antonl Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Επίσης ελεεινή ταινία το The Crypt. Το ότι κάποιες «ηθοποιοί» ήταν κουνελάκια του Playboy δεν ήταν αρκετό για να σώσει την κατάσταση
chaplin1981 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 solaris?του ταρκοφσκι ή το remake?του ταρκοφσκι παντως ειναι αριστουργημα.γουστα ειναι αυτα βεβαια..
black_widow Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Legion ( πολύ φόλα η ταινία) The Cell ( έχε χάρη που είχα καλή παρέα και δεν έφυγα στα μισά της ταινίας) Ο Τιτανικός Parormal Activity ( απίστευτα βαρετό) Twilight 1 και 2 ( μαζοχισμός που είδα και το δεύτερο) The Wolfman ( πραγματική απογοήτευση) Kαι πολλές άλλες που δυστυχώς έχω ξεχάσει ακόμα και τον τίτλο τους ( για πολύ ύπνο λέμε). Θυμάμαι δύο ταινίες με υπόθεση κλασικά για μία επιδημία που κάνει τους ανθρώπους σαν ζόμπι με ελάχιστους που έχουν μείνει υγιείς ( η μία μάλιστα είχε και ελάχιστους διαλόγους, σε αυτήν περιέργως κατάφερα και δε κοιμήθηκα) και μία με κάτι καρχαρίες και έναν θησαυρό, κάτι τέτοιο ( σε αυτήν έριξα κάτι ύπνους άλλο πράγμα).
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 solaris?του ταρκοφσκι ή το remake?του ταρκοφσκι παντως ειναι αριστουργημα.γουστα ειναι αυτα βεβαια.. Ε, όχι και του Ταρκόφσκι. Είπαμε να γράψουμε τις χειρότερες ταινίες όλων των εποχών, όχι κλασικά αριστουργήματα που έχουν γράψει ιστορία στον κινηματογράφο.
antonl Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 @black_widow: Προφανώς δεν έχεις δει πραγματικά κακές ταινίες Εντάξει κι εγώ πιστεύω ότι θα βρω αδιάφορο τον Τιτανικό (γι αυτό και δεν τον έχω δει) αλλά δε μπορεί να ναι και "worst movie ever" με τόσα oscar και τόσα εκατομμύρια εισιτήρια. Γενικά βλέπω να μπαίνουν ταινίες που θα μπορούσαν να ναι υποψήφιες για τις πιο υπερτιμημένες ή τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις σε σχέση με τις προσδοκίες κι όχι οι χειρότερες ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου (απ όσες γνωρίζουμε έστω). Βέβαια παίζει και το γούστο του καθενός αλλά και πάλι...
chaplin1981 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Ε, όχι και του Ταρκόφσκι. Είπαμε να γράψουμε τις χειρότερες ταινίες όλων των εποχών, όχι κλασικά αριστουργήματα που έχουν γράψει ιστορία στον κινηματογράφο. αυτο λεω κι εγω αλλα ο φιλος fragiskos89 πιο πανω δεν ξεκαθαριζει αν αναφερεται στο remake
Kasrith Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 @black_widow: Προφανώς δεν έχεις δει πραγματικά κακές ταινίες Εντάξει κι εγώ πιστεύω ότι θα βρω αδιάφορο τον Τιτανικό (γι αυτό και δεν τον έχω δει) αλλά δε μπορεί να ναι και "worst movie ever" με τόσα oscar και τόσα εκατομμύρια εισιτήρια. Γενικά βλέπω να μπαίνουν ταινίες που θα μπορούσαν να ναι υποψήφιες για τις πιο υπερτιμημένες ή τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις σε σχέση με τις προσδοκίες κι όχι οι χειρότερες ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου (απ όσες γνωρίζουμε έστω). Βέβαια παίζει και το γούστο του καθενός αλλά και πάλι... Τζαμπα κουραζεσαι... Παλι επιτρεφουμε στο 'γουστα' κτλ. Και γω βρηκα αδιαφορο τον Τιτανικο, αλλα αντικειμενικα αναγνωριζω πως δεν ειναι ουτε κοντα σε Worst Movie Ever
john2gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Τζαμπα κουραζεσαι... Παλι επιτρεφουμε στο 'γουστα' κτλ. This. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε δει πιο μούφες ταινίες από τις γνωστές που απλά δεν σας άρεσαν!
