Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι η πιο μάπα ταινία ήταν "Μην το πεις ούτε του παππά" με τον MrBean να παίζει τον ρόλο του παππά... Νόμισα ότι θα είχε κάποιο ενδιαφέρον αλλά τελικά δεν μου άρεσε καθόλου...

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Troll 2

και το Manos που ειπε καποιος πιο πανω.. μεγαλη πατατα και αυτη. δεν την ειδα και ολη βεβαια μπορει να βελτιωνοταν στην πορεια :P

Δημοσ.

η γεννηση με τη nicole kitman.ουτε το 1,5Ε που εδωσα το dvd club ουτε το πηγαινε ελα να το επιστρεψω.........

Δημοσ.

Elvira's Haunted Hills (2001)

Πραγματικά δεν θυμάμαι να είδα χειρότερη ταινία,ο μόνος λόγος που την είδα ήταν ότι μου άρεσε η πρώτη

κρίμα αφου παίζει και ο

260970.jpg

Richard O'Brien.(Rocky Horror Picture Show)

Έχω δει πολλές χαζές ταινίες αλλά αυτή δεν είναι καν αστεία.

Δημοσ.
Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι η πιο μάπα ταινία ήταν "Μην το πεις ούτε του παππά" με τον MrBean....

μου έδωσες ιδέα τι θα δω σήμερα, πολύ καλή ταινία

Δημοσ.
Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι η πιο μάπα ταινία ήταν "Μην το πεις ούτε του παππά" με τον MrBean....

μου έδωσες ιδέα τι θα δω σήμερα, πολύ καλή ταινία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Meet the SPartans

50 λεπτά σκουπίδι. Μου την σπάνε οι ταινίες που γίνονται απλά για να μας πάρουν τα λεφτά. Τώρα αν ένα b-movie είναι χάλια , αυτό το περιμένει ο καθένας. Meet the spartans όποιος το είδε σινεμά κλαίει τα λεφτά του. Και ναι μου αρέσουν οι παλαβές κωμωδίες.

Πάντως έχω διαβάσει αρκετές γνώμες για ταινίες που πραγματικά με καίνε τα δάχτυλά μου από το flame που συγκρατώ. Παιδιά μερικοί απλά δεν έχετε δει κακές ταινίες. Το αν δεν σας αρέσει ένα ολόκληρο ιδίωμα (fantasy π.χ.) δεν είναι πρόβλημα της ταινίας. Είναι πρόβλημα δικό σας, ας έχουμε και λίγο αυτογνωσία.

Επεξ/σία από Dakonblackblade
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Meet the SPartans

50 λεπτά σκουπίδι. Μου την σπάνε οι ταινίες που γίνονται απλά για να μας πάρουν τα λεφτά. Τώρα αν ένα b-movie είναι χάλια , αυτό το περιμένει ο καθένας. Meet the spartans όποιος το είδε σινεμά κλαίει τα λεφτά του. Και ναι μου αρέσουν οι παλαβές κωμωδίες.

Πάντως έχω διαβάσει αρκετές γνώμες για ταινίες που πραγματικά με καίνε τα δάχτυλά μου από το flame που συγκρατώ. Παιδιά μερικοί απλά δεν έχετε δει κακές ταινίες. Το αν δεν σας αρέσει ένα ολόκληρο ιδίωμα (fantasy π.χ.) δεν είναι πρόβλημα της ταινίας. Είναι πρόβλημα δικό σας, ας έχουμε και λίγο αυτογνωσία.

Επεξ/σία από Dakonblackblade
Δημοσ.

Χειρότερη για μένα ήταν το Νάρνια... απίστευτη βλακεία...

Τελευταία και - σχεδόν - ελληνική θα πω σίγουρα το Kings of Mykonos...

Θέλω να ξεχάσω ότι το είδα...

Δημοσ.

Χειρότερη για μένα ήταν το Νάρνια... απίστευτη βλακεία...

Τελευταία και - σχεδόν - ελληνική θα πω σίγουρα το Kings of Mykonos...

Θέλω να ξεχάσω ότι το είδα...

Δημοσ.

δεν εχω δει τη ταινια,αλλα αυτη η σκηνη νομιζω ειναι οτι χειροτερο εχει υπαρξει απο αποψη σκηνοθεσιας και εφε!

[ame]

[/ame]

τα νιντζακια που εβαζε καποτε η τηλεοραση οπως και τα ποκεμον ειναι ακρως πιο ρεαλιστικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...