Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Worst movie ever για εμένα απο παλίες ειναι το λεπτή κόκκινη γραμμή πραγματικά η μόνη ταινία που με πήρε ο ύπνος μετα απο μια ώρα (και οχι δεν ήμουν κουρασμένος ),και απο πιο πρόσφατες το G.I.Joe τι πατάτα θεέ μου :cry:

Απο Bmovies παλιές που πετυχαίνω που και που στην τηλεόραση ειναι τα Tremors (1990) αυτη με κάτι σκουλήκια κάτω απο την γη τρελλή κωμωδία και εχει βγει και τριλογία :lol:

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και τωρα θα πω κατι που θα κανει πολλους να με κραξουν αλλα μια απο τις χειροτερες ταινιες ,καθαρα προσωπικα, για μενα ειναι.......

ο αρχοντας των δαχτυλιδιων

εχω δοκιμασει 3 φορες να δω το πρωτο και δεν εχω αντεξει πανω απο 25 λεπτα...

μπορει να ειναι σουπερ ταινια με φοβερα σκηνικα, τοπια ,σκηνοθεσια, μουσικη κ ολα τα σχετικα αλλα δεν το παλεψα καθολου (και η πλακα ηταν οτι ανυπομονουσα και να το δω...)

• Moderators
Δημοσ.
και τωρα θα πω κατι που θα κανει πολλους να με κραξουν αλλα μια απο τις χειροτερες ταινιες ,καθαρα προσωπικα, για μενα ειναι.......

μπορει να ειναι σουπερ ταινια με φοβερα σκηνικα, τοπια ,σκηνοθεσια, μουσικη κ ολα τα σχετικα αλλα δεν το παλεψα καθολου (και η πλακα ηταν οτι ανυπομονουσα και να το δω...)

Και οι αγαπημενες σου ταινιες ειναι...?

Αν και οσον αφορα το παραπανω,αν δεν την δεις δεν νομιζω πως μπορεις να εκφερεις αποψη.25 λεπτα συνολο και απο τις 3 ταινιες?

• Super Moderators
Δημοσ.

και η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη η Γεωργία Βασιλειάδου! FUCK YEAH!!!

Δημοσ.

Στην πυρά και μετα λιθοβολισμό :devil: Οχι εντάξει ειναι θέμα γούστου αν σου αρέσουν τέτοιου είδος ταινίες φαντασίας με εφε κτλπ.Ξέρω και αλλους που κάτι άρχοντες των δαχτυλιδιών,matrix,spiderman κτλπ δεν μπορούν να τις δουν,ειναι καθαρά θέμα γούστου

Δημοσ.

τα πρωτα 25 λεπτα απο την πρωτη μονο...δεν αντεξα παραπανω κ η φαση ειναι οτι ηθελα να τη δω, 3 φορες προσπαθησα , τελευταια φορα πριν κανα 3μηνο.

τωρα οσον αφορα αγαπημενες καποιες που μου ερχονται στο μυαλο (και βασικα εχω δει πανω απο 6-7 φορες)

star wars, The Shawshank Redemption, Running Scared, man on fire, It's a Wonderful Life, The Big Sleep, Godfather, once upon a time in america, once upon a time in the west, spaghetti western

scarface, die hard

και παρα πολλες αλλες

γενικα δεν τα παω καλα με ιπποτες,ξωτικα, δαση, αλογα και τετοια...

Δημοσ.

Εγώ φίλε μου τις έχω δει και τις τρείς και έχω να σου πω ότι είναι απο τα πιο βαρετά πράγματα που έχω δει. Όπως τα λες είναι τα πράγματα. Ωραία σκηνικά, ωραία τοπία μπλα μπλα μπλα, αλλά αν ήθελα να δω τοπία και ωραία μέρη και όμορφη ατμόσφαιρα θα πήγαινα ταξίδι δεν θα έβλεπα ταινία. (Ειδικά στο δεύτερο μέρος που ξεκίνησε εκείνη η ατελείωτη μάχη... Πωωωωωω... Ένα βήμα πριν δέσω το κορδόνι στο μπράτσο ήμουν.)

Δημοσ.

Αφού ολοι έχετε αναφέρει ολοι τις αγαπημένες σας ταινίες θα βγω και γω λίγο offtopic και θα αναφέρω μερικές και απο τις δικιές μου

Back to the Future Trilogy (1985,1989,1990)

Η τελευταια Εξοδος Ριτα Χεϊγουορθ (1994)

Sleepers (1996)

Star Wars (Ολα τα star wars)

Lord of the Rings Trilogy

The Bourne Identity

The Bourne Ultimatum

Transformers 1,2

Ironman 1

Δημοσ.
το "δηθενια" ενοειται πως ειναι καθαρα η δικια μου αποψη (οπως φανταζομαι ολοι εδω περα λενε την αποψη τους κ δεν εκφραζουν το κοινο αισθημα) και απλα τυχαινει για την συγκεκριμενη ταινια να εχω πολυ ασχημη γνωμη γιατι (προσωπικη παντα αποψη) νομιζω οτι ειναι μιαμιση ωρα "και καλα" κοινωνικου σχολιασμου χωρις ομως να λεει κατι ουσιωδες χρησιμοποιωντας ηλιθια κλισε (κ καλα για σχολιασμο -"ρε μ@λ@κ@, ναι ρε μ@λ@κ@,μ@λ@κ@"- αλλα στην τελικη απλα για εντυπωσιασμο, θα μπορουσε καλιστα να ηταν εκπομπη της τατιανας

εντελως φιλικα, την γνωμη μας λεμε παντα

Άστα αυτά και φέρε μια μπύρα. Φέρε μια μπύρα. ΦΕΡΕ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ. ΦΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ :lol::lol::lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...