nipoa Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 http://www.imdb.com/title/tt1350498/τα λογια ειναι περιττα νομιζω..ξεπερναει οποιοδηποτε οριο...δειτε το οπωσδηποτε.μιλαμε απο τις μεγαλυτερες καφριλες EVER. χαχαχαχα
kx5 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 http://www.imdb.com/title/tt1350498/τα λογια ειναι περιττα νομιζω..ξεπερναει οποιοδηποτε οριο...δειτε το οπωσδηποτε.μιλαμε απο τις μεγαλυτερες καφριλες EVER. Τα θετικά reviews στο IMDB είναι όλα τα λεφτά
BrandNewHelena Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Hmm...Οι πρώτες που μου έρχονται στο μυαλό ειναι 1)Η ομίχλη 2)Twilight 3)Disaster Movie (με όλη τη σημασία του τίτλου)
fearwhatnow Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Hmm...Οι πρώτες που μου έρχονται στο μυαλό ειναι 1)Η ομίχλη 2)Twilight 3)Disaster Movie (με όλη τη σημασία του τίτλου) Συμφωνω με το 2 και 3.Για το 1 αν εννοεις το The Mist πιστευω δεν εχεις δικιο γιατι ειναι αρκετα καλη ταινια και με εντελως εναλλακτικο φιναλε.
Emilie Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Για εμένα η χειρότερη είναι μία ταινία με βαμπίρ που βγήκε το τελευταίο τρίμηνο στο σινεμά. Δεν θυμάμαι το όνομά της. Ήταν λέει κάτι σαν ιός που έβγαζες σε όλο σου το σώμα σπυριά με πύον (απίστευτη αηδία) και μόλις έπιναν αίμα τους έφευγαν τα σπυριά. Κατα τα άλλα ήταν κανονικά βαμπίρ δλδ πέθαιναν με το φώς κτλ. Εμετική, αργή, βαρετή, χωρίς υπόθεση και χωρίς νόημα γενικά. Και άλλες ταινίες έχω δεί που να είναι απαίσιες σαν το 2012 αλλα συνήθως τις βγάζω κάπου στην μέση. Αυτή η ταινία ήταν τόσο χαοτικά αδιάφορη που σε εξανάγκαζε να δείς την συνέχεια ώστε να καταλάβεις τι σκατά έχει στο μυαλό του ο σκηνοθέτης - σεναριογράφος - παραγωγό κτλ. Όποιος θυμηθεί το όνομα θα του δώσω δωράκι... "Thirst" του Chan-wook Park (Oldboy) Νομίζω πως τα παραλές και την αδικείς πάρα πολύ λέγοντας πως το 2012 είναι καλύτερο, υπάρχει χάσμα πάνω απ' όλα πολιτισμικό, αναμεσά τους!!! Μπορεί να μην ήταν το oldboy αλλά ήταν μια χαρά ταινία! Όχι σαν τον κύριο δόγμα Ενενηνταπέντε και την π@π@ρα του, τον Αντίχριστο!Χειρότερη και από αυτό με το χταπόδι που λέτε παρα πάνω.Αισθανόμουν κάπως έτσι!
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Μιας και το εχω προσφατο : Shutter Island Πως ειπατε????Worst movie ever ειναι ο τιτλος Γνωμη σου θα μου πεις και σεβαστη,αλλα ξανα,πως ειπατε??? Επεξ/σία 15 Μαΐου 2010 από Gi0
skiabox Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Πως ειπατε????Worst movie ever ειναι ο τιτλοςΓνωμη σου θα μου πεις και σεβαστη,αλλα ξανα,πως ειπατε??? Μιλαμε πηγα να το δω cinema και εφυγα λιγο μετα τη μεση της ταινιας!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μιλαμε πηγα να το δω cinema και εφυγα λιγο μετα τη μεση της ταινιας! και αυτό την κάνει την worst movie EVER? μάλλον δεν έχεις δει και πολλές
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Τα θετικά reviews στο IMDB είναι όλα τα λεφτά "The plot, written by premier director Jack Perez, focuses on the age old undersea battle between the two aquatic giants of the sea, which, as we all know, is that of the Shark and the Octopus. It was only after watching the film 8 times....[...]..." Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ---------- Προσθήκη στις 16:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:11 ---------- Είχα δει 20 ολόκληρα λεπτά από μια αστυνομική ταινία δράσης, US παραγωγή, με Γιαπωνέζους ηθοποιούς που μιλούσαν την αμερικάνικη αργώ άψογα. Μιλάμε για υπέρτατη αηδία, αλλά δε θυμάμαι πως τη λέγαν..
margaritagr Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Χτες το βραδυ καθισα να δω το η καταρα 3 εχασα 2 ωρες απ τη ζωη μου...ΑΘΛΙΟ
yannis27gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μεγαλύτερη από το Legion; από τις κορυφοραιότερες μλκς έβερ! Δεν ξέρω πώς τη λένε, νομίζω Police με τον Bruce Willis, φρέσκια είναι. Όχι, λέγεται Cop out: http://www.imdb.com/title/tt1385867/ Δεν ξέρω αν σας άρεσε, δεν άντεξα να δω πάνω από 5 λεπτά. Απολύτως απαράδεκτη, ακόμα κι όσοι ψήφισαν τον Θάμνο πρέπει να τη βρήκαν απαράδεκτη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 sorry αλλά στο Cop Out έπεσε κορυφαία ατάκα που με έκανε να γελάω δεν ξέρω και εγώ πόσα λεπτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα