Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Το Zombieland και το War Of The Worlds 2 : The Next Wave
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Τι βλεπουν τα ματια μας σαυτο το τοπικ.... Αποψεις boy,αποψεις
spacefart Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 @ SPANK +1 για τα jason bourne! τα σπανε οσες φορες και να τα δω γουσταρω απιστευτα! και η πιο τελεια περιγραφη για το lotr: http://www.youtube.com/watch?v=b0sc-gS9AqM χαχαχαχα :lol:
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μήπως είναι καλύτερα αυτοί που έχουν γνώμη για μια ταινία, να την έχουν ΔΕΙ τουλάχιστον; Ξέρετε, να αποφύγουμε αυτά τα "είδα τα γράμματα και βαρέθηκα και έφυγα γιατί δε μου άρεσε το font" και "ήταν εκεί ένας τύπος και κάτι έλεγε και μετά με πήρε ο ύπνος, ήταν και 4 τα ξημερώματα..."
suspiria Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 βασικα η μονη ταινια που εφυγα απο τον κινηματογραφο ηταν ο αγγλος ασθενης!ειχα βγαλει σπυρια δεν μπορουσα να κατσω αλλο!ελεος!
SweeT_DreamS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Κι εγώ στην αρχή ψιλοβαρέθηκα στον Άγγλο ασθενή, αλλά στην πορεία άρχισε να μου αρέσει. Γενικά, ακόμη κι αν δε μου αρέσει μία ταινία, σπάνια δεν την βλέπω μέχρι το τέλος. Αλλά σ'αυτές που δεν άντεξα πραγματικά, ήταν στο Evening και στο The good night. edit: τώρα που το θυμήθηκα, ας προσθέσω και το "Hangover"! Κατά τη γνώμη μου, αξίζει βραβείο "Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή". Πρώτη φορά βαρέθηκα τόοοσο πολύ στον κινηματογράφο που σκέφτηκα να φύγω. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2010 από SweeT_DreamS
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μήπως είναι καλύτερα αυτοί που έχουν γνώμη για μια ταινία, να την έχουν ΔΕΙ τουλάχιστον; Ξέρετε, να αποφύγουμε αυτά τα "είδα τα γράμματα και βαρέθηκα και έφυγα γιατί δε μου άρεσε το font" και "ήταν εκεί ένας τύπος και κάτι έλεγε και μετά με πήρε ο ύπνος, ήταν και 4 τα ξημερώματα..." πολλά ζητάς...
yannis27gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Το Zombieland και το War Of The Worlds 2 : The Next Wave Το Zombieland ήταν εντελώς χαβαλέ ταινία κι ως τέτοια πρέπει να κρίνεται. Αν την πήρες στα σοβαρά λογικό να τη θεωρείς άθλια. Αλλά ΟΚ, απόψεις.
antonl Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Χειρότερη ταινία ever μπορεί να μην είναι αλλά αυτό το "War Of The Worlds 2" είναι τουλάχιστον τραγικό σαν sequel. ΟΚ και το 1 δεν ήταν καμιά ταινιάρα αλλά ήταν τουλάχιστον αναμενόμενο χολυγουντιανό μπαμ-μπουμ με εξωγήινους. Καμιά επαφή με το 2 που έμοιαζε υπερβολικά low-budget ή έστω «φτινιάρικο» με ηθοποιούς από σχολικό θίασο. Σαν παρωδία ένα πράμα.
Kasrith Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 βασικα η μονη ταινια που εφυγα απο τον κινηματογραφο ηταν ο αγγλος ασθενης!ειχα βγαλει σπυρια δεν μπορουσα να κατσω αλλο!ελεος! λολ
Fragiskos89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Solaris,the mexican,sex & the city (αντιμετωπισα γκρινια μεχρι τελικης πτωσης για να την δω και δυστυχως για μενα εχασα...).Αυτες ειναι στο worst 3 για μενα.
yannis27gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ρε σεις, μήπως άλλαξε το thread σε "μέτριες" ταινίες; Γιατί αυτές που βάζετε δεν είναι δα και ότι χειρότερο. Έλεος δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα