Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 από όσες έχω δει μέχρι τώρα είναι μακράν η χειρότερη.Αυτή είναι η άποψη μου. Σεβαστη.Αντιστοιχη απορια ειχε και ο konnak πριν,απλα για να παρω μια ιδεα για το γουστο σου:Αν θελεις πες και 2-3 αγαπημενες σου ταινιες.
V for Vagelis Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μπορεί ο φίλος απλά να κάνει εξαιρετικές επιλογές ταινιών. Αλλά johnyboy, μη μου πεις μόνο ότι έχεις δει ταινία του Uwe Boll Εγώ θα πω Daredevil και Miami Vice. Δε πίστευα ποτέ ότι ο Michaell Mann μπορεί να κανει μια τόσο τραγική ταινία.
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μπορεί ο φίλος απλά να κάνει εξαιρετικές επιλογές ταινιών. Εξου και το"σεβαστη"στην απαντηση μου.
johnyboy Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 γενικός προτιμώ ταινίες που να έχουν μυστήριο.να μην είναι βαρετές. ε η συγκεκριμένη εκτός το ότι ήταν βαρετή μετά από ένα σημείο καταλαβαίνεις και τι γίνεται και απλά περιμένεις πότε θα τελειώσει για να ξενερώσεις εντελώς. αγαπημένες ταινίες πολλές.το Martyrs και το πράσινο μίλι είναι από αυτές που άνετα βλέπω πάνω από 1 φορά.
eorisis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δε ξέρω αν το έχει postάρει άλλος ! ... [ame] [/ame]
KaizerSoze Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΚΗΝΗ ΣΤΟ 36'' ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ τα ποντικια του πριν σκισει τον πουκαμισο....priceless
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μια και το γυρισαμε στην χειροτερη σκηνη μαχης,ιδου και η καλυτερη
Emilie Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Βασικα αυτο τα ξεπερναει ολα Είναι και ατελείωτη!!!!!!!:lol::lol: and the oscar goes to....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα