσυ εισαι μικροτσούτσουνος....»

-«Τι ασχολείστε με τον Λύντς?, αντε δειτε Μπεβερλυ Χιλς..»

-«Τι να μας πεις κι εσυ ρε Καραμητρο? Βοσκα τα πρόβατα και άσε μας»

και γενικά μια χλευαστική διαθεση απεναντι σε άτομα που δεν τους αρεσε η εν λόγω ταινια.... αυτο ομώς δε σημαινει οτι ειναι ακούλτουροι,αγράμματοι, μ**κες, low level ή το οτι ποτέ στη ζωή τους δεν αναρωτήθηκαν καποια πράγματα παραπάνω απο το τι θα φάνε και πού θα κοιμηθούν.

Αν θεωρείτε οτι καταλαβατε τι εχει να πεί αυτη η ταινία μπραβο σας, (ΟΧΙ δεν θέλω να μου την εξηγήσετε!) σεβαστείτε όμως και τα ατομά που δεν γουστάρουν τετοιου είδους υλοποιήσεις (τι σκατα φορουμ ειμαστε?) και μην πεφτετε όλοι μαζι να φάτε καποιον και να τον χαρακτηρίσετε.

Τέλος να πώ οτι μετανιώνω τα λεφτά που έδωσα για να παω στο σινεμα να τη δω και να πω οτι το μόνο πραγμα που εκτίμισα απο την ταινια ηταν οτι ο χρόνος ειναι πολύτιμος... Ποτε αλλοτε δεν ειχα την αίσθηση οτι χαραμισα 2 ώρες απο τη ζωή μου και δεν έχω νιώσει πιο κενός....

Αν αυτό ήθελε να καταφέρει ο κυριος Λυντς... τοτε μπράβο...σε μένα πέτυχε!

Τώρα μπορείτε να πέσετε ολοι πανω μου....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...