Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει, μερικά για την εποχή τους ήταν μέτριες ταινίες και απλά τώρα που τις βλέπουμε τις βγάζουμε πατάτες (μιας και έχουν περάσει τόσα χρόνια άλλωστε). Πρέπει να είμαστε πιο επιεικείς με ταινίες του 84 :P

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τί να πρωτοδιαλέξει κανείς; τυχαία ότι μου ρχεται...

πολύ πρόσφατα σηκώθηκα στη μέση της προβολής του kick ass γιατί δεν άντεχα άλλη αηδία

το Alexander the great με την Τζολί με τα χίλια ζόρια το είδα ως τη μέση, αλλά ποτέ δεν είδα το άλλο μισό και ούτε πρόκειται

το Hot Fuzz τρελά ανούσιο και μη αστείο οπότε ποτέ δε το είδα ολόκληρο

το men who stare at goats είναι μια κοτσάνα και μισή με διάσημο καστ και το είδα ολόκληρα μόνο γιατί μου κίνησαν το ενδιαφέρον οι προεκτάσεις του θέματος το οποίο ο σεναριογράφος απαύτωσε ανάποδα

γενικά σχεδόν όλες οι ταινίες που έχουν μοναδική υπόθεση το πιστολίδι, τις μπουνιές και τις αυτοκινητιστικές καταδιώξεις με γαρνιτούρα βρισίδι είναι απαίσιες και μου πονάνε τα μάτια και το μυαλό

οι ταινίες που δείχνουν μαύρους να μιλούν τη διάλεκτο του γκέτο, να πουλάν ναρκωτικά και να πυροβολούν απορρίπτονται ασυζητητί..

ταινίες σαν του Στίβεν Σιγκάλ όπου ένας γαμάουα δέρνει τους πάντες και τα πάντα για να εκδικηθεί τον άδικο χαμό γυναίκας/παιδιών/γονιών/αδερφών

ψευτοκοινωνικές ταινίες στις οποίες ο αδερφός απαυτώνει τη γυναίκα του αδερφού του η οποία βέβαια έκανε λεσβιακό με την αδερφή τους και φάση με τον πεθερό για να γίνουν όλα μπάχαλο και να καταλήξουμε σ' ένα δακρύβρεχτο συμπέρασμα είναι τόσο παθέτικ...

ταινίες που δείχνουν ναρκωτικά και την υποκολουλτούρα των ναρκομανών ως κουλ καταστάσεις καταφέρνουν με επιτυχία να μου θυμίσουν τη χαμηλή ενέργεια και την αποβλάκωση που σχετίζεται με όλα αυτά.. από μακρυά..

και και και και.....

γενικά... ο χώρος του θεάματος είτε πρόκειται για κινηματογράφο είτε για μουσική έχει το πολύ μεγάλο πρόβλημα ότι συνήθως στοχεύει στον εύκολο εντυπωσιασμό του μυαλού και έχει γραμμένη την ψυχή... η οποία θέλει έμπνευση, ανύψωση από την καθημερινότητα της μιζέριας, υπενθύμιση ότι είμαστε κάτι περισσότερο, φως. μμμμμ καλά υπάρχουν πολλές εξαιρέσεις...

Δημοσ.

Δεν νομίzω οτι ήταν ποτε μέτρια ταινία.Νομίζω οτι γυρίστηκε με την επίγνωση οτι ήταν cult.δεν μπορώ δηλ να δεχτώ οτι κάποιο συντελεστες πήραν στα σοβαρά αυτή τη ταινία :lol:

οσο για το "The Spirit".....the horror...the horror....:eek:

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt0122037/

respect.το ειχα φαει στη μαπα απο τον αντ1 τις μεταμεσονυχτιες ωρες εκει γυρω στο 2000 μου ημουν φοιτητης και ξημεροβραδιαζομουν.

ζομπι που λιωνουν(yeaaah)με αγιασμο,μια αθλια πρωταγωνιστρια που στη μιση ταινια τρεχει με τα εσωρουχα σαν τρελη και αλλα πολλα.ΤΟ γελιο.ψαχνω κανα δυο ακομα bmovies που τις επαιζε τοτε παλι ο αντ1 που ηταν επισης τραγικες.αν τις βρω θα τις παραθεσω.

το the spirit δεν κανω καν την αποπειρα να το δω.δεν θελω να ξενερωσω μετα το γαματο sin city...

Δημοσ.

Τα cult horror είναι ένοχη απόλαυση για μένα :o Δεν ξέρω πόσες τέτειες βλακείες έχω δει.. αλλά δε μπορώ να αντισταθώ ειδικά αν είναι 80s Βέβαια έτσι ανκάλυψα και τον Argento που τον θεωρώ θεο τον άνθρωπο ...εκπληκτικές σεκάνς αγωνίας με ελάχιστο μπάτζετ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
το Hot Fuzz τρελά ανούσιο και μη αστείο οπότε ποτέ δε το είδα ολόκληρο

Man και αυτό και το Shaun of the Dead (2004) είναι εκπληκτικές και πρωτότυπες ταινίες με αγγλικό χιούμορ και ατμόσφαιρα. Απορώ πως την πήρες τόσο στραβά την ταινιούλα.(To μόνο κακό ότι είναι λίγο ίδιες αυτές οι 2:lol:)

Να ρωτήσω μπορούμε να βάλουμε και bmovies που εχουν γράψει ιστορία και εχουν γίνει cult στο παρόν οι μόνο ταινίες που δε βλέπονται.

