Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Ε οχι και worst movie ever ομως το cop out... Εδω το ακουσαμε για το Shutter Island,στο cop out θα κολλησουμε?
linkin Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Χειροτερη ταινια(κυριως λογο προσδοκιων) το bullet proof οπου βαρεθηκα την ζωη μου...και πιο προσφατα ενα ''thriller'' ονοματι joshua.απλα μακρια.
RottenLungs Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 "Thirst" του Chan-wook Park (Oldboy) Νομίζω πως τα παραλές και την αδικείς πάρα πολύ λέγοντας πως το 2012 είναι καλύτερο, υπάρχει χάσμα πάνω απ' όλα πολιτισμικό, αναμεσά τους!!! Μπορεί να μην ήταν το oldboy αλλά ήταν μια χαρά ταινία! Όχι σαν τον κύριο δόγμα Ενενηνταπέντε και την π@π@ρα του, τον Αντίχριστο!Χειρότερη και από αυτό με το χταπόδι που λέτε παρα πάνω.Αισθανόμουν κάπως έτσι! Δεν είπα πως το 2012 ήταν καλύτερο. Αν ξαναδιαβάσεις τι έγραψα τα κατατάσσω στο ίδιο απαίσια με μία μικρή διαφορά. Εγώ πάντως την ταινία ''Thirst'' (πάλι καλά που μου θύμησες το όνομα γιατι ειχα χάσει τον ύπνο μου) την πρότινα ώς Ταινιάρα σε διάφορα φιλαράκια και εχθρούς για να τους κάνω πλάκα και μετά την εμπειρία με κυνηγάγανε. :devil:
Oscar_Mike Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 νταξ, όχι οι χειρότερες ever, αλλα από τις χειρότερες που έχω δει The Spirit αν εξαιρέσω κάποιες σκηνές με τους Pathos / Ethos / Logos, που έβγαζαν γέλιο και (σχεδόν όλες) τις σκηνές με την Eva Mendes, κατά τα αλλα θεωρώ την ταινία μεγάλη πατάτα... πρώτη φορα είδα να φεύγει κόσμος από την αίθουσα στη μέση της ταινίας, εγώ περίμενα μέχρι το τελος μπας και γίνει η ανατροπή, αλλα δεν... επίσης αυτη που είδα πρόσφατα και δεν μου είπε κάτι είναι το Serenity
Tilemaxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 http://www.imdb.com/title/tt0395669 Eric Roberts. Νομίζω τα περιγράφει όλα...
KilliK Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 ο ερικ ρομπερτς ειναι εξαιρετικος ηθοποιος.ευτυχως που τα τελευταια χρονια εχει επανελθει καπως στο προσκηνιο.
telarin Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 η χειρότερη που έχω δει ήταν μια καραγκιοζιά με βαμπίρια, δεν θυμάμαι τον τίτλο γιατί έχουν περάσει καμιά 10ρια χρόνια, πάντως είχαμε κλάσει μέντες στο γέλιο. Θυμάμαι ότι στο οπισθόφυλο έγραφε κάτι για "ταινία της 20ετίας" :lol: ελπίζω κάποιος να την έχει δει να μου θυμίσει τον τίτλο, τέτοια "αριστουργήματα" δεν πρέπει να ξεχνιούνται
RottenLungs Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Απο περιέργεια έριξα μία ματιά στις ταινίες του Eric Roberts και παίζει το μέσο όρο τους να είναι γύρω στο 3,5 - 4/10... Ε αυτό δεν είναι και εύκολο να το πετύχεις.
RottenLungs Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Σε εμένα μιλάς; Γιατι αν ναί, που είδες να παραθέτω κάποιον συλλογισμό; Μία παρατήρηση έκανα, τεράστια διαφορά. Το comment σου μάλλον είναι άστοχο...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Elizabethtown. Πιθανώς σε κάποιους να άρεσε, για εμένα αποτέλει τη μοναδική ταινία που έχω φύγει από cinema (ψέματα και στο Pirates of the Carribean έφυγα αλλά εκεί για άλλοθς λόγους).