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 This. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε δει πιο μούφες ταινίες από τις γνωστές που απλά δεν σας άρεσαν! Συν το ότι όσο μεγαλύτερο το hype (αν σας την παρουσίασαν ως την καλύτερη ταινία στο είδος της/όλων των εποχών/των τελευταίων χρόνων κλπ), τόσο χειρότερη και η αντίδραση -αν δεν σου αρέσει (πχ "πω πω τι μούφα θεε μου!").
PCM Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Θέλετε πραγματικά ΚΑΚΗ ταινία? Ιδού: Manos: The Hands of Fate [ame]http://www.youtube.com/watch?v=tRcGukCdr3c[/ame] Η οποία στην ουσία επειδή το manos στα λατινικά σημαίνει χέρια, ο πραγματικός τίτλος της είναι "Hands:The Hands of Fate". Ο Ταραντίνο μάλιστα είπε ότι είναι απο τις αγαπημένες του..(για πλάκα μάλλον) Ντάξει δεν την είδα όλη, άντεξα μέχρι την μέση που αρχίζουν οι θυσίες Άθλια σκηνικά, χειρότεροι χαρακτήρες ακόμα και ο σκηνοθέτης παραδέχτηκε ότι ήταν κακή η ταινία.
PeterHeppner Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 hurt locker zombieland no country for old men etc etc... με όλο την σεβασμό, δεν ξέρεται τι σας γίνεται
Sellers Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 με όλο την σεβασμό, δεν ξέρεται τι σας γίνεται Για πες μας να μάθουμε.
seishirosakura Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Θέλετε πραγματικά ΚΑΚΗ ταινία?Ιδού: Manos: The Hands of Fate http://www.youtube.com/watch?v=tRcGukCdr3c Η οποία στην ουσία επειδή το manos στα λατινικά σημαίνει χέρια, ο πραγματικός τίτλος της είναι "Hands:The Hands of Fate". Ο Ταραντίνο μάλιστα είπε ότι είναι απο τις αγαπημένες του..(για πλάκα μάλλον) Ντάξει δεν την είδα όλη, άντεξα μέχρι την μέση που αρχίζουν οι θυσίες Άθλια σκηνικά, χειρότεροι χαρακτήρες ακόμα και ο σκηνοθέτης παραδέχτηκε ότι ήταν κακή η ταινία. Από το HIMYM μου ήρθε η "όρεξη" να την δω αυτήν.. Όντως τόσο άσχημα;
antonl Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Αν τη δεις πάντως, η επόμενη ταινία θα σου φανεί για oscar Δεν την έχω δει αλλά διάβασα λίγο τα comments και σχετικές πληροφορίες (αν και το trailer αρκεί μάλλον). Κι όσο να ναι 8η χειρότερη θέση στο imdb δεν την παίρνεις και τόσο εύκολα.
PCM Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Από το HIMYM μου ήρθε η "όρεξη" να την δω αυτήν.. Όντως τόσο άσχημα; Hehe όντως το θυμαμαι το reference επειδή έβλεπα τακτικά HIMYM, ωραίος. Επίσης, να ξέρετε υπάρχει πάντα το Mystery Science Theater 3000 Για όσους δεν το ξέρετε τα σπάει για αυτούς που ενδιαφέρονται για B movies αλλα και C , D movies... To ωραίο concept του είναι ότι τους βλέπεις που σχολιάζουν τις αισχρές αυτές ταινίες και συνάμα βλέπεις και την ταινία αυτή καθεαυτή... (Δείτε ποσο πολύ μοιάζουν με NICOLAS CAGE και SEAN PENN :-D ) [ame]http://www.youtube.com/watch?v=UlZlDu9KCWo&NR=1[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα