Evilsmile Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Διαβασα τις προηγουμενες 2-3 σελιδες και παρατηρησα οτι οι περισσοτερες ταινιες που αναφερατε ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ανω του μετριου και ορισμενες απο αυτες ειναι εξαιρετικα καλες. Δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα ο τιτλος του τοπικ αναφερεται στην ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ταινια που εχετε δει. Σταματηστε να τρολαρετε ανελεητα και να γραφετε οτι δεν σας αρεσαν καλες ταινιες για να προκαλεσετετε! Μου ανεβασατε την πιεση βραδυατικα. Δεν βαζω τονους γιατι δεν γουσταρω. ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ
Kasrith Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 να φανταστώ ότι δεν έχεις δει πχ ταινίες του Uwe Boll ε? Don't feed him ρε :Ρ
JERONIMO888 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 circle of eight - 2009 MacGruber - 2010 Unearthed - 2007 Hereafter - 2010 The warriors way - 2010 Black swan - 2011 Jonah Hex - 2010 The resident - 2011 Death at a funeral -2010 Locked down - 2010
Oscar_Mike Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 . . . Black swan - 2011 . . . το Black Swan? το Black Swan??? το Bla...? του Aronofsk...???
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 γιατί στην περίπτωση του Τοξοβόλου μιλάω ολοφάνερα σε τοίχο. Τα ιδια βαρετα επαναληπτικα επειχηρηματα που ακροβατουν για να δικαιολογησουμε οτι ο Κυνοδοντας ειναι μουφα μηπως κ ξεπερασουμε το σοκ των απανωτων διεθνων του διακρησεων. Ας δουμε ομως ποιος ειναι ο τοιχος,shall we? Το τραγναχτα κουφιο επιχειρημα οτι οι κριτικοι στην Αμερικανικη ακαδημια δεν βλεπουν τπτ αλλο εκτος απο Αμερικανικες ταινιες.Βλεπετε ο φιλτατος Μανουελ τους εχει παρει χερακι χερακι εναν εναν κ ξερει απ εξω κ ανακατωτα το CV τους τις συνηθειες του κ βεβαιως βεβαιως εχει ιδια αποψη για τις κριτικες τους ικανοτητες.Για ονομα, μουσικος ειναι ο ανθρωπος κ μαλιστα κατα δηλωση του στο παρελθον ''γνωριζει οτι ειναι πανεξυπνος'' (βλεπετε Αθλητικα στο Ψυχαγωγια σεξιον).Δεν μπορει ενας πανεξυπνος ανθρωπος τωρα να μην ξεπερναει τις δυνατητες της επιστημονικης κοινωνικης ερευνας η οποια απο μονη της θα χρειαζοταν κανα 6μηνο για να συλλεξει valid πληροφοριες για ολα τα παραπανω απο ενα τοσο μεγαλο δειγμα κριτικων.Αρα ναι δεχομαστε την αποψη του Μανουελ ασυζητητι. Παμε τωρα στους ακροβατισμους.Ο Τοξοβολος ειπε ''διεθνης διακρισεις'' κ ο φιλτατος κ πανεξυπνος Μανουελ μιλαει για κανα δυο παραγραφους για την Αμερικανικη Ακαδημια.Ενταξει εμενα αυτο δεν μου φαινεται τοσο για τοιχος.Σε στοκος μου κανει πιο πολυ. Α κ για το θεμα της αποψης των Ινσομνιακ.Βασικα ναι να την δεχτουμε,αλλα οταν δωσμενες αφεντιες μας κανουν ακροβατικα κυρηγματα με ελειμα λογικης επιχειρηματολογιας,ε οκ αμφιβαλω κ γω ως ενα μετρια εξυπνο ατομο που ειμαι. Κατα τα αλλα ο Κυνοδοντας μεσω των πολαπλων διακρησεων του απεδειξε την αξια του οσο κ εαν η εγχωρια παντογνωσια τρωει φρικες!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Κανένα επιχείρημα για το ότι η Αμερικάνικη Ακαδημία δεν έχει δώσει ποτέ βραβείο σε ξένη ταινία; Όχι. Μόνο ειρωνίες και αστήριχτα σχόλια για "κούφιο" επιχείρημα, το οποίο "κούφιο" επιχείρημα δεν μπορούμε να αντικρούσουμε. Ελπίζω να μην περίμενες σοβαρή απάντηση σε τέτοιο έκτρωμα.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Κανένα επιχείρημα για το ότι η Αμερικάνικη Ακαδημία δεν έχει δώσει ποτέ βραβείο σε ξένη ταινία; Όχι. Μόνο ειρωνίες και αστήριχτα σχόλια για "κούφιο" επιχείρημα, το οποίο "κούφιο" επιχείρημα δεν μπορούμε να αντικρούσουμε. Ελπίζω να μην περίμενες σοβαρή απάντηση σε τέτοιο έκτρωμα. Αντε παλι μια φορα να το ξαναπουμε με απλα Ελληνικα (παροτι τα δικα μου πασχουν οφειλω να ομολογησω,αλλα ας κανω μια υστατη προσπαθεια). ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.Δλδ εννοω και ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ (ξερεις διαφορετικες κρατικες υποστασεις συμφωνα με τον ορισμο των Ηνωμενων Εθνων) εκτος ΗΠΑ.Νταξ πιστευω σαν τοιχος που ειμαι να το ειπα πιο σωστα τωρα.Να δω οι στοκοι αν το πιανουν ομως.
Kasrith Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 circle of eight - 2009 MacGruber - 2010 Unearthed - 2007 Hereafter - 2010 The warriors way - 2010 Black swan - 2011 Jonah Hex - 2010 The resident - 2011 Death at a funeral -2010 Locked down - 2010 Ψήθηκα τώρα να δω και της υπόλοιπες ταινίες της λίστας μήπως βρω καμιά ταινιάρα... 1
marantonis Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Παραδοξως, σχεδον ολες οι υπολοιπες που ειπε ειναι στ' αληθεια κακες..
tsioudiver Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 New World Μέχρι τους τίτλους τέλους περίμενα να ξεκινήσει η ταινία..
skiabox Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Ο κινηματογράφος δεν είναι μόνο το Χόλιγουντ. Κάποιος που στη ζωή του έχει δει χιλιάδες έργα Χόλιγουντ και 100 έργα Ευρωπαϊκού και παγκόσμιου κινηματογράφου, είναι απλά άσχετος. Εγώ απορώ και πως κάθισε να δει ένα έργο σαν τον Κυνόδοντα. 100 έργα Ευρωπαϊκού και παγκόσμιου κινηματογράφου?Καμιά 10αριά αξίζει να δει κανείς το πολύ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 100 έργα Ευρωπαϊκού και παγκόσμιου κινηματογράφου?Καμιά 10αριά αξίζει να δει κανείς το πολύ. ε ναι, μην πάθουμε και κάνα overdose ποιοτικού κινηματογράφου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα