Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θα πω ταινια που χαρακτηριζονται σκουπιδια απο ολους αλλα μια ταινια που στο imdb εχει 8,2 και την ειδα προσφατα. Και ο νικητης ειναι The Wrestler. Μιλαμε για καμια υποθεση η ταινια. Ακομα κλαιω τις δυο ωρες που εχασα απο την ζωη μου για να δω ενα ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Δημοσ.

Ε οχι και ταινια του arronofsky ρε παιδια στις χειροτερες ταινιες!

Επισης σε οσους δεν αρεσε το drag me to hell, γιατι ηθελαν κατι τρομακτικο ισως δεν ξερουν το ειδος horror/comedy στις ταινιες.

Θα τους προτεινα να δουνε τα αριστουργηματα στο ειδος τους "evil dead 1, evil dead 2" του sam raimi και ισως εκτιμησουν το ποσο καλη ταινια ειναι το drag me to hell

Α, και καλησπερα σε ολους.

Δημοσ.
Το υπερτιμημένο εκφράζει υποκειμενικότητα.

υπερτιμημένη με βάση τη δημοφιλία της και από τη στιγμή που μιλάμε για ταινία που άντλησε τη δημοσιότητα της από το όνομα και μόνο του σκηνοθέτη σε αντίθεση παράδειγμα με το Hurt Locker που ενώ αντιστοίχως απολαμβάνει θετικής αντιμετώπισης ήρθε από το πουθενά, νομίζω πως έχω το δικαίωμα να είμαι πιο αυστηρός.

Δημοσ.

Δηλαδή καλές οι απόψεις των άλλων, αρκεί να συμπίπτουν με τις δικές μας;

Επειδή δε κατάλαβα τίποτα από το τελευταίο post αρκούμαι στο: Στο Wrestler εγώ βάζω 6-7 ακριβώς επειδή είναι Αρενόφσκι και έχω υψηλότερα στάνταρ. Για μένα το 8.2 την ταξινομεί στις (ελαφρώς) υπερτιμημένες.

Δικαίωμα σου να είσαι όσο αυστηρός θέλεις και χωρίς να θέλω να γίνω εχθρικός, στην τελική δε με ενδιαφέρει κιόλας πόσο αυστηρός είσαι. Αλλά και γω μια έρμη γνώμη έχω δικαίωμα να την εκφράζω χωρίς να μου την ακυρώνουν με έναν αέρα "αντικειμενικότητας".

Edit: Το "από το πουθενά" είναι η Bigelow?

Δημοσ.
υπερτιμημένη με βάση τη δημοφιλία της και από τη στιγμή που μιλάμε για ταινία που άντλησε τη δημοσιότητα της από το όνομα και μόνο του σκηνοθέτη σε αντίθεση παράδειγμα με το Hurt Locker που ενώ αντιστοίχως απολαμβάνει θετικής αντιμετώπισης ήρθε από το πουθενά, νομίζω πως έχω το δικαίωμα να είμαι πιο αυστηρός.

Δηλαδή συγνώμη, λες ότι το wrestler έκανε όσο θόυρυβο έκανε λόγω του σκηνοθέτη και ότι το Hurt Locker που πήρε ένα οσκαρ καλύτερης ταινίας ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ έχει κάνει θόρυβο απο μόνο του κια όχι εξαιτίας του όσκαρ που κυριολεκτικά του χάρισαν?

Δημοσ.
Δηλαδή συγνώμη, λες ότι το wrestler έκανε όσο θόυρυβο έκανε λόγω του σκηνοθέτη και ότι το Hurt Locker που πήρε ένα οσκαρ καλύτερης ταινίας ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ έχει κάνει θόρυβο απο μόνο του κια όχι εξαιτίας του όσκαρ που κυριολεκτικά του χάρισαν?

Δηλαδή στην οσκαρική δεκάδα ποια ταινία ήταν καλύτερη από το "The Hurt Locker";

Από όσα είδα (7/10) μόνο το "Up In The Air" είναι καλύτερο. Εφάμιλλα θα χαρακτήριζα τα "Precious", "District 9" & "Inglourious Basterds".

Οπότε, με δεδομένη τη δεκάδα, δεν θεωρώ τραγική την επιλογή της Ακαδημίας!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εντός θέματος τώρα, δεν βαριέμαι ποτέ να λέω ότι από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει ήταν το "Epic Movie" :eek: .

Δημοσ.

Από όσα είδα (7/10) μόνο το "Up In The Air" είναι καλύτερο. Εφάμιλλα θα χαρακτήριζα τα "Precious", "District 9" & "Inglourious Basterds".

Οπότε, με δεδομένη τη δεκάδα, δεν θεωρώ τραγική την επιλογή της Ακαδημίας!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εντός θέματος τώρα, δεν βαριέμαι ποτέ να λέω ότι από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει ήταν το "Epic Movie" :eek: .

Α, το μη χείρον βέλτιστον. Οκ.

Δημοσ.

Συγνώμη, αλλά οι Μπάσταρδοι μπορεί να μην είναι αριστούργημα αλλά μπροστά στο Hurt Locker είναι ότι καλύτερο έχω δει στην ζωή μου.

Δημοσ.

Καταρχην δεν ηξερα πως το wrestler ειναι του Αρονόφσκι. Απο την αλλη δεν με ενδιαφερει κιολας. Δεν παει να ειναι και του Θεου του ιδιου, εγω ξερω πως σκυλοβαρεθηκα και δεν μου προσφερε τιποτα. Ενα δεκαχρονο σιγουρα θα εκανε μια ταινια πιο ενδιαφερουσα.

Ειλικρινα προτιμω να δω σαχλοκωμωδιες του στυλ meet the spartans η κατι αναλογο. Μια σκηνη τουλαχιστον θα ειναι επιτυχημενη και μπορει να γελασω. Η να δω ταινιες απλως γελοιες σαν αυτες που αναφερθηκαν πριν. Τουλαχιστον μπορει να γελασω απο την βλακεια τους.

Δεν ξερω αν ειναι Worst Movie Ever (σιγουρα δεν ειναι αντικειμενικα) αλλα σιγουρα ειναι ενα απο τα πολλα μηδενικα που κυκλοφορουν. Τελειωνει το εργο και λες τι εγινε τωρα? Αυτο ηταν? Εκατσα δυο ωρες να δω ενα τιποτα?

Δημοσ.
Ειλικρινα προτιμω να δω σαχλοκωμωδιες του στυλ meet the spartans η κατι αναλογο. Μια σκηνη τουλαχιστον θα ειναι επιτυχημενη και μπορει να γελασω. Η να δω ταινιες απλως γελοιες σαν αυτες που αναφερθηκαν πριν. Τουλαχιστον μπορει να γελασω απο την βλακεια τους.

Έχω την υποψία ότι το The Wrestler δεν είναι κωμωδία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...