Δεν ξέρω αν εχουν αναφερθεί τα

Turkish Star Wars.

Turkish Rambo

Turkish Superman και δε σημαζεύεται με καλύτερο όλων το 1ο φυσικά!!!

[ame]

[/ame]

Γυναίκες απαγορεύονται δια ροπάλου στην διάρκεια της προβολής.

Εξαιρουμένων των ανοιχτόμυαλων milfs - fckbudies - nymfos κτλ

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Τα cult horror είναι ένοχη απόλαυση για μένα :o Δεν ξέρω πόσες τέτειες βλακείες έχω δει.. αλλά δε μπορώ να αντισταθώ ειδικά αν είναι 80s Βέβαια έτσι ανκάλυψα και τον Argento που τον θεωρώ θεο τον άνθρωπο ...εκπληκτικές σεκάνς αγωνίας με ελάχιστο μπάτζετ.

καλα ο Argento ειναι ο αγαπημενος μου.τα εχω δει ολα και τον θεωρω the best.σαφεστατα οι σπλατεριες και οι bmovies ειναι cult και ειναι γαματος ο χαβαλες που βγαζουν.απλα ηθελα να παραθεσω μια bmovie για τους αδαεις :lol:

θυμηθηκα και αυτο...http://www.imdb.com/title/tt0401271/

ειναι του 2005 βεβαια αλλα εχει αισθηση 80s.

Επεξ/σία από chaplin1981
Δημοσ.

The Curse of El Charro:lol::lol:

Μου ξέφυγε αυτή...

Το τρείλερ που είδα μου έκαψε τα μισά εγκεφαλικά κύτταρα.Πρέπει να δω την ταινία αυτή!

Και

"Γυναίκες απαγορεύονται δια ροπάλου στην διάρκεια της προβολής.

Εξαιρουμένων των ανοιχτόμυαλων milfs - fckbudies - nymfos κτλ"

οχι δε φεύγω, δε φεύγω , δε φεύγω :P

Δημοσ.
The Curse of El Charro:lol::lol:

Μου ξέφυγε αυτή...

Το τρείλερ που είδα μου έκαψε τα μισά εγκεφαλικά κύτταρα.Πρέπει να δω την ταινία αυτή!

Και

"Γυναίκες απαγορεύονται δια ροπάλου στην διάρκεια της προβολής.

Εξαιρουμένων των ανοιχτόμυαλων milfs - fckbudies - nymfos κτλ"

οχι δε φεύγω, δε φεύγω , δε φεύγω :P

αχαχαχαχαχχααχχααχαχχααχα.θα παθεις πλακα.στο star την ειχα πετυχει.τα ειχα δει ολα.το εβλεπα μαζι με την τοτε κοπελα μου και ειχε παθει σοκ με τον τροπο που αντιμετωπιζα την ταινια.

Δημοσ.
Δεν νομίzω οτι ήταν ποτε μέτρια ταινία.Νομίζω οτι γυρίστηκε με την επίγνωση οτι ήταν cult.

Με ελάχιστες εξαιρέσεις (Black Diamond-Karate Blind Τυφλή Φυγή - Ο πανίσχυρος μεγιστάνας των Νίντζα) αυτή η ηθελημένη προσπάθεια και καλά για cult B δεν πετυχαίνει ποτέ.

Οι καλύτερες Β είναι αυτές που ξεκίνησαν για σοβαρές αλλά λόγο συνθηκών έλλειψης ταλέντου - χρημάτων αλλά όχι και φαντασίας κατέληξαν σε αποτέλεσμα που προσφέρει αβίαστα άφθονο γέλιο λόγο αμέτρητων εξόφθαλμων λαθών.

Δημοσ.

christiana τσακωσε και μια λιστα που βρηκα.τις περισσοτερες τις εχω δει..

1) Macabre (1980)

2) Demonia (1990)

3) Rabid (1976)

4) Kingdom of the Spiders (1977)

5) The Brain That Wouldn’t Die (1962)

6) Madman (1982)

7) Thirst (1979)

8) Satan’s Little Helper (2004)

9) Shredder (2003)

10) Black Sunday (1960)

11) Tombs of the Blind Dead (1971)

12) The Bloodstained Shadow (1978)

13) Kidnapped (1974)

14) Class of Nuke Em High 2: Subhumanoid Meltdown (1991)

15) The Dead Pit (1989)

16) Frankenhooker (1990)

17) Student Bodies (1981)

18) El Topo (1970)

19) Army of Darkness (1993)

20) House of Whipcord (1975)

21) From Beyond (1986)

22) The Wicker Man (1973)

23) Visiting Hours (1982)

24) Let’s Scare Jessica to Death (1971)

25) Tenebre (1982)

Δημοσ.
Το ReAnimator δε βλέπω.:-)

οντως δεν το εχει μεσα ο ιεροσυλος.ειναι τοσα πολλα ρε γμτ που δεν θυμαμαι κι εγω ποιο να πρωτοαναφερω.ζητω οι bmoβιες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...