Kopelaras Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι η πιο μάπα ταινία ήταν "Μην το πεις ούτε του παππά" με τον MrBean να παίζει τον ρόλο του παππά... Νόμισα ότι θα είχε κάποιο ενδιαφέρον αλλά τελικά δεν μου άρεσε καθόλου...
tzizzz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Troll 2 και το Manos που ειπε καποιος πιο πανω.. μεγαλη πατατα και αυτη. δεν την ειδα και ολη βεβαια μπορει να βελτιωνοταν στην πορεια
kk1991 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 η γεννηση με τη nicole kitman.ουτε το 1,5Ε που εδωσα το dvd club ουτε το πηγαινε ελα να το επιστρεψω.........
TheELF Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Elvira's Haunted Hills (2001) Πραγματικά δεν θυμάμαι να είδα χειρότερη ταινία,ο μόνος λόγος που την είδα ήταν ότι μου άρεσε η πρώτη κρίμα αφου παίζει και ο Richard O'Brien.(Rocky Horror Picture Show) Έχω δει πολλές χαζές ταινίες αλλά αυτή δεν είναι καν αστεία.
slipknot Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Troll 2 Προφανώς ο σκοπός της ταινίας ήταν να trollάρει.
PeterHeppner Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι η πιο μάπα ταινία ήταν "Μην το πεις ούτε του παππά" με τον MrBean.... μου έδωσες ιδέα τι θα δω σήμερα, πολύ καλή ταινία
PeterHeppner Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι η πιο μάπα ταινία ήταν "Μην το πεις ούτε του παππά" με τον MrBean.... μου έδωσες ιδέα τι θα δω σήμερα, πολύ καλή ταινία
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Meet the SPartans 50 λεπτά σκουπίδι. Μου την σπάνε οι ταινίες που γίνονται απλά για να μας πάρουν τα λεφτά. Τώρα αν ένα b-movie είναι χάλια , αυτό το περιμένει ο καθένας. Meet the spartans όποιος το είδε σινεμά κλαίει τα λεφτά του. Και ναι μου αρέσουν οι παλαβές κωμωδίες. Πάντως έχω διαβάσει αρκετές γνώμες για ταινίες που πραγματικά με καίνε τα δάχτυλά μου από το flame που συγκρατώ. Παιδιά μερικοί απλά δεν έχετε δει κακές ταινίες. Το αν δεν σας αρέσει ένα ολόκληρο ιδίωμα (fantasy π.χ.) δεν είναι πρόβλημα της ταινίας. Είναι πρόβλημα δικό σας, ας έχουμε και λίγο αυτογνωσία. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2010 από Dakonblackblade
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Meet the SPartans 50 λεπτά σκουπίδι. Μου την σπάνε οι ταινίες που γίνονται απλά για να μας πάρουν τα λεφτά. Τώρα αν ένα b-movie είναι χάλια , αυτό το περιμένει ο καθένας. Meet the spartans όποιος το είδε σινεμά κλαίει τα λεφτά του. Και ναι μου αρέσουν οι παλαβές κωμωδίες. Πάντως έχω διαβάσει αρκετές γνώμες για ταινίες που πραγματικά με καίνε τα δάχτυλά μου από το flame που συγκρατώ. Παιδιά μερικοί απλά δεν έχετε δει κακές ταινίες. Το αν δεν σας αρέσει ένα ολόκληρο ιδίωμα (fantasy π.χ.) δεν είναι πρόβλημα της ταινίας. Είναι πρόβλημα δικό σας, ας έχουμε και λίγο αυτογνωσία. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2010 από Dakonblackblade
DimAslan Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Χειρότερη για μένα ήταν το Νάρνια... απίστευτη βλακεία... Τελευταία και - σχεδόν - ελληνική θα πω σίγουρα το Kings of Mykonos... Θέλω να ξεχάσω ότι το είδα...
DimAslan Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Χειρότερη για μένα ήταν το Νάρνια... απίστευτη βλακεία... Τελευταία και - σχεδόν - ελληνική θα πω σίγουρα το Kings of Mykonos... Θέλω να ξεχάσω ότι το είδα...
yanc Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Fatal Deviation Ιρλανδεζικο κουνγκ-φου..nοugh said
yanc Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Fatal Deviation Ιρλανδεζικο κουνγκ-φου..nοugh said
Ntinaras Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 δεν εχω δει τη ταινια,αλλα αυτη η σκηνη νομιζω ειναι οτι χειροτερο εχει υπαρξει απο αποψη σκηνοθεσιας και εφε! [ame] [/ame] τα νιντζακια που εβαζε καποτε η τηλεοραση οπως και τα ποκεμον ειναι ακρως πιο ρεαλιστικα
Sellers Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Αποκλείεται να είναι κανονική ταινία. Ή απλά κάνουν πλάκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα