YiN Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Όχι, σοβαρά αποκλείεται. Θέλω να ζω σε έναν κόσμο που αυτό δεν είναι πραγματική ταινία.
seishirosakura Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Τρολιά μου μυρίζει. Σαν να λες το Supersonic Electronic του Zlad "κανονικό" τραγούδι.
antonl Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Αυτό γυρίστηκε εσκεμμένα έτσι όμως edit: refresh...
bnvdarklord Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Worst movie ever το drag me to hell. Δεν εχω ιδεα γιατι στο imdb εχει 7, ίσως ειναι η μοναδική ταινία που θα βαζα 0.
seishirosakura Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Worst movie ever το drag me to hell. Δεν εχω ιδεα γιατι στο imdb εχει 7, ίσως ειναι η μοναδική ταινία που θα βαζα 0. Calling tzinos.. Μισό λεπτό.
Captain Nemo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μία ταινία που δεν μου άρεσε καθόλου είναι το PUSH στο IMDB σε κάποιους άρεσε αλλα εγώ την βρήκα να είναι κακή στα πάντα Cast, ηθοποιούς, σκηνοθεσία, σενάριο, ειδικά εφέ, φωτογραφία, και πάει λέγοντας θα τις έβαζα χρυσό βατόμουρο με ευκολία.Και όχι δεν είναι Cult που είναι πολύ καλύτερες. http://www.imdb.com/title/tt0465580/
annap Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 εγω δει αρκετες αθλιες...πρωτη μου ερχεται στο μυαλο το date movie http://www.imdb.com/title/tt0466342/
DKNI Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω δει ταινιες στην τηλεοραση και εχω αλλαξει καναλι, εχω δει ταινιες απο το pc και το εχω κοψει, εχω δει ταινιες στο σινεμα και επαιζα με το κινητο μου Αλλα μεσα σε ολες τις μαπες, μια μαπα πρεπει να ξεχωρισω, θα διαλεξω τη μονη ταινια που εφυγα απο την αιθουσα και περιμενα εξω παροτι ειχα πληρωσει κανονικοτατα εισητηριο. Νομιζω λεγοταν Shriek, I know what you did last summer ή καπως ετσι, μια παπαρια με την Βαλερι του Μπεβερλι Χιλς, τοτε που μετα το Scary Movie1 έγινε μόδα να βγαινουν παρωδιες
tzinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 tzinos here, εκαλεσε κανεις? to drag me to hell ειναι αριστουργημα, ειναι το βουλιμικο επος λοολ
basilis5 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 tzinos here, εκαλεσε κανεις? to drag me to hell ειναι αριστουργημα, ειναι το βουλιμικο επος λοολ Το γέλιο που έριξα στην σκηνή με την γριά κ την τυπισσα που πλακονονται δεν θυμάμαι να το έχω ξαναριξει ποτέ. Epic fail και αυτή η ταινία, Όπως κ η persy Jackson και οι ολυμπιοι. Είχε τρελό roster, πολλά λεφτά παραγωγή κι όμως ήταν επικα απαράδεκτη , λυπάμαι όποιον την είδε στο σινεμά
tzinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 χααα μου φαινεται οτι νομιζεις οτι ειπα ειρωνικα οτι το drag me to hell ειναι αριστουργημα! οκ δεν ειναι βεβαια, αλλα.....οποιος ενδιαφερεται να διαβασει αυτη την συζητηση http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=329412&highlight=drag+me+to+hell&page=4 και να δωσει μια 2ρη ευκαιρια στην ταινια μπορει να σοκαριστει με το ποσο διαφορετικη μπορει να ειναι απο αυτο που νομιζει. Η θεωρια αντιμετωπιστηκε ειρωνικα αρχικα, αλλα στην πορεια δες ποσοι πειστικανε και το ξαναδανε! Φυσικα ειναι παντα απλα μια θεωρια και οχι κατι εξακριβωμενο, αλλα τα στοιχεια που την υποστηριζουν ειναι παρα πολλα. Για να ξαναζωντανεψουμε το τοπικ του drag me to hell
bnvdarklord Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 tzinos ισως φταίει οτι μου την προτείνανε για τρομακτικό θρίλερ.Παντως το οτι ολα ειναι στην φαντασία της το είχα καταλαβει, φαινεται εξάλλου, αλλαι η ταινια δεν μ'αρεσε. Ισως αν το παρουσίαζαν αλλιώς...
Mr.Hartnoll Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 ...λυπάμαι όποιον την είδε στο σινεμά δεν θα την έλεγα worst ever, αλλά όταν δίνεις 9 ευρό για το Crank 2 κάπως πονάει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα