Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
κάτι The Mist ακούω κάτι Shutter Island, δηλαδή για να καταλάβω κι η δυο αυτές ταινίες ήταν χειρότερες από το Meet the Spartans ας πούμε ? η από το Disaster Movie..?

θα δώσω την ψήφο μου στο The Giant Claw, δεν το έχω δει αλλα το trailer με έπεισε

http://www.youtube.com/watch?v=6sKGz-hQ0yg

πωωω τι ειναι αυτα ρε? Οντως το meet the spartans δεν μπορει να συγκριθει με αυτες τις 2.Την αλλη δεν την εχω δει.

εχει δει κανεις το plan 9 from outer space?λενε οτι ειναι απο τις μεγαλυτερες πατατες ολων των εποχων.Οπως επισης και το nigth of the living dead.το ειχα δει με κατι φιλες και ειχαμε ριξει κατι γελια...πλακα πλακα εχει φαση να τις βλεπεις.και να φανταστειτε οτι πριν απο 50 χρονια ανθρωποι τρομαζαν με τετοιες ταινιες

Δημοσ.
κάτι The Mist ακούω κάτι Shutter Island, δηλαδή για να καταλάβω κι η δυο αυτές ταινίες ήταν χειρότερες από το Meet the Spartans ας πούμε ? η από το Disaster Movie..?

θα δώσω την ψήφο μου στο The Giant Claw, δεν το έχω δει αλλα το trailer με έπεισε

http://www.youtube.com/watch?v=6sKGz-hQ0yg

πωωω τι ειναι αυτα ρε? Οντως το meet the spartans δεν μπορει να συγκριθει με αυτες τις 2.Την αλλη δεν την εχω δει.

εχει δει κανεις το plan 9 from outer space?λενε οτι ειναι απο τις μεγαλυτερες πατατες ολων των εποχων.Οπως επισης και το nigth of the living dead.το ειχα δει με κατι φιλες και ειχαμε ριξει κατι γελια...πλακα πλακα εχει φαση να τις βλεπεις.και να φανταστειτε οτι πριν απο 50 χρονια ανθρωποι τρομαζαν με τετοιες ταινιες

• Super Moderators
Δημοσ.

ε όχι και worst movie ever ο Πανίσχυρος Μεγιστάνας των Ninja, γμτ δλδ!

Δημοσ.

Μακραν το "The core"

Αν υπηρχε αστυνομια σινεμα επρεπε να πανε ολοι μεσα

τσακωθηκαν με την αληθεια και καταπατησαν ολουσ τουσ γνωστους φυσικους νομους

Δημοσ.
ε όχι και worst movie ever ο Πανίσχυρος Μεγιστάνας των Ninja, γμτ δλδ!

ε! δεν είπα ότι είναι worst movie αλλα ότι απλά μου το θύμισε το προηγούμενο trailer :P

• Super Moderators
Δημοσ.
ε! δεν είπα ότι είναι worst movie αλλα ότι απλά μου το θύμισε το προηγούμενο trailer :P

blasphemy! :P

Δημοσ.

Ρε σεις μιλαμε για WORST EVER [see the CAPS??]

Ουτε εμενα μου εκανε εντυπωση το Shutter Island, αλλα σιγουρα υπαρχουν ΠΟΛΥ χειροτερα

Δημοσ.
Ρε σεις μιλαμε για WORST EVER [see the CAPS??]

Ουτε εμενα μου εκανε εντυπωση το Shutter Island, αλλα σιγουρα υπαρχουν ΠΟΛΥ χειροτερα

από όσες έχω δει μέχρι τώρα είναι μακράν η χειρότερη.Αυτή είναι η άποψη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...