chaplin1981 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 διαχρονικα ναι.κοιτα να δεις που νομιζα οτι μονο εγω την βρισκω με καφριλες.ειμαστε πολλοι τελικα. και απ'οτι βλεπω απο την αβαταρα(sic) σου βλεπεις και anime christiana.καλη φαση.
christiana78 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Α , ναι ξέρω άτομα που έχουν συλλογές τεραστιες μόνο με καφρίλες!.?
tr3quart1sta Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 worst movie ever: shaun of the dead!!!!! :eek::eek: γκρικ γκρικ γκρικ
elvisjedi Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 και εγω θα συμφωνησω με τον ευγενιο που εβαλε το σπιρτοκουτο... εχω δει σαβουρα και σαβουρα αλλα τετοια δηθενια και ανοησια κ ανουσια μαζεμενη σε μια ταινια ποτε.. με τεραστια διαφορα απο ολες η χειροτερη ταινια ever! 1000 φορες να ξαναδω την επιστροφη των καθαρματων που ειχε και αφθοονο γελιο! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZwXuGqLRZPE]η επιστροφη των καθαρματων !!!![/ame]
chaplin1981 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 και εγω θα συμφωνησω με τον ευγενιο που εβαλε το σπιρτοκουτο...εχω δει σαβουρα και σαβουρα αλλα τετοια δηθενια και ανοησια κ ανουσια μαζεμενη σε μια ταινια ποτε.. με τεραστια διαφορα απο ολες η χειροτερη ταινια ever! 1000 φορες να ξαναδω την επιστροφη των καθαρματων που ειχε και αφθοονο γελιο! η επιστροφη των καθαρματων !!!! σε καταλαβαινω απολυτα αλλα το "δηθενια" εμπιπτει στα προσωπικα γουστα του καθενος.εχει γινει ενα μπερδεμα γενικοτερο τα τελευταια 30 χρονια με το τι ειναι "κουλτουριαρικο" και τι οχι.υπαρχει ενα αμαλγαμα lifestyle και διανοουμενισμου το οποιο εχει καταστρεψει τον εν λογω χωρο(και οχι μονο).δε μπορει ομως σε καμια περιπτωση να βαφτιζουμε κατι "δηθενια" μονο και μονο επειδη δεν μας εκφραζει ή δεν το καταλαβαινουμε απολυτα(οχι λογω iq,αλλα λογω εμπειριας). η Guernica για παραδειγμα(ασχετως αν προκειται για πινακα,δεν κανω διακρισεις στην τεχνη)μπορει ανετα να χαρακτηριστει δηθενια και ισως και μπουρδα.σαφως ομως δεν ειναι ετσι.
yannis27gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δηθενιά για τον ίδιο (παρεπιπτόντως και για μένα). Τη γνώμη του λέει ο άνθρωπος. Δε μιλάει για τη δικιά σου οπότε δε βλέπω το λόγο υπεράσπισης της ταινίας
chaplin1981 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 μα δεν υπερασπιστηκα την ταινια.ισα ισα που ανεφερα εξαρχης οτι ειναι προσωπικο γουστο του καθενος.
yannis27gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 ...δε μπορει ομως σε καμια περιπτωση να βαφτιζουμε κατι "δηθενια" μονο και μονο επειδη δεν μας εκφραζει ή δεν το καταλαβαινουμε απολυτα(οχι λογω iq,αλλα λογω εμπειριας)... Τότε προς τι αυτό το σχόλιο; Προτιμάς politically correct σχόλια; Ή κάτι άλλο που δεν αντιλαμβάνομαι;
chaplin1981 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 νομιζω οτι δεν χρειαζεται να δημιουργουμε θεματα εκει που δεν υπαρχουν.ειπε την γνωμη του πολυ ωραια αλλα ειπα κι εγω την δικη μου χωρις κραξιματα και λοιπες αηδιες.δεν βλεπω τον λογο να υπερασπιζεσαι τον φιλο elvisjedi.μπορει να το κανει και μονος του προφανως.
yannis27gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Είναι ότι είναι μάπα το ματς, κατάλαβες; Παρεξηγιάρη
elvisjedi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 το "δηθενια" ενοειται πως ειναι καθαρα η δικια μου αποψη (οπως φανταζομαι ολοι εδω περα λενε την αποψη τους κ δεν εκφραζουν το κοινο αισθημα) και απλα τυχαινει για την συγκεκριμενη ταινια να εχω πολυ ασχημη γνωμη γιατι (προσωπικη παντα αποψη) νομιζω οτι ειναι μιαμιση ωρα "και καλα" κοινωνικου σχολιασμου χωρις ομως να λεει κατι ουσιωδες χρησιμοποιωντας ηλιθια κλισε (κ καλα για σχολιασμο -"ρε μ@λ@κ@, ναι ρε μ@λ@κ@,μ@λ@κ@"- αλλα στην τελικη απλα για εντυπωσιασμο, θα μπορουσε καλιστα να ηταν εκπομπη της τατιανας εντελως φιλικα, την γνωμη μας λεμε παντα
Sellers Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Man και αυτό και το Shaun of the Dead (2004) είναι εκπληκτικές και πρωτότυπες ταινίες με αγγλικό χιούμορ και ατμόσφαιρα. Απορώ πως την πήρες τόσο στραβά την ταινιούλα.(To μόνο κακό ότι είναι λίγο ίδιες αυτές οι 2:lol:) Να ρωτήσω μπορούμε να βάλουμε και bmovies που εχουν γράψει ιστορία και εχουν γίνει cult στο παρόν οι μόνο ταινίες που δε βλέπονται. Δεν ξέρω αν εχουν αναφερθεί τα Turkish Star Wars. Turkish Rambo Turkish Superman και δε σημαζεύεται με καλύτερο όλων το 1ο φυσικά!!! http://www.youtube.com/watch?v=cufQD5Y31ZA Φίλε μιλάμε αν το ψάξεις βρίσκεις πολλά διαμάντια εδω πέρα: Turkish Superman VS Indian Superman
chaplin1981 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 το "δηθενια" ενοειται πως ειναι καθαρα η δικια μου αποψη (οπως φανταζομαι ολοι εδω περα λενε την αποψη τους κ δεν εκφραζουν το κοινο αισθημα) και απλα τυχαινει για την συγκεκριμενη ταινια να εχω πολυ ασχημη γνωμη γιατι (προσωπικη παντα αποψη) νομιζω οτι ειναι μιαμιση ωρα "και καλα" κοινωνικου σχολιασμου χωρις ομως να λεει κατι ουσιωδες χρησιμοποιωντας ηλιθια κλισε (κ καλα για σχολιασμο -"ρε μ@λ@κ@, ναι ρε μ@λ@κ@,μ@λ@κ@"- αλλα στην τελικη απλα για εντυπωσιασμο, θα μπορουσε καλιστα να ηταν εκπομπη της τατιανας εντελως φιλικα, την γνωμη μας λεμε παντα εννοειται οτι λεμε την γνωμη μας και ειναι σεβαστες ολες. ολα ειναι θεμα γουστου και τιποτα περισσοτερο.αλιμονο αν συμφωνουσαμε ολοι.ακομα στις σπηλιες θα ημασταν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα