Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η χειρότερη που έχω δεί η οποία σε εκνευρίζει κιόλας είναι το μπέογλουφ με τον christofer lambert. όχι αυτήν την 3δ που βγήκε τώρα πρόσφατα αλλά μία αρκετά παλιά. :eek::eek::eek:

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
η χειρότερη που έχω δεί η οποία σε εκνευρίζει κιόλας είναι το μπέογλουφ με τον christofer lambert. όχι αυτήν την 3δ που βγήκε τώρα πρόσφατα αλλά μία αρκετά παλιά. :eek::eek::eek:

ΤΡΑΓΙΚΗ ταινια γενικα. Μιλαμε το απολυτο trash cinema σε ολο του το μεγαλειο.

Δημοσ.
Μια και το γυρισαμε στην χειροτερη σκηνη μαχης,ιδου και η καλυτερη

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά εκεί που τραβάει "χειρόφρενο" με το άλογο για να περάσει κάτω από το φορτηγό πέθανα στα γέλια :lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
Και κατι απο ελλαδα

Γιατί ακριβώς το σπιρτόκουτο και το κακό είναι οι χειρότερες ταινίες που έχεις δει?:-(

Δημοσ.
Γιατί ακριβώς το σπιρτόκουτο και το κακό είναι οι χειρότερες ταινίες που έχεις δει?:-(

Πολυ βρισιδη στο σπιρτοκουτο...υπερβολικα πολυ εως αηδιας. Τωρα για το κακο...(; ) πλακα με κανεις; Δε λεω το remake που ειναι κωμωδια αλλα το πρωτο που ηταν και καλα θριλερ. Αυτο που γυριστηκε με μια καμερα.

Δημοσ.

το σπιρτοκουτο ηταν "ιδιαιτερη" ταινια που σιγουρα δε μπορει να γινει αρεστη σε ολους.οπως λεει και ενας φιλος σε σε ενα site:

Την παρακμαζουσα ελληνικη κοινωνια εκφραζει αυτη η ταινια. Το αμερικανικο ονειρο ενταγμενο στο κεφαλι του Έλληνα μεσηλικα μικροαστου, οι νεοι βυθιμενοι στο κοσμο της ηδονης, του ρατσιμου, της προσβολης... Το σπιρτοκουτο ηρθε για να αφυπνισει; η για να πιστοποιησει την ανωτεροτητα ολων εμας των δηθεν, εμεις που ζουμε δηλαδη στα πλαισια μιας συγκροτημενης οικογενοιας, γαλουχημενοι απο ηθικες, χριστιανικες αξιες οπως ο σεβασμος, η αληθινη αγαπη κ. α. Τελικα ο Οικονομιδης καταφερνει να μας διχασει με την σκληρη του καμερα, το σφυχτοδεμενο σεναριο, το απολυτα ρεαλιστικο ντεκορ και την χρηση υπερβολικης λεκτικης βιας, που εν μερει δικαιολογειται εφοσον η ταινια εξελισεται σε μια μερα αιχμης τοσο κλιματικα οσο και στη ψυχικη κατασταση των αντιηρωων. Το αποτελεσμα ποιο ειναι; η ταινια αποθεωνεται απ αυτους που αντιμετοπιζουν ηδονοβλεπτικα τ ολο εγχειρημα γουσταρω να σε βλεπω να βριζεις, να κραυγαζεις, να εξευτελιζεσαι στη τελικη αποκτω υποσταση εξαιτιας σου - δεν ειμαι παρακμιακος εγω και γελαω με σενα(βλεπω και ζε τεμ). Η ταινια προβλιματιζει τους λιγους αυτους που αντιλαμβανονται το αδιεξοδο που οδηγουνται ολοι αυτοι που δεν ειχαν την τυχη να μεγαλωσουν και να αναπλασουν την προσωπικοτητα τους σε περβαλλον που διεπεται απο ανθρωπινες αξιες, προβλιματιζει κ αυτους που ενοχοποιουνται απ τις καταστασεις που διαδραματιζονται( η ταινια λειτουργει και ως καθρεφτης της ελληνικης κοινωνιας). Τελος η ταινια θαβεται, οχι και τοσο αδικα, απ αυτους που θεωρουν οτι μια ρεαλιστικη απεικονηση δεν ειναι τεχνη και προσβαλλεται η νουμοσυνη τους απ την σκληρη γλωσσα των διαλογων. Ελπιζω μονο το κινητρο του σκηνοθετη να μην ειναι εκπληρωση της ηδονοβλεπτικης διαθεσης των πρωτων.

οσο για το κακο,δε νομιζω οτι οι προθεσεις του σκηνοθετη και των συντελεστων ηταν να κανουν καμια epicουρα.τον χαβαλε τους εκαναν οποτε νομιζω οτι αναλογως πρεπει να κριθει και απο το κοινο.

Δημοσ.

Αν και δεν το εχω δει (και ουτε προκειται βεβαια) λενε οτι το Killers με τον γελοιο Κουτσερ βαζει σοβαρη υποψηφιοτητα για την χειροτερη ολων των εποχων.

Δημοσ.

Νομίζω ότι πουλάει κουλτούρα το σπιρτόκουτο και η μόνιμη τσατίλα των πρωταγωνιστών θυμίζει λίγο Ρετιρέ. Άμα αυτός είναι ο πολιτισμός του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου,... κουλτούρα να φύγουμε που λέει κι ο Χάρυ Κλυν.

Δημοσ.

Το σπιρτόκουτο δεν μπόρεσα να το δώ ολόκληρο (οπότε δεν ξέρω και πολύ τι πραγματεύεται)... Υπερβολικό μέχρι αηδίας. Άμα υπήρχαν αυτοί οι άνθρωποι δεν θα ήθελα να είμαι γείτονας τους σίγουρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...