Emilie Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Για εμένα η χειρότερη είναι μία ταινία με βαμπίρ που βγήκε το τελευταίο τρίμηνο στο σινεμά. Δεν θυμάμαι το όνομά της. Ήταν λέει κάτι σαν ιός που έβγαζες σε όλο σου το σώμα σπυριά με πύον (απίστευτη αηδία) και μόλις έπιναν αίμα τους έφευγαν τα σπυριά. Κατα τα άλλα ήταν κανονικά βαμπίρ δλδ πέθαιναν με το φώς κτλ. Εμετική, αργή, βαρετή, χωρίς υπόθεση και χωρίς νόημα γενικά. Και άλλες ταινίες έχω δεί που να είναι απαίσιες σαν το 2012 αλλα συνήθως τις βγάζω κάπου στην μέση. Αυτή η ταινία ήταν τόσο χαοτικά αδιάφορη που σε εξανάγκαζε να δείς την συνέχεια ώστε να καταλάβεις τι σκατά έχει στο μυαλό του ο σκηνοθέτης - σεναριογράφος - παραγωγό κτλ. Όποιος θυμηθεί το όνομα θα του δώσω δωράκι... Δεν είπα πως το 2012 ήταν καλύτερο. Αν ξαναδιαβάσεις τι έγραψα τα κατατάσσω στο ίδιο απαίσια με μία μικρή διαφορά. Εγώ πάντως την ταινία ''Thirst'' (πάλι καλά που μου θύμησες το όνομα γιατι ειχα χάσει τον ύπνο μου) την πρότινα ώς Ταινιάρα σε διάφορα φιλαράκια και εχθρούς για να τους κάνω πλάκα και μετά την εμπειρία με κυνηγάγανε. :devil: Μάλλον κάποιος άλλος δεν ξέρει τι γράφει και πρέπει αυτός να τα ξαναδιαβάσει!!!!:mad::mad: Όσο για τον τίτλο, που μου φαίνεται λίγο υπερβολικό να μην ξέρεις ποια ταινία προτείνεις στους άλλους (αλήθεια πως λες στους φίλους σου να την δουν, με την παραπανω περιγραφή), ζήτησες να το μάθεις και στον έγραψα. Απο περιέργεια έριξα μία ματιά στις ταινίες του Eric Roberts και παίζει το μέσο όρο τους να είναι γύρω στο 3,5 - 4/10... Ε αυτό δεν είναι και εύκολο να το πετύχεις. Από περιέργεια ρίξε και μια ματιά στην ταινία που προτείνεις ως χειρότερη και δες πόσο έχει στο imdb. Για μένα δεν παίζει κανένα ρόλο αλλά αφού τα κοιτάς εσύ. I rest my case. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2010 από Emilie
ScarletK Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Συνήθως τον Eric Roberts τον πετυχαίνω σε κάτι low budget στην tv, αλλά γενικά με πείθει μπορώ να πω-άσχετα αν αυτές οι παραγωγές είναι απαράδεκτες.Έχω κάνει τάμα να δω το http://www.imdb.com/title/tt0101524/ που ήταν από τις αγαπημένες μου καμιά 10αριά χρόνια πριν...Μεταμεσονύκτιο mega/star κάτι τέτοιο.
RottenLungs Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, έγραψα ότι <<Και άλλες ταινίες έχω δεί που να είναι απαίσιες σαν το 2012 αλλα συνήθως τις βγάζω κάπου στην μέση.>> Εννοούσα οτι το 2012 (όπως κι άλλες ταινίες που έχω δεί) έδειξε απο την αρχή πόσο απαίσια ήταν και έτσι δεν την είδα μέχρι το τέλος (πράγμα που είναι καλό γιατι δεν έχασα όλον τον χρόνο μου), εναντιθέση για το "Thirst" έγραψα <<Αυτή η ταινία ήταν τόσο χαοτικά αδιάφορη που σε εξανάγκαζε να δείς την συνέχεια ώστε να καταλάβεις τι σκατά έχει στο μυαλό του ο σκηνοθέτης - σεναριογράφος - παραγωγό κτλ.>> (πράγμα που είναι κακό γιατι χάνεις όλη την ώρα σου) Από περιέργεια ρίξε και μια ματιά στην ταινία που προτείνεις ως χειρότερη και δες πόσο έχει στο imdb. Για μένα δεν παίζει κανένα ρόλο αλλά αφού τα κοιτάς εσύ.I rest my case. Πρίν δώ μία ταινία συνήθως διαβάζω κανα φόρουμ και βλέπω την βαθμολογία του Imdb. Αυτό το κάνω σαν ένα δίχτυ ασφαλείας για να μην πέφτω σε μεγάλες πατάτες. Όταν όμως δώ μία ταινία βγάζω τα δικά μου συμπεράσματα χωρίς να επηρρεάζομαι απο κανέναν. Υ.Γ. Πραγματικά δεν τον θυμόμουνα τον τίτλο. Είχα ψάξει αρκετά (για να την αναφέρω στην καταχώρησή μου) αλλα δεν θυμόμουν κανέναν συντελεστή ώστε να βρώ και την ταινία. Μόλις έμαθα απο εσένα τον τίτλο έκανα χαβαλέ σε φιλαράκια και τους την πρότινα σαν ταινιάρα ώστε να την πάθουν σαν εμένα. Και τελικά σε κανέναν δεν άρεσε (πέραν απο έναν καμμένο) Υ.Γ.2 Μην τα παίρνεις ρε!!! Επεξ/σία 18 Μαΐου 2010 από RottenLungs
Tilemaxx Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 ο ερικ ρομπερτς ειναι εξαιρετικος ηθοποιος.ευτυχως που τα τελευταια χρονια εχει επανελθει καπως στο προσκηνιο. Μωρέ πολύ καλός ηθοποιός είναι, αλλά όταν βλέπεις το όνομα του η ταινία κατα 99% είναι low-budget.